Ezek a csillagjegyek semmiért nem vállalják a felelősséget

Előszeretettel tetszelegnek áldozat szerepben, és bármi rossz történik velük, mindig másra mutogatnak.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a csillagjegyek semmiért nem vállalják a felelősséget

A következő négy csillagjegy egyszerűen nem tud hibázni – legalábbis ők ezt gondolják magukról. Mindig valaki más felelős a problémáikért, ők ha tehetik inkább csak homokba dugják a fejüket. 

Ikrek 

Ikrekként a felelősségvállalás nem az erősséged. Amikor a helyzet túl forróvá válik, te veszed a kabátodat és tovább állsz. Úgy érzed a felelősség vállalás csak egy felesleges súly a válladon, ami lelassít az életben. Még akkor sem vagy hajlandó az önvizsgálatra, ha a dolgaid rosszra fordulnak. Eszedbe sem jut azon gondolkodni, hogy mit tehettél volna másképp, hogy mit tehetnél te a helyzet javításáért. Mindig valaki mást kiáltasz ki hibásnak és részedről ezzel le is van zárva az ügy. 

Rák

Rákként téged mindig az érzelmeid vezérelnek, ami miatt hajlamos vagy túlreagálni a problémákat. Nehezedre esik logikusan és racionálisan szemlélni a dolgokat, ráadásul arról is meg vagy győződve, hogy a gonosz világ mindig ellened áskálódik. Ha elkapsz egy egyszerű megfázást, a betegséget is arra használod, hogy azt bizonygasd „veled mindig csak rossz dolgok történnek“. Eszedbe sem jut, hogy te is tehetsz a dologról és esetleg melegebben kellett volna felöltözni… Rákként nagyon nehezen veszed észre, hogy bizonyos nem várt történések a te saját tetteid következményei. 

Szűz 

Szűzként imádsz az áldozat szerepébe bújni és mindig mindenkiről panaszkodni. Nem csak a saját tetteidért nem vagy hajlandó felelősséget vállalni, de még mások kritikáját sem tudod elviselni. Mivel nagyon perfekcionista vagy, arról is meg vagy győződve, hogy te magad sosem tudsz hibázni, vagy valamit rosszul csinálni. Ha valami rossz történik veled, hajlamos vagy mindig másra mutogatni. 

Halak 

Halakként te a természetednél fogva naiv vagy, és hajlamos vagy az áldozat mentalitásra. Ahelyett, hogy a saját hiszékenységedet okolnád, minden szerencsétlenség csak egyre jobban megerősít az áldozat szerepedben. A problémákat előszeretettel közelíted meg spirituális vagy misztikus oldalról ahelyett, hogy szembesülnél a valósággal és elfogadnád, hogy te is felelős vagy értük. Ez a spirituális megközelítés ráadásul még a személyiséged fejlődését is gátolja, megakadályozza, hogy kiaknázd a benned rejlő lehetőségeket.  

Derítsd ki, mit mond el rólad a horoszkópod!

Címkék: csillagjegy horoszkóp nem vállal felelősséget zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ők a legfélénkebb csillagjegyek mind közül

Ők a legfélénkebb csillagjegyek mind közül

Nem akarunk elszomorítani senkit, de bátornak születni kell! Szóval sajnos egyáltalán nem mindegy, hogy milyen kártyát osztottak neked az égiek a születéskor. A listánkon szereplő csillagjegyek például nemcsak a horrorfilmektől, hanem a vitáktól és a felelősségvállalástól is halálra rémülnek.

4 csillagjegy, akinek fordulatot tartogat szeptember vége

Már csak pár nap van hátra a 2021-es ősz szeptemberéből, de meg fogsz lepődni, mennyi minden fog még történni veled! Pláne, ha az alábbi jegyek valamelyikében születtél!

A következő 5 csillagjegynek kalandot hoz az ősz, és nem is akármilyet

Az ősznek nem kell borúsnak és unalmasnak lennie, pláne akkor, ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol. Ebben az esetben ugyanis színesebb, pörgősebb és kalandosabb lesz ez az évszak, mint remélni merted volna.

3 csillagjegy, akinek meglepetést hoz szeptember utolsó hétvégéje

Igen, a szeptember is egy szempillantás alatt véget ért, de ez a következő csillagjegyeknek egyáltalán nem rossz hír.

Ez az edzés passzol hozzád a legjobban a csillagjegyed szerint

Már ezerszer elhatároztad, hogy elkezdesz rendszeresen sportolni, de pár hét után valahogy mindig alábbhagyott a lelkesedésed? Akkor valószínűleg nem azt a mozgásfajtát választottad, ami a legjobban illene hozzád a horoszkópod alapján.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, akkor már most szerencsés vagy és ez egyre csak fokozódni fog: a Mérleg havában nagyon jófej lesz veled az univerzum.

Horoszkóp, Szeptember 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

4 csillagjegy jelentős változásra számíthat

A változást már a mai naptól érzékelheted, ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy.

Horoszkóp, Szeptember 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek lezárul az életében egy fontos fejezet

Ne szomorkodj és ne is félj, ha közéjük tartozol, mert végre olyan irányt vesz az életed, amire titokban már nagyon régóta vártál.

Így fejezik ki a különböző csillagjegyek, ha tetszel nekik

Bármennyire is szeretnénk, a valóság sajnos egyáltalán nem hasonlít a romantikus filmekre, úgyhogy nem áll meg körülöttünk még a levegő is, ha találkozunk életünk szerelmével. De a horoszkópelemzés azért segíthet megfejteni, hogy mit gondolhat rólad az, akit kiszemeltél magadnak.

Horoszkóp, Szeptember 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!