Ezeknek a csillagjegyeknek óriási boldogságot hoz a hét

Szórakozás, vidámság és öröm – az alábbi csillagjegyeknek erről fog szólni a hét.

2021.09.15. 06:09
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezeknek a csillagjegyeknek óriási boldogságot hoz a hét

Kicsit elkapott az őszi depi és nem érezted magad a topon mostanában? Ne aggódj, az univerzum vigyáz rád és a hangulatodra: a héten sokkal jobb kedved lesz! Az alábbi három csillagjegynek kifejezetten a féktelen szórakozásról, hatalmas mókákról és a legnagyobb boldogságról szólnak majd a napjai. Görgess lejjebb, hogy megtudd, köztük vagy-e!

Bika

Imádsz nevetni, lazulni és csak úgy élvezni az életet. Ez az, amit nem szabad elfelejtened még akkor sem, amikor úgy érzed, elnyelnek a meló végtelen hullámai! Ezen a héten még az univerzum is arra buzdít, hogy tedd azt, amire igazán vágysz, azt, ami valóban örömmel és elégedettséggel tölt el.

Szűz

Lehet, hogy nem tartod magad „művésznek”, de ez nem számít: mindannyiunkban él egy művész, a tiéd pedig most fog előtörni. Csak úgy áradnak majd a kreatív energiáid, amik segítenek neked a lehető legteljesebb önkifejezésben és nyitottabban állsz majd a világhoz. Lehet, hogy ez abban nyilvánul meg, hogy nekiállsz festeni, de az is lehet, hogy csak egy spontán kirándulást vagy a korábbiaktól eltérő könyv olvasását jelenti.

Mérleg

A héten tombol benned az energia és készen állsz arra, hogy berobbanj a célvonalba. Hatalmas motivációt fogsz érezni magadban, a csillagok pedig végig fogják majd a kezedet és elvezetnek a győzelemig. Ezzel simán bebizonyítod, hogy nálad jobb nincs a területen, ahol dolgozol. Csak így tovább!

Mit tartogatnak még neked a csillagok?

Címkék: asztro bika boldogság csillagjegy ezo horoszkóp mérleg szűz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, akkor már most szerencsés vagy és ez egyre csak fokozódni fog: a Mérleg havában nagyon jófej lesz veled az univerzum.

Horoszkóp, Szeptember 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

4 csillagjegy jelentős változásra számíthat

A változást már a mai naptól érzékelheted, ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy.

Horoszkóp, Szeptember 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek lezárul az életében egy fontos fejezet

Ne szomorkodj és ne is félj, ha közéjük tartozol, mert végre olyan irányt vesz az életed, amire titokban már nagyon régóta vártál.

Így fejezik ki a különböző csillagjegyek, ha tetszel nekik

Bármennyire is szeretnénk, a valóság sajnos egyáltalán nem hasonlít a romantikus filmekre, úgyhogy nem áll meg körülöttünk még a levegő is, ha találkozunk életünk szerelmével. De a horoszkópelemzés azért segíthet megfejteni, hogy mit gondolhat rólad az, akit kiszemeltél magadnak.

Horoszkóp, Szeptember 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp, Szeptember 20., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 20-án is!

Ez a pasi illik hozzád a kínai horoszkópod szerint

Mindenki olyan párra vágyik, amilyet az álmaiban elképzelt, és ez még csak nem is lehetetlen, ha a megfelelő pasit választod, aki kiegészít téged.

4 csillagjegy, aki hamarosan fantasztikus híreket kap

Már eltelt a szeptember első fele, de a második is hatalmas meglepetséeket tartogat. Különösen igaz ez az alábbi csillagjegyekre!

A következő csillagjegyek lesznek az ősz legnagyobb nyertesei

Az utóbbi pár hónap talán nem volt habkönnyű, de ezek a csillagjegyek most fellélegezhetnek: nagyszerű időszak vár rájuk! Drukkolunk, hogy köztük legyél!

3 csillagjegy, akinek valóra válik az álma hétvégén

Az univerzum azon lesz, hogy ezeknek a jegyeknek minden álmát valóra váltsa. Derítsd ki, közöttük vagy-e!

Ez a macskafajta illik hozzád a legjobban csillagjegyed szerint

Borzasztóan vágysz egy cicára, de egyszerűen nem tudod eldönteni, melyik cuki szőrmókot vidd haza? Bármilyen hihetetlennek is hangzik, de a döntésed meghozásához először érdemes csekkolnod a horoszkópodat, mert abból kiderül, melyik cicus személyisége hasonlít a tiedhez a leginkább.