3 csillagjegy, aki extra pénzhez jut a héten

Reméljük, tartod a markod, hogy minél több pénz tudjon benne landolni a hét folyamán!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, aki extra pénzhez jut a héten

Beköszöntött az ősz és ilyenkor mindig kissé szűkösebbé válik a büdzsé, hiszen általában a nyári időszak nem a spórolásról szól. Szerencsére az univerzum nem szereti az üres pénztárcákat, ezért néhány csillagjegynek elég jó lehetőséget kínál.  

Rák 

A főnököd olyan ajánlattal talál meg, amit kár lenne visszautasítani, még akkor is, ha cserébe egész hétvégén dolgoznod kell. Ugyanis a feladat komoly anyagi vonzattal jár, ami most nagyon jól jönne neked, mert így tudnál egy kicsit félretenni. Egyszeri feladatról van szó, és nem kell megszakadni benne, szóval érdemes elvállalni. 

Mérleg 

Olyan kölcsön vándorol vissza hozzád, amiről már rég lemondtál. Ettől nemcsak a kedved lesz jobb, de az emberekbe vetett hited is kicsit visszatér, szóval minden szempontból csak nyersz vele. Egyre ügyelj, hogy ne csapj rögtön az összeg fenekére, mert nem tudhatod, hogy a hónapban milyen kiadásaid lesznek még. 

Skorpió 

Mivel hivatalosan is beköszöntött az ősz, úgy döntesz, megszabadulsz néhány régi holmidtól. És milyen jól teszed! Azokkal a ruhákkal, amiket évek óta nem viseltél, akkorát kaszálsz, hogy az még téged is meglep. Ha már így belejöttél, talán nemcsak a gardróbban lenne érdemes szétnézni, hanem a lakás többi részén is, hátha onnan is csurran-cseppen valami. 

A csillagjegyek nem hazudnak a személyiségről:

Címkék: anyagiak csillagjegy extra pénz horoszkóp pénzhoroszkóp

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

A következő csillagjegyek lesznek az ősz legnagyobb nyertesei

A következő csillagjegyek lesznek az ősz legnagyobb nyertesei

Az utóbbi pár hónap talán nem volt habkönnyű, de ezek a csillagjegyek most fellélegezhetnek: nagyszerű időszak vár rájuk! Drukkolunk, hogy köztük legyél!

3 csillagjegy, akinek valóra válik az álma hétvégén

Az univerzum azon lesz, hogy ezeknek a jegyeknek minden álmát valóra váltsa. Derítsd ki, közöttük vagy-e!

Ez a macskafajta illik hozzád a legjobban csillagjegyed szerint

Borzasztóan vágysz egy cicára, de egyszerűen nem tudod eldönteni, melyik cuki szőrmókot vidd haza? Bármilyen hihetetlennek is hangzik, de a döntésed meghozásához először érdemes csekkolnod a horoszkópodat, mert abból kiderül, melyik cicus személyisége hasonlít a tiedhez a leginkább.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 17-én is!

Ez a szakma passzol hozzád a legjobban a csillagjegyed szerint

Munkakeresés előtt állsz, esetleg új fejezetet nyitnál a karrieredben? Az álompozidat pedig egyáltalán nem olyan nehéz megtalálni, mint hinnéd: akár az is elég lehet, ha segítséget kérsz az égiektől...

Horoszkóp, Szeptember 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 16-án is!

Ezeknek a csillagjegyeknek óriási boldogságot hoz a hét

Szórakozás, vidámság és öröm - az alábbi csillagjegyeknek erről fog szólni a hét.

Horoszkóp, Szeptember 15., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 15-én is!

Ennyi idősen ismered meg a lelki társad a csillagjegyed szerint

Úgy érzed, te talán sosem találod meg a Nagy Ő-t? Ahelyett, hogy feladnád, higgy abban, hogy mindennek eljön a maga ideje. A horoszkópodból pedig még azt is kiolvashatod, hányadik születésnapodon várhatod a sorsfordító randit.

Horoszkóp, Szeptember 14., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Szuper hete lesz ezeknek a csillagjegyeknek

Ha a következő jegyek valamelyikében születtél, bőven lesz okod az örömre a héten, a sors a tenyerén fog hordozni.

Ez vár rád a szerelemben ősszel a horoszkópod szerint

Ha vége a nyárnak, sokan új lapot nyitnak az életünkben, hiszen a bosszantónak tűnő őszi szelek nemcsak hideget hoznak el számunkra, hanem pozitív változásokat és fordulatokat is. A csillagok pedig már azt is tudják, mire számíthatsz ezekben a hónapokban!

Horoszkóp, Szeptember 13., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 13-án is!