Ezzel a csillagjeggyel sose randizz a horoszkópod szerint

Úgy érzed, éppen elégszer húztad jobbra a nem megfelelő embereket Tinderen? Ne hibáztad magad, hiszen nem egyszerű néhány kép vagy beszélgetés alapján megítélni, hogy kivel alkothatnál szuper párost. De szerencsére a horoszkópod még ebben is a segítségedre siet!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezzel a csillagjeggyel sose randizz a horoszkópod szerint

Több csúnya szakításon is átestél a múltban, úgyhogy a jövőben szeretnéd megkímélni magad a szívfájdalmaktól? Akkor ideje, hogy beiktass egy új szabályt a randizást illetően: méghozzá azt, hogy amint megismersz valakit, csekkolnod kell a születési dátumát. Ugyanis annak ellenére, hogy az asztrológia sem tévedhetetlen, a horoszkópunkból azt azért elég biztosan meg lehet állapítani, hogy melyik csillagjegyekkel nem alkothatunk ideális párost. Ezzel az infóval pedig rengeteg időt és energiát (illetve csalódást) megspórolhatsz magadnak.

Kos

A csillagjegy, akinek jobb, ha nemet mondasz a randimeghívására: a Rák.

Miért? Merész és impulzív személyiség vagy, a Rákok azonban békés, nyugodt természetűek. Így amíg te a kalandokat hajszolnád, addig ő inkább a biztonságra vágynak. Az otthonülést és a kiszámíthatóságot egy ideig ugyan még el is fogadnád, de hosszútávon borzasztóan untatna, hogy nem érnek új impulzusok. Ha mégis úgy döntesz, hogy randizni szeretnél egy Rákkal, akkor törekedj arra, hogy egyensúlyt teremts a komfortzónájuk és a te adrenalinhajszolásod között.

Bika

A csillagjegy, akinek jobb, ha nemet mondasz a randimeghívására: az Oroszlán.

Miért? Ha valaki, hát te igazán tudod értékelni az élet apró örömeit és leckéket adhatnál másoknak a slow életfelfogásból, mert nem sietsz el semmit. Az Oroszlánok viszont szenvedélyesek és tüzesek, akik a reflektorfényben érzik igazán jól magukat, úgyhogy ők nem feltétlenül kérnek a te nyugodt heteidből. Már csak azért sem, mert veled ellentétben szeretik a drámát… Amennyiben mégis nagyon vonzódsz egy Oroszlánhoz, készen kell állnotok a kompromisszumokra.

Ikrek

A csillagjegy, akinek jobb, ha nemet mondasz a randimeghívására: a Halak.

Miért? A kapcsolat egyik alappillérének a kommunikációt tartod, szóval az álmodozó, a saját kis világában élő Halakkal való beszélgetés sajnos eléggé frusztrálhat téged. Miközben neked a tények és az adatok a legjobb barátaid, addig a Halak inkább intuitív típusok, akik az érzéseikre hagyatkoznak. Ez az ellentét pedig nézeteltérésekhez vezethet. Na persze nem elképzelhetetlen, hogy összegabalyodj egy Halakkal, de a kommunikációs különbségek nagy akadályokat gördíthetnek elétek.

Rák

A csillagjegy, akinek jobb, ha nemet mondasz a randimeghívására: a Kos.

Miért? Olyan ember vagy, aki folyamatosan elemezgeti az érzéseit és fontos számodra a biztonságos légkör ahhoz, hogy megnyílj mások előtt. A Kosoknak ellenben még lenne hova fejlődniük a kommunikációt illetően, ráadásul türelmetlenek is. A spontán életvitelükkel csak nehezen tudsz lépést tartani és könnyedén beleeshetsz abba a hibába, hogy anyáskodni akarsz a Kosok felett.

Oroszlán

A csillagjegy, akinek jobb, ha nemet mondasz a randimeghívására: a Bika.

Miért? A Bikák elképesztően hűségesek, amit nagyon csábító tulajdonságnak tartasz, hiszen neked arra van szükséged, hogy mindig a figyelem középpontjában lehess. A gond csak az, hogy egy Bikák lojalitása többek között makacssággal társul, tehát hozzád hasonlóan erős akarattal rendelkeznek. Ezzel még alapvetően nem is lenne baj, csakhogy míg te a gyors sávban éled az életed, addig egy Bika sokkal lassabban haladna előre.

Szűz

A csillagjegy, akinek jobb, ha nemet mondasz a randimeghívására: a Nyilas.

Miért? A Nyilasok szenvedélyesek és spontánok, ellentétben veled, aki inkább a racionalitás és a rendezettség embere vagy. A szabad szellemiségük a szemedben meggondolatlanságnak és szeszélyességnek tűnik, hiszen ők lazán bevállalják a kockázatot a döntéshozáskor. Te ugyanis mindent alaposan megtervezel előre, mielőtt bármit is cselekednél: a Nyilasok hirtelen lépései és akciói szorongással és stresszel tölthetnek el.

Mérleg

A csillagjegy, akinek jobb, ha nemet mondasz a randimeghívására: a Bak.

Miért? Már a csillagjegyed elnevezéséből kiderül, hogy az egyensúlyra törekszel, az emberi kapcsolataid pedig borzasztóan fontosak neked. Éppen ezért rosszul viseled, ha valaki a karriert helyezi a fontossági listája élére. A Bakok pedig pontosan ezt teszik, ami teljesen érthetetlen számodra. Szóval ezért a románcért alaposan meg kellene dolgoznod.

Skorpió

A csillagjegy, akinek jobb, ha nemet mondasz a randimeghívására: a Vízöntő.

Miért? Egy kapcsolatban megingathatatlan hűségre van szükséged és olyasvalakire, aki hozzád hasonlóan hihetetlenül mély érzésű. A Vízöntőkben sajnos ezeket a dolgokat nem találhatod meg, mivel ők zárkózottak és egyáltalán nem nyílnak meg akárkinek. Velük biztosan nem tudnál hosszasan lélek búvárkodni, úgyhogy valószínűleg sok szívfájdalomtól megkímélheted magad, ha nem kezdesz el randizni Vízöntőkkel.

Nyilas

A csillagjegy, akinek jobb, ha nemet mondasz a randimeghívására: a Szűz.

Miért? Csillapíthatatlan a kalandvágyad, azaz a mindent alaposan eltervező Szüzek könnyedén keresztülhúzhatják a számításaidat. Míg ők a megfigyelő szerepében érzik jól magukat és a legapróbb részletekre is ügyelnek, addig te a spontaneitás híve vagy, akit a szabadság éltet. Szóval a kettőtök szemlélete eléggé üti egymást.

Bak

A csillagjegy, akinek jobb, ha nemet mondasz a randimeghívására: a Mérleg.

Miért? A legszorgalmasabb csillagjegyek közé tartozol, célorientált vagy határozott, ha igazán el akarsz érni valamit. Mivel introvertált vagy, így általában senki sem tántoríthat el téged a munkától. A Mérlegeknek azonban óriási szükségük van a társasági életre és a romantikára, vagyis ők azért mégis elterelhetik a figyelmedet az aktuális küldetésedről.

Vízöntő

A csillagjegy, akinek jobb, ha nemet mondasz a randimeghívására: a Skorpió.

Miért? Ha azt szeretnéd, hogy működjön a kapcsolatod egy Skorpióval, akkor kénytelen leszel szembenézni az érzéseiddel, akármennyire nem szereted kielemezni azokat. Ők ugyanis brutálisak érzékenyek, ráadásul a legszívesebben kettesben lennének a párjukkal – te viszont imádsz közösségben létezni és elég türelmetlenül viseled, ha egy Skorpió folyamatosan analizálni akarja a gondolataidat és a viselkedésedet.

Halak

A csillagjegy, akinek jobb, ha nemet mondasz a randimeghívására: az Ikrek.

Miért? Le sem tagadhatnád, mennyire érzékeny lelkű személyiség vagy, azaz az Ikrek jegy szülötteit túlságosan merevnek tartod. Kiborít, hogy magyarázkodnod kell nekik azokról az érzéseidről, amelyeket valójában képtelen vagy szavakba önteni – főleg egy Ikreknek, aki a tények és a logika embere! Te pusztán át szeretnéd élni a dolgokat, nem pedig megfogalmazni azokat.

Forrás: Bustle

Ha már úgyis belemerültél a horoszkópokba, olvasd el ezeket is:

Címkék: asztrológia csillagjegy horoszkóp kapcsolat randi szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ők a legfélénkebb csillagjegyek mind közül

Ők a legfélénkebb csillagjegyek mind közül

Nem akarunk elszomorítani senkit, de bátornak születni kell! Szóval sajnos egyáltalán nem mindegy, hogy milyen kártyát osztottak neked az égiek a születéskor. A listánkon szereplő csillagjegyek például nemcsak a horrorfilmektől, hanem a vitáktól és a felelősségvállalástól is halálra rémülnek.

4 csillagjegy, akinek fordulatot tartogat szeptember vége

Már csak pár nap van hátra a 2021-es ősz szeptemberéből, de meg fogsz lepődni, mennyi minden fog még történni veled! Pláne, ha az alábbi jegyek valamelyikében születtél!

A következő 5 csillagjegynek kalandot hoz az ősz, és nem is akármilyet

Az ősznek nem kell borúsnak és unalmasnak lennie, pláne akkor, ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol. Ebben az esetben ugyanis színesebb, pörgősebb és kalandosabb lesz ez az évszak, mint remélni merted volna.

3 csillagjegy, akinek meglepetést hoz szeptember utolsó hétvégéje

Igen, a szeptember is egy szempillantás alatt véget ért, de ez a következő csillagjegyeknek egyáltalán nem rossz hír.

Ez az edzés passzol hozzád a legjobban a csillagjegyed szerint

Már ezerszer elhatároztad, hogy elkezdesz rendszeresen sportolni, de pár hét után valahogy mindig alábbhagyott a lelkesedésed? Akkor valószínűleg nem azt a mozgásfajtát választottad, ami a legjobban illene hozzád a horoszkópod alapján.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, akkor már most szerencsés vagy és ez egyre csak fokozódni fog: a Mérleg havában nagyon jófej lesz veled az univerzum.

Horoszkóp, Szeptember 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

4 csillagjegy jelentős változásra számíthat

A változást már a mai naptól érzékelheted, ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy.

Horoszkóp, Szeptember 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek lezárul az életében egy fontos fejezet

Ne szomorkodj és ne is félj, ha közéjük tartozol, mert végre olyan irányt vesz az életed, amire titokban már nagyon régóta vártál.

Így fejezik ki a különböző csillagjegyek, ha tetszel nekik

Bármennyire is szeretnénk, a valóság sajnos egyáltalán nem hasonlít a romantikus filmekre, úgyhogy nem áll meg körülöttünk még a levegő is, ha találkozunk életünk szerelmével. De a horoszkópelemzés azért segíthet megfejteni, hogy mit gondolhat rólad az, akit kiszemeltél magadnak.

Horoszkóp, Szeptember 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!