3 csillagjegy, aki hamarosan őrülten szerelmes lesz

Készen állsz rá, hogy lesodorjanak a lábadról? Nemsokára ez vár rád, ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, aki hamarosan őrülten szerelmes lesz

Ugyan lassan a végéhez közeledik a nyár, de ez nem jelenti azt, hogy ne lobogna továbbra is ugyanolyan erősen a szerelem lángja. Ha most csalódottan felsóhajtottál, mert úgy érzed, téged nem kapott el a szenvedély az utóbbi hónapokban, akkor ne aggódj: az alábbi csillagjegyek egyikeként most jött el a te időd. És ez a szerelem minden eddiginél forróbb lesz.

Szűz

Készen állsz, hogy leengedd a falat, amit olyan gondosan felépítettél magad köré? Nagyon helyes. De ha nem, az sem baj, mert ez esetben a szerelem buldózerként tör majd utat magának. És miután ledöntött a lábadról, te nem fogsz hanyatt esni, mert ott lesz az új lovagod, aki most és ezek után mindig el fog kapni.

Skorpió

Egy-két kalanddal le is tudtad a nyári románcokat, mert úgy érezted, nem találtál semmi maradandót. Elérkeztél arra a pontra, ahol már kicsit komolyabb kapcsolatra vágynál, és ez jól is van így. Az univerzum pedig úgy néz ki, abszolút egyetért veled, mert nem kell sokat várnod és betoppan az életedbe az a személy, aki pontosan ugyanazt szeretné a szerelemben, mint te. Csak ne csodálkozz, ha minden idődet vele akarod majd tölteni!

Vízöntő

Engedd magad sodródni az árral: fogd a listádat az elvárásaiddal, tedd őket egy képzeletbeli dobozba és süllyeszd el a tenger mélyén. A túloldalon olyasvalaki vár ugyanis, akire soha nem számítottál volna. De rá fogsz jönni, hogy amilyen váratlan és meglepő ez az illető, annyira egyértelműen neked teremtették. Mellette pillanatok alatt rózsaszínben látod majd a világot, ami így sokkal jobban fog tetszeni.

Mit hoznak még a csillagok a közeljövőben?

Címkék: 3 csillagjegy asztro csillagjegy ezo horoszkóp skorpió szerelem szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek őrülten izgalmas hete lesz

Ezeknek a csillagjegyeknek őrülten izgalmas hete lesz

Ha az alábbi három csillagjegyekhez tartozol, akkor nem kell aggódnod amiatt, hogy a következő napokban unatkozni fogsz. Ezt garantáljuk.

Horoszkóp, Szeptember 28., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Ez a 4 csillagjegy örök pesszimista

Vannak olyan csillagjegyek, akik még hallomásból sem ismerik a pozitív hozzáállást. Itt a hivatalos térkép, hogy végre elhelyezhesd rajta a kevésbé optimista kollégáidat.

Horoszkóp, Szeptember 27., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 27-én is!

A kínai horoszkópod elárulja, milyen ember vagy

Csak a születési éved kell hozzá, és meg is kapod a kínai horoszkópod szuper izgalmas elemzését!

Ők a legfélénkebb csillagjegyek mind közül

Nem akarunk elszomorítani senkit, de bátornak születni kell! Szóval sajnos egyáltalán nem mindegy, hogy milyen kártyát osztottak neked az égiek a születéskor. A listánkon szereplő csillagjegyek például nemcsak a horrorfilmektől, hanem a vitáktól és a felelősségvállalástól is halálra rémülnek.

4 csillagjegy, akinek fordulatot tartogat szeptember vége

Már csak pár nap van hátra a 2021-es ősz szeptemberéből, de meg fogsz lepődni, mennyi minden fog még történni veled! Pláne, ha az alábbi jegyek valamelyikében születtél!

A következő 5 csillagjegynek kalandot hoz az ősz, és nem is akármilyet

Az ősznek nem kell borúsnak és unalmasnak lennie, pláne akkor, ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol. Ebben az esetben ugyanis színesebb, pörgősebb és kalandosabb lesz ez az évszak, mint remélni merted volna.

3 csillagjegy, akinek meglepetést hoz szeptember utolsó hétvégéje

Igen, a szeptember is egy szempillantás alatt véget ért, de ez a következő csillagjegyeknek egyáltalán nem rossz hír.

Ez az edzés passzol hozzád a legjobban a csillagjegyed szerint

Már ezerszer elhatároztad, hogy elkezdesz rendszeresen sportolni, de pár hét után valahogy mindig alábbhagyott a lelkesedésed? Akkor valószínűleg nem azt a mozgásfajtát választottad, ami a legjobban illene hozzád a horoszkópod alapján.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, akkor már most szerencsés vagy és ez egyre csak fokozódni fog: a Mérleg havában nagyon jófej lesz veled az univerzum.

Horoszkóp, Szeptember 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!