Ők a legzárkózottabb csillagjegyek

Az érzelmi távolságtartás és elérhetetlenség talán nem tűnik olyan ijesztő jelenségnek, pedig valójában akár el is lehetetleníthet egy kapcsolatot. A listánkból megtudhatod, hogy a csillagaidban van-e a hiba.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ők a legzárkózottabb csillagjegyek

Sokan akadnak olyanok, akik egyáltalán nem érzik komfortosnak azt, hogy kimutassák az érzéseiket vagy beszéljenek azokról, mert nem akarnak sebezhetővé válni. Félnek a visszautasítástól, ezért falakat építenek maguk köré. Az érzelmi elérhetetlenség azonban káros hatással lehet az emberi kapcsolatokra, ahogyan az érzelmi távolságtartás is – tehát az, ha valaki elutasítja az érzelmi intimitást és szorosabb kötelékek nélkül éli az életét. Persze nem állítjuk, hogy a horoszkópok tévedhetetlenek, de kiderülhet belőlük, kik azok a csillagjegyek, akik természetüktől fogva zárkózottak. Éppen ezért, ha megtalálod magunkat a listánkon, érdemes önreflexiót tartanod, hogy miért nem tudsz közel engedni magadhoz másokat.

Ikrek

A jegy szülöttei a mesterei annak, hogyan is lehet a legtökéletesebben elrejteni az érzelmeket. Ha megismerkednek valakivel, idegessé válnak vagy pedig egyenesen rettegnek a visszautasítástól. Ráadásul olyan magas falakkal veszik körül magukat, hogy azokat aztán rengeteg energiájukba kerül lebontani. Gyűlölnek egyedül lenni, de közben mégsem merik megmutatni a valódi önmagukat, mert rosszul viselik, ha elhagyják őket. Úgyhogy inkább távolságot tartanak mindenkitől érzelmileg és ritkán mutatják ki, hogyan is viszonyulnak a másikhoz.

Szűz

A Szüzek nem szeretnek a figyelem középpontjába kerülni – még egy kapcsolatban sem. Szóval, amikor megismerkednek valakivel, ösztönösen a háttérbe húzódnak és a párjukra koncentrálnak önmaguk helyett. Olyannyira, hogy végül teljesen elfelejtkeznek arról, hogy kifejezzék a saját érzelmi szükségleteiket. Mivel nem akarják, hogy a reflektorfény rájuk irányuljon, inkább nem beszélnek arról, mire vágynak. Elképesztően nehezen nyílnak meg és ahhoz, hogy ez sikerüljön nekik, a partnerüknek is komoly erőfeszítéseket kell tennie. Bár távolságtartónak és zárkózottnak tűnnek, egyáltalán nem érzelemmentesek. Ha pedig valaki nem sajnálja az időt és az energiát arra, hogy elnyerje a bizalmukat, egészen biztosan nem fogja megbánni.

Bak

A Bakok a legfüggetlenebb csillagjegyek közé tartoznak, akik élvezik is a szabadságukat – ennek érdekében el is utasítják a mély érzelmi kapcsolódásokat. Ezért fordulhat elő az, hogy kívülről kimondottan ridegnek tűnhetnek. Nem szívesen fordítják az idejüket arra, hogy egy kapcsolaton dolgozzanak (márpedig azon sokat kell!) – inkább másra fókuszálnának. Ha viszont valaki megkísérli megismerni őket (ami egyébként sem egyszerű feladat), könnyedén lerázhatják magukról ezeket a próbálkozásokat.

Vízöntő

Ha az érzelmek kifejezése kerül szóba, a Vízöntők azzal a lendülettel fel is kapják a futócipőt. Abszolút semmi gondjuk a függetlenséggel és az egyedülléttel (Sőt!), így szkeptikusan állnak ahhoz is, hogy megosszák az életüket valaki mással. A randizás kezdetén ezért kifejezetten hidegnek és távolságtartónak tűnhetnek, de ha megkedvelnek valakit és komfortosan érzik magukat a társaságában, akkor idővel (sok-sok idővel) elkezdenek megnyílni a partnerüknek.

Forrás: YourTango

Folytatnád az asztro-elemzést?

Címkék: asztrológia csillagjegy horoszkóp zárkózottság

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ők a legfélénkebb csillagjegyek mind közül

Ők a legfélénkebb csillagjegyek mind közül

Nem akarunk elszomorítani senkit, de bátornak születni kell! Szóval sajnos egyáltalán nem mindegy, hogy milyen kártyát osztottak neked az égiek a születéskor. A listánkon szereplő csillagjegyek például nemcsak a horrorfilmektől, hanem a vitáktól és a felelősségvállalástól is halálra rémülnek.

4 csillagjegy, akinek fordulatot tartogat szeptember vége

Már csak pár nap van hátra a 2021-es ősz szeptemberéből, de meg fogsz lepődni, mennyi minden fog még történni veled! Pláne, ha az alábbi jegyek valamelyikében születtél!

A következő 5 csillagjegynek kalandot hoz az ősz, és nem is akármilyet

Az ősznek nem kell borúsnak és unalmasnak lennie, pláne akkor, ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol. Ebben az esetben ugyanis színesebb, pörgősebb és kalandosabb lesz ez az évszak, mint remélni merted volna.

3 csillagjegy, akinek meglepetést hoz szeptember utolsó hétvégéje

Igen, a szeptember is egy szempillantás alatt véget ért, de ez a következő csillagjegyeknek egyáltalán nem rossz hír.

Ez az edzés passzol hozzád a legjobban a csillagjegyed szerint

Már ezerszer elhatároztad, hogy elkezdesz rendszeresen sportolni, de pár hét után valahogy mindig alábbhagyott a lelkesedésed? Akkor valószínűleg nem azt a mozgásfajtát választottad, ami a legjobban illene hozzád a horoszkópod alapján.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, akkor már most szerencsés vagy és ez egyre csak fokozódni fog: a Mérleg havában nagyon jófej lesz veled az univerzum.

Horoszkóp, Szeptember 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

4 csillagjegy jelentős változásra számíthat

A változást már a mai naptól érzékelheted, ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy.

Horoszkóp, Szeptember 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek lezárul az életében egy fontos fejezet

Ne szomorkodj és ne is félj, ha közéjük tartozol, mert végre olyan irányt vesz az életed, amire titokban már nagyon régóta vártál.

Így fejezik ki a különböző csillagjegyek, ha tetszel nekik

Bármennyire is szeretnénk, a valóság sajnos egyáltalán nem hasonlít a romantikus filmekre, úgyhogy nem áll meg körülöttünk még a levegő is, ha találkozunk életünk szerelmével. De a horoszkópelemzés azért segíthet megfejteni, hogy mit gondolhat rólad az, akit kiszemeltél magadnak.

Horoszkóp, Szeptember 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!