Csillagjegyek, akik imádnak ítélkezni mások felett

Vannak, akik sajnos hajlamosak arra, hogy azonnal leírjanak valakit, ha az tőlük eltérően gondolkozik a dolgokról, sőt, általában meg sem próbálják megérteni a másik álláspontját. Nos, az ítélkezés okait valószínűleg az állatövben kell keresni.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csillagjegyek, akik imádnak ítélkezni mások felett

Az elfogadás fontosságát nem hangsúlyozhatjuk eléggé és szerencsére ma már egyre többen csatlakoznak is az empatikus-szemléletűek csapatához. Azonban akad néhány csillagjegy, akinek ezen a téren még van hova fejlődnie, mert sajnos az égiek az ítélkezésre való hajlamot is belekódolták a személyiségükbe…

Szűz

Gyakran megvádolnak azzal, hogy túlságosan maximalista vagy, pedig te mindössze azt szeretnéd, ha a számodra igazán fontos emberek önmaguk legjobb verziói lehetnének. Te vagy az állatöv nagy problémamegoldója, úgyhogy nehezen viseled, ha a családod vagy a barátaid figyelmen kívül hagyják a tanácsaidat és emiatt akadályokba ütköznek. Fogadd el, hogy nem mentheted meg őket örökre attól, hogy elbukjanak, már csak azért sem, mert néha mindenkinek a saját bőrén kell megtanulnia egy-egy leckét. De ha továbbra sem akarsz megválni a lifecoach szereptől, akkor dolgoznod kell azon, hogyan fogalmazod meg a javaslataidat. „Az én megmondtam” kezdetű mondatokat például most azonnal törölheted is a szótáradból (Még akkor is, ha tényleg sokszor bejött, amit jósoltál…) Lépj hátra egyet és igyekezz megérteni a másik nézőpontját is.

Bak

Hiába próbálna bárki lekörözni téged, nálad senki sem tud keményebben dolgozni a céljaiért és egyfolytában túl akarsz teljesíteni mindenkit. A gond csak az, hogy nem vagy túlságosan együtt érző azokkal szemben, akik nem bírják tartani a tempódat, esetleg fel is adják a küzdelmet. Sőt, az is előfordul, hogy kérdés nélkül ítélkezel felettük! Pedig a barátaidnak vagy a munkatársaidnak időnként jól esne egy kis vigasztalás, ahelyett, hogy kritizálnád a teljesítményüket. Ne kelts bennük bűntudatot amiatt, hogy pihenni szeretnének. Bármennyire is nehéz elfogadnod a tényt, az emberek többsége tényleg nincs megáldva a te szupererőddel a munka terén.

Vízöntő

Akárhová is mész, azonnal a társaság középpontjában találod magad, mert olyan egyedi nézőpontból szemléled a dolgokat, hogy a többiek a koktélok helyett a te szavaidat isszák a bulikban. Veled mindig izgalmas beszélgetni – de csak addig, amíg valaki ellent nem mond neked. Ebben az esetben viszont reflexből ítélkező üzemmódba kapcsolsz, mert nem viseled el, ha valaki merevebben gondolkozik, mint te. Tudjuk, hogy nem egyszerű, de el kell fogadnod, hogy vannak, akiknek egyáltalán nem olyan szabad szelleműek, mint te. Ahelyett, hogy megsértődnél vagy hátat fordítanál nekik, próbáld meg megértetni velük a saját álláspontodat.

via

Még jobban belemerülnél a horoszkópokba?

Címkék: asztrológia csillagjegy horoszkóp ítélkezés zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

A következő 5 csillagjegynek kalandot hoz az ősz, és nem is akármilyet

A következő 5 csillagjegynek kalandot hoz az ősz, és nem is akármilyet

Az ősznek nem kell borúsnak és unalmasnak lennie, pláne akkor, ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol. Ebben az esetben ugyanis színesebb, pörgősebb és kalandosabb lesz ez az évszak, mint remélni merted volna.

3 csillagjegy, akinek meglepetést hoz szeptember utolsó hétvégéje

Igen, a szeptember is egy szempillantás alatt véget ért, de ez a következő csillagjegyeknek egyáltalán nem rossz hír.

Ez az edzés passzol hozzád a legjobban a csillagjegyed szerint

Már ezerszer elhatároztad, hogy elkezdesz rendszeresen sportolni, de pár hét után valahogy mindig alábbhagyott a lelkesedésed? Akkor valószínűleg nem azt a mozgásfajtát választottad, ami a legjobban illene hozzád a horoszkópod alapján.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, akkor már most szerencsés vagy és ez egyre csak fokozódni fog: a Mérleg havában nagyon jófej lesz veled az univerzum.

Horoszkóp, Szeptember 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

4 csillagjegy jelentős változásra számíthat

A változást már a mai naptól érzékelheted, ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy.

Horoszkóp, Szeptember 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek lezárul az életében egy fontos fejezet

Ne szomorkodj és ne is félj, ha közéjük tartozol, mert végre olyan irányt vesz az életed, amire titokban már nagyon régóta vártál.

Így fejezik ki a különböző csillagjegyek, ha tetszel nekik

Bármennyire is szeretnénk, a valóság sajnos egyáltalán nem hasonlít a romantikus filmekre, úgyhogy nem áll meg körülöttünk még a levegő is, ha találkozunk életünk szerelmével. De a horoszkópelemzés azért segíthet megfejteni, hogy mit gondolhat rólad az, akit kiszemeltél magadnak.

Horoszkóp, Szeptember 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp, Szeptember 20., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 20-án is!

Ez a pasi illik hozzád a kínai horoszkópod szerint

Mindenki olyan párra vágyik, amilyet az álmaiban elképzelt, és ez még csak nem is lehetetlen, ha a megfelelő pasit választod, aki kiegészít téged.