Ezeknek a csillagjegyeknek különös tehetsége van a reál tantárgyakhoz

Vannak olyan csillagjegyek, akiknek különleges tehetsége van a reál tantárgyakhoz. Te közéjük tartozol?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezeknek a csillagjegyeknek különös tehetsége van a reál tantárgyakhoz

Igaz lenne, hogy a legtöbben félünk az iskolai tesztektől és sokszor terhes a tanulás? Bizony előfordul, hogy valaki nem túl tehetséges egy-egy tantárgyban és hátrányból indul: sokkal nehezebben tanul meg pár dolgot, mint a társai. Legyünk őszinték, legtöbbször a reál tantárgyak azok, amelyektől a legjobban rettegünk. A fizika és a kémia még elmegy, de a matek nagyon sok fejtörést okoz a diákoknak. Kivéve persze, ha kivételes érzéked van hozzá.

Az asztrológia szerint a csillagjegyeket olyan szempontból is lehet tanulmányozni, hogy melyek azok, amiknek a képviselői tehetségesek egy-egy tantárgyban. Mutatjuk, hogy milyen horoszkópokkal lehetsz a osztályelső matekból, fizikából, vagy éppen kémiából.

Bika

A Bika csillagjegy szülöttei lelkes tanulók és nagyon kreatívak. Történelemből és pszichológia alapú tantárgyakban viszik a prímet, ám olyan gyakorlati tárgyakból is jeleskednek, mint a biológia, vagy a kémia. Utóbbiban leginkább azért kiemelkedők, mert könnyen képesek értelmezni az összefüggéseket.

Ikrek

Az Ikrek alapvetően logikus és elemző gondolkodással bírnak. Minden fontosabb mérföldkő előtt mérlegelnek, felsorolják az előnyöket és a hátrányokat, csak azután hozzák meg a döntést. Kedvenc tantárgyuk a matematika és a fizika, hiszen nagyon jól alkalmazzák a különböző szabályokat és módszereket, akár egy-egy összetettebb szituációban is.

Szűz

A Szűzek mindig a maximalizmusra törekszenek, nem fogadják el a második helyet. Szeretik a matekot, a fizikát és a kémiát is, hiszen a tudásuk és az összetett gondolkodásuk miatt ezekben tökéletesen teljesítenek. Ezen tantárgyak magukba foglalják a pontosságot, a számítást, a precizitást – csupa olyan tulajdonság, ami a Szűz csillagjegyre jellemző.

horoszkop-real

Fotó: Gettyimages

Mit árul el rólad a horoszkópod?

Címkék: csillagjegy fizika horoszkóp kemia matematika reál tantárgy

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

A következő 5 csillagjegynek kalandot hoz az ősz, és nem is akármilyet

A következő 5 csillagjegynek kalandot hoz az ősz, és nem is akármilyet

Az ősznek nem kell borúsnak és unalmasnak lennie, pláne akkor, ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol. Ebben az esetben ugyanis színesebb, pörgősebb és kalandosabb lesz ez az évszak, mint remélni merted volna.

3 csillagjegy, akinek meglepetést hoz szeptember utolsó hétvégéje

Igen, a szeptember is egy szempillantás alatt véget ért, de ez a következő csillagjegyeknek egyáltalán nem rossz hír.

Ez az edzés passzol hozzád a legjobban a csillagjegyed szerint

Már ezerszer elhatároztad, hogy elkezdesz rendszeresen sportolni, de pár hét után valahogy mindig alábbhagyott a lelkesedésed? Akkor valószínűleg nem azt a mozgásfajtát választottad, ami a legjobban illene hozzád a horoszkópod alapján.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, akkor már most szerencsés vagy és ez egyre csak fokozódni fog: a Mérleg havában nagyon jófej lesz veled az univerzum.

Horoszkóp, Szeptember 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

4 csillagjegy jelentős változásra számíthat

A változást már a mai naptól érzékelheted, ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy.

Horoszkóp, Szeptember 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek lezárul az életében egy fontos fejezet

Ne szomorkodj és ne is félj, ha közéjük tartozol, mert végre olyan irányt vesz az életed, amire titokban már nagyon régóta vártál.

Így fejezik ki a különböző csillagjegyek, ha tetszel nekik

Bármennyire is szeretnénk, a valóság sajnos egyáltalán nem hasonlít a romantikus filmekre, úgyhogy nem áll meg körülöttünk még a levegő is, ha találkozunk életünk szerelmével. De a horoszkópelemzés azért segíthet megfejteni, hogy mit gondolhat rólad az, akit kiszemeltél magadnak.

Horoszkóp, Szeptember 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp, Szeptember 20., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 20-án is!

Ez a pasi illik hozzád a kínai horoszkópod szerint

Mindenki olyan párra vágyik, amilyet az álmaiban elképzelt, és ez még csak nem is lehetetlen, ha a megfelelő pasit választod, aki kiegészít téged.