Ezek a csillagjegyek a leginkább hajlamosak a hűtlenségre

Teljesen elképzelhetetlennek tartod, hogy megcsald a párod, akármilyen komoly hullámvölgyben is van éppen a kapcsolatotok? Nos, akad pár csillagjegy, akiknél azért a félrelépés is opció.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a csillagjegyek a leginkább hajlamosak a hűtlenségre

Míg vannak csillagjegyek, akik úgy gondolják, a megcsalás azonnali és végleges válóok egy kapcsolatban (Sőt, nem is lennének képesek rá!), addig akadnak olyanok is, akik azért lazábban állnak a félrelépés kérdéséhez. Persze ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy ha megtalálod a partneredet a listánkon, akkor zöld szemű szörnyeteggé kell változnod és folyton csekkolnod kell a telefonját. Mindössze azt mondjuk, hogy az ő esetükben egy kicsit nagyobb az esély a hűtlenségre.

Halak

Ha a hűtlenségről van szó, a Halak jegy szülöttei a lista a tetején állnak, ráadásul ők azok, akiket a legjobban fenyegeti a lebukás veszélye. A megcsalás ellenére igyekeznek nem megbántani azt, akit egykor szerettek, úgyhogy ahelyett, hogy véget vetnének egy kapcsolatnak, ami már nem teszi őket igazán boldoggá, inkább félrelépnek. A kettős életet persze nem tudják sokáig folytatni, már csak azért sem, mert borzasztóan rosszul kezelik a hangulatingadozásaikat és nagyon érzelmesek – így szinte garantált, hogy a párjuk idővel rájön, hogy a tilosban járnak…

Ikrek

Az Ikrek szülöttei az extrovertált személyek táborát erősítik és akárhová is mennek, mindig azonnal a középpontba kerülnek. Ez persze nem meglepő, hiszen a természetükből fakadóan bárki azonnal megtalálhatja velük a közös hangot, ők pedig imádják, ha társaságban lehetnek. Természetesen ahogy mindennek, úgy ennek az Ikrekek könnyedén ismerkedő személyiségének is megvan a hátulütője: brutálisan szomjaznak a figyelemre és ha úgy érzik, nem kapják meg azt valakitől, akkor egy harmadik fél felé fordulnak. Nekik ugyanis mindegy, hogy egy vagy két (esetleg három?) ember adja meg nekik azt, amire szükségük van. És a nyitott személyiségük miatt körülöttük sajnos mindig akad néhány önként jelentkező a félrelépésre.

Vízöntő

A Halakkal ellentétben a Vízöntők egyáltalán nem érzelgősek: kimondottan ridegnek és távolságtartónak tartják őket. Totálisan elnyomják magukban az érzéseiket, nehezen nyitnak egy másik ember felé. Híresek arról, hogy kiszámíthatatlan a természetük, de abban senki sem kételkedhet, hogy a függetlenségük borzasztóan fontos számukra. Mindemellett nem igazán csinálnak lelkiismereti kérdést abból, hogy megcsalják a párjukat, ha már nem szerelmesek belé.

Nyilas

Nem lennénk meglepve, ha egy Nyilas kezdte volna el először mondogatni azt, hogy YOLO, hiszen a csak egyszer élünk életfelfogás a csillagjegy szülötteinek alapelve. Gyűlölik, ha valaki korlátozni akarja őket a szabadságukban, elképesztően nagy térre van szükségük. Ez az igényük persze a kapcsolataikban is megjelenik, ezért egyáltalán nem meglepő, ha a hűséget illetően is lazábbak az elveik másoknál.

Bak

Vannak, akik egészen későn jönnek rá, pontosan mit is keresnek egy kapcsolatban, a Bakoknak viszont pontos elképzelésük van erről. A listájuk ugyan rövidnek tűnhet, de egyáltalán nem egyszerűek az igényeik: elsősorban boldogságra, állandóságra és támogatásra vágynak, de ezenkívül tulajdonképpen mindent IS ki szeretnének hozni a románcukból, azaz a partnerükből. Azt pedig mondanunk sem kell, hogy egyetlen ember ritkán képes megfelelni ennyi elvárásnak. Ám ahelyett, hogy pár pontot törölnének a felsorolásukból, gyakran inkább a félrelépést választják.

Forrás: Pinkvilla

Csekkold, hogy ezeken a listákon szerepelsz-e!

Címkék: asztrológia csillagjegy horoszkóp hűtlenség kapcsolat megcsalás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ők a legfélénkebb csillagjegyek mind közül

Ők a legfélénkebb csillagjegyek mind közül

Nem akarunk elszomorítani senkit, de bátornak születni kell! Szóval sajnos egyáltalán nem mindegy, hogy milyen kártyát osztottak neked az égiek a születéskor. A listánkon szereplő csillagjegyek például nemcsak a horrorfilmektől, hanem a vitáktól és a felelősségvállalástól is halálra rémülnek.

4 csillagjegy, akinek fordulatot tartogat szeptember vége

Már csak pár nap van hátra a 2021-es ősz szeptemberéből, de meg fogsz lepődni, mennyi minden fog még történni veled! Pláne, ha az alábbi jegyek valamelyikében születtél!

A következő 5 csillagjegynek kalandot hoz az ősz, és nem is akármilyet

Az ősznek nem kell borúsnak és unalmasnak lennie, pláne akkor, ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol. Ebben az esetben ugyanis színesebb, pörgősebb és kalandosabb lesz ez az évszak, mint remélni merted volna.

3 csillagjegy, akinek meglepetést hoz szeptember utolsó hétvégéje

Igen, a szeptember is egy szempillantás alatt véget ért, de ez a következő csillagjegyeknek egyáltalán nem rossz hír.

Ez az edzés passzol hozzád a legjobban a csillagjegyed szerint

Már ezerszer elhatároztad, hogy elkezdesz rendszeresen sportolni, de pár hét után valahogy mindig alábbhagyott a lelkesedésed? Akkor valószínűleg nem azt a mozgásfajtát választottad, ami a legjobban illene hozzád a horoszkópod alapján.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, akkor már most szerencsés vagy és ez egyre csak fokozódni fog: a Mérleg havában nagyon jófej lesz veled az univerzum.

Horoszkóp, Szeptember 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

4 csillagjegy jelentős változásra számíthat

A változást már a mai naptól érzékelheted, ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy.

Horoszkóp, Szeptember 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek lezárul az életében egy fontos fejezet

Ne szomorkodj és ne is félj, ha közéjük tartozol, mert végre olyan irányt vesz az életed, amire titokban már nagyon régóta vártál.

Így fejezik ki a különböző csillagjegyek, ha tetszel nekik

Bármennyire is szeretnénk, a valóság sajnos egyáltalán nem hasonlít a romantikus filmekre, úgyhogy nem áll meg körülöttünk még a levegő is, ha találkozunk életünk szerelmével. De a horoszkópelemzés azért segíthet megfejteni, hogy mit gondolhat rólad az, akit kiszemeltél magadnak.

Horoszkóp, Szeptember 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!