Ennyi idősen ismered meg a lelki társad a csillagjegyed szerint

Úgy érzed, te talán sosem találod meg a Nagy Ő-t? Ahelyett, hogy feladnád, higgy abban, hogy mindennek eljön a maga ideje. A horoszkópodból pedig még azt is kiolvashatod, hányadik születésnapodon várhatod a sorsfordító randit.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ennyi idősen ismered meg a lelki társad a csillagjegyed szerint

Kevés olyan pillanat akad az életben, ami különlegesebb annál, mint amikor rájövünk, hogy megtaláltuk a lelki társunkat. Ám míg van, aki a találkozás első másodpercében már pontosan tudja, hogy az Igazival van dolga, addig másoknak ehhez a felismeréshez akár évekre is lehet szükségük. És persze abban is mindannyian különbözünk, hány évesen is találkozunk ezzel a bizonyos személlyel. De ahogyan sok minden, úgy ez a dátum is kiderülhet a horoszkópodból.

Kos

A húszas éveid nagyon fontos szerepet töltenek be az életedben, hiszen miközben egyre inkább önállóvá és érettebbé válsz, arra is ezerrel keresed a választ, hogy ki is vagy te valójában. És mire elérkezik a 25. születésnapod, a lelki társad is bekopogtat hozzád, aki már pontosan annak láthat téged, aki vagy. Persze akárki is lesz a szerencsés, nem lesz nehéz dolga, mert nem szokásod megjátszani magad. Mivel elképesztő erővel törtetsz a céljaid felé és imádod a társaságot, valószínűleg egy buliban vagy a munkahelyeden ismered meg az igazit, akivel a harmincas éveidben már megalapozzátok a közös jövőtöket.

Bika

Ha a szerelemről van szó, a legszerencsésebb csillagjegyek közé tartozol, mivel már egészen fiatalon, 18 évesen találkozhatsz a Nagy Ő-vel. Ez egyébként már csak azért is szuper hír számodra, mert borzasztóan rosszul viseled a változásokat (a komfortzóna a kedvenc helyed), tehát, ha valaki, hát te egyáltalán nem vágysz a kalandozásra és az ismerkedésre. Állandóságra van szükséged ahhoz, hogy biztonságban érezd magad – és mivel elég makacs a természeted, jobb is, ha az igazi korán betoppan az életedbe. Így bőven van időtök arra, hogy összecsiszolódjatok.

Ikrek

A Bikákoz hasonlóan neked sem kell sokáig várnod a lelki társadra, mert 19 éves korodban már szembe is találod vele magad. De van egy kis csavar a love storydban, ugyanis lehet, hogy csak (évekkel) később jössz rá, hogy kivel is sodort össze a sors ekkor. Bár már biztosan rájöttél, de azért eláruljuk, hogy jó eséllyel az egyetemen vagy a baráti társaságodban futsz majd bele életed párjába és azonnal egy hullámhosszra kerültök – mintha mindig is ismertétek volna egymást. A gond csak az, hogy nehezen kötelezed el magad (különösen tiniként), ezért fordulhat elő az, hogy kezdetben szándékosan ignorálod a jeleket, miszerint éppen a Nagy Ő-vel beszélgetsz. Szóval lehet, hogy először még fel kell nőnöd ehhez a kapcsolathoz.

Rák

Vannak, akik már kislányként az esküvőjüket tervezgetik és akár a Disney-hercegnők, úgy ők is egész nap a szőke herceg érkezéséről álmodoznak. Igen, most éppen rólad beszélünk! Egyébként a hozzáállásod irigylésre méltó, hiszen a pozitív gondolatoknak köztudottan teremtő eredménye van – te pedig már 21 éves korodra bevonzod a lelki társad. Két elvárásod van az igazit illetően: romantikára és tiszteletre vágysz, azaz egyszerre tűnhetsz naivnak és érettnek a külvilág számára. Téged viszont ez egyáltalán nem zavar, amíg valaki fogja a kezed és ártatlan csókokkal halmoz el.

Oroszlán

Gyűlölöd már csak a gondolatát is annak, hogy lekösd magad valaki mellett, mielőtt rájöhetnél, mit is szeretnél (vagy tudsz) kihozni az életedből. Ehhez azonban időre és térre van szükséged, szóval a lelki társad várhatóan a harmadik X-hez közel, 27 éves korodban keresztezi majd az utad. Addigra már tökéletesen tisztában leszel azzal, milyen irányba is akarsz haladni a jövőben, úgyhogy a figyelmedet végre a magánéletedre tudod fordítani.

Szűz

Bár számtalan tündérmesét hallottál már olyan emberektől, akik megtalálták a másik felüket, te valahogyan sosem tudtad elképzelni, hogy ez veled is megtörténhet. Ezzel „csak” az a baj, hogy a pesszimizmusod végül tényleg a Nagy Ő és közéd állhat. Ellenben rengeteg közeli barátod van, így még ha éppen nincs is melletted az igazi, akkor akad több lelki társ a környezetedben. (Tudod, Carrie, Charlotte, Miranda és Samantha is egymás lelki társainak tartotta magát a Szex és New Yorkban.) Még ha a szerelem így nem is a képlet része, ezek a kapcsolataid akkor is tartalmasak és feltöltenek.

Mérleg

Abban a furcsa, átmeneti időszakban sodródik melléd a lelki társad, mikor már éppen kinőtted a tinédzserkort, de felnőttnek még mindig nem érzed magad. Ezért a 20. életéved lélekbúvárkodással fog telni, amihez jól jön a társaság – méghozzá egy olyan partner személyében, aki egyben a legjobb barátod is. Az igazi szívesen hallgatja az elmélkedéseidet akár órákon át is és idővel szinte már olvas a gondolataidban.

Skorpió

Még a Bikákat is lekörözöd, mert te már 17 éves korodban megismerheted életed szerelmét. Ez a sorsfordító esemény annyira váratlanul érhet, hogy meggyűlhet a bajod az érzelmeid feldolgozásával. De még ha esetleg nem is akarnád beismerni, hogy ennyire erősen kötődsz valakihez, azt magad előtt sem tagadhatnád, mennyire felvillanyoz ennek a személynek a társasága. A külön töltött időben folyamatosan őt hiányolod majd.

Nyilas

A szabadságvágyad hatalmasabb, mint az többi csillagjegyé, szóval nem sietteted azt sem, hogy ráakadj a lelki társadra. A húszas éveid végéig még csak nem is foglalkozol azzal, hogy megállapodj, a nagy szerelmed pedig mintha megérezné ezt, mert csak a 28. születésnapod után kerül az utadba. És szerencsére ő még azt is meg fogja érteni, hogy neked néha időre is térre van szükséged.

Bak

Ha meghallod, hogy valaki a lelki társakat emlegeti, máris forgatod a szemeidet és hatalmas fenntartásokkal kezeled a kérdést. Sőt! Gyerekesnek tartod az elképzelést arról a bizonyos igaziról. A cinizmusodnak hála a harmincas éveid elején botlasz majd bele a Nagy Ő-be, mert ekkor már képes vagy elfogadni, hogy az élet bárkinek (így neked is) tartogathat meglepetéseket. Úgyhogy amikor az utadba kerül ez a személy, arra gondolsz majd: „Tulajdonképpen miért ne?”

Vízöntő

Gyakran érzed azt, hogy téged mintha senki sem értene meg igazán, de abban a korban (vagyis 22 évesen), amikor a legnagyobb szükséged lenne a hallgatóságra, a lelki társad megment téged. Képes vagy akár egy egész éjszakát átbeszélgetni, mert így tudsz igazán kötődni a másikhoz. Márpedig neked szilárd alapokra van szükséged egy kapcsolathoz, tehát lépésről lépésre, lassan haladva építed fel azt.

Halak

Álmodozó a természeted, ami természetesen a szerelmi életedre is hatással van. Titokban folyamatosan a lelki társadról álmodozol, míg 19 évesen meg nem ismerkedtek. Az egymásra találásotokat egyébként olyan tündérmesébe illően tudod elmesélni, hogy mindenki irigykedik rád miatta. Ami persze nem is csak a képzeleted szüleménye, hiszen valóban maximális hőfokon égsz a románcodban.

Forrás: YourTango

Folytatódhat az asztro-továbbképzés?

Címkék: asztrológia csillagjegy horoszkóp lelki társ

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Szeptember 28., Kedd

Horoszkóp, Szeptember 28., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Ez a 4 csillagjegy örök pesszimista

Vannak olyan csillagjegyek, akik még hallomásból sem ismerik a pozitív hozzáállást. Itt a hivatalos térkép, hogy végre elhelyezhesd rajta a kevésbé optimista kollégáidat.

Horoszkóp, Szeptember 27., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 27-én is!

A kínai horoszkópod elárulja, milyen ember vagy

Csak a születési éved kell hozzá, és meg is kapod a kínai horoszkópod szuper izgalmas elemzését!

Ők a legfélénkebb csillagjegyek mind közül

Nem akarunk elszomorítani senkit, de bátornak születni kell! Szóval sajnos egyáltalán nem mindegy, hogy milyen kártyát osztottak neked az égiek a születéskor. A listánkon szereplő csillagjegyek például nemcsak a horrorfilmektől, hanem a vitáktól és a felelősségvállalástól is halálra rémülnek.

4 csillagjegy, akinek fordulatot tartogat szeptember vége

Már csak pár nap van hátra a 2021-es ősz szeptemberéből, de meg fogsz lepődni, mennyi minden fog még történni veled! Pláne, ha az alábbi jegyek valamelyikében születtél!

A következő 5 csillagjegynek kalandot hoz az ősz, és nem is akármilyet

Az ősznek nem kell borúsnak és unalmasnak lennie, pláne akkor, ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol. Ebben az esetben ugyanis színesebb, pörgősebb és kalandosabb lesz ez az évszak, mint remélni merted volna.

3 csillagjegy, akinek meglepetést hoz szeptember utolsó hétvégéje

Igen, a szeptember is egy szempillantás alatt véget ért, de ez a következő csillagjegyeknek egyáltalán nem rossz hír.

Ez az edzés passzol hozzád a legjobban a csillagjegyed szerint

Már ezerszer elhatároztad, hogy elkezdesz rendszeresen sportolni, de pár hét után valahogy mindig alábbhagyott a lelkesedésed? Akkor valószínűleg nem azt a mozgásfajtát választottad, ami a legjobban illene hozzád a horoszkópod alapján.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, akkor már most szerencsés vagy és ez egyre csak fokozódni fog: a Mérleg havában nagyon jófej lesz veled az univerzum.

Horoszkóp, Szeptember 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

4 csillagjegy jelentős változásra számíthat

A változást már a mai naptól érzékelheted, ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy.