Ez a szakma passzol hozzád a legjobban a csillagjegyed szerint

Munkakeresés előtt állsz, esetleg új fejezetet nyitnál a karrieredben? Az álompozidat pedig egyáltalán nem olyan nehéz megtalálni, mint hinnéd: akár az is elég lehet, ha segítséget kérsz az égiektől…

Ez a szakma passzol hozzád a legjobban a csillagjegyed szerint

Bár kisgyermekként mindannyian álmodozunk arról, mivel is szeretnénk foglalkozni felnőttként, azért amikor elérkezik a pályaválasztás ideje, a legtöbben tanácstalanul állunk a kérdés előtt. Ha te is éppen ebben a helyzetben vagy (esetleg karrierváltáson agyalsz), akkor gondold végig, mi az, ami szenvedéllyel és boldogsággal tölt el a mindennapokban, mert ezek a dolgok segíthetnek a döntésedben. Sőt, továbbmegyünk: még a horoszkópod is árulkodhat arról, milyen állás illik hozzád a legtökéletesebben.

Kos

Míg mások megijednek a kihívásoktól, téged azok éltetnek csak igazán – ráadásul született versengő alkat vagy. Ahhoz, hogy valaki hatalmas nyomással járó szerepet vállaljon a társadalomban, elképesztő önbizalomra van szüksége – ami a te esetedben kétségkívül meg is van. Sőt, ahogy idősebb leszel, még inkább tudatában leszel az erősségeidnek! A sport (legyen szó akár edzőről vagy játékosról) vagy a sales területén például biztosan megtalálod a számításaidat.

Bika

Rövidtávon ugyan sokan leköröznek téged, de hosszútávon mindig te kerülsz ki győztesként. Szóval a karrieredben is megfontoltan, lépcsőfokról lépcsőfokra haladsz és biztos alapokra építed a pályádat. A pénzügy, a divat, a vendéglátás (imádod a finom ételeket!) és az orvostudomány világában egyaránt gond nélkül mozoghatsz: profi ingatlanügynök, bankár, személyi stylist, modell, ételkritikus, szakács vagy sommelier válhat belőled.

Ikrek

Valószínűleg már most túl vagy néhány karrierváltáson és a jövőben sem félsz majd fejest ugrani az ismeretlenbe – vagyis egy számodra teljesen új munkakörbe. Sokoldalú vagy, okos és gyorsan kapcsolsz, ezért bárhol könnyedén megtalálod a helyed és minden rád bízott feladatot játszva meg tudsz oldani. Érdemes elgondolkoznod a szabadúszáson, mert így korlátok nélkül dolgozhatnál, ami borzasztóan fontos neked. Az írás egyébként egy jolly joker szakma lehet az életedben: újság-, regény- és szövegíróként is hatalmas sikereket futhatsz be. Hasonlóan jó választás az idegenvezetés (elvégre is imádod a kalandokat) is, utazó bloggerként pedig mindkét szenvedélyedet kamatoztathatod.

Rák

Ha nem rajongsz azért, amit csinálsz, akkor egyszerűen képtelen is vagy rá koncentrálni és teljesíteni. Kreatív, empatikus, gondoskodó és érzelmes vagy, aki elképesztő lelkesedéssel harcol például mások mentális egészségének megőrzéséért. Tanácsadóként, életvezetőként, masszőrként vagy pszichológusként sokaknak segíthetsz talpra állni.

Oroszlán

Imádod a reflektorfényt és veled született tehetséged van a vezetői szerepkörökhöz. Ahogy telnek az évek, egyre magabiztosabbá válsz és a középponton kívül már sehol sem mozogsz. Minden pozi tökéletes számodra, amennyiben az irodád ajtaján a főnök szócska is szerepel, illetve a kamerák kereszttüzében is elemedben vagy. Belőled kiváló PR-os, kampánymenedzser vagy politikus lenne!

Szűz

Szervezett vagy és célorientált: amíg elégedett vagy a fizetéseddel, addig akár olyan feladatokat is elvégzel, amelyek elől mások menekülnek, mert unalmasnak tartják. Az éltet a legjobban, ha szakértővé válhatsz egy bizonyos területen, ezért olyan pályára kell lépned, ahol folyamatosan tanulhatsz és fejlődhetsz. Az égiek a fogorvosi, a gyógyszerészi, a mérnöki vagy a könyvelői szakmát ajánlják neked a leginkább.

Mérleg

Folyamatosan az egyensúlyra és a harmóniára törekszel és megpróbálsz szépséget és értelmet találni a világban uralkodó káoszban. Az igazságért és az egyenlőségért küzdesz, azaz ügyvédként, szociális munkásként, illetve egy jótékonysági szervezet dolgozójaként is tarolhatsz. De a művészet is közel áll hozzád, úgyhogy egy múzeumban vagy egy galériában is szuperül érezheted magadat.

Skorpió

Magabiztos vagy és nem félsz semmitől, illetve lazán bevállalod azt is, amit más nem merne. Az egyszerű élet nálad nem opció, mert te szereted próbák elé állítani magad, hogy megtudd, mire is vagy képes valójában. Spoiler alert: bármit elérhetsz, amit igazán akarsz! Ha kitartó vagy, vezérigazgatóvá is előléphetsz, de filmrendezőként is vagy szexterapeutaként is befuthatsz.

Nyilas

Ha valakinek, neked aztán egyáltalán nem rövid az életrajzod, mert nem szívesen kötöd le magad sokáig egy helyen. A függetlenség és a szabadság a prioritási listád élén szerepelnek, a hobbid pedig értelemszerűen az utazás és az idegen kultúrák megismerése. Az irodai munkák a te esetedben szigorúan tiltólistásak, de stewardessként vagy külföldi tudósítóként például nagyon boldog lennél.

Bak

Megállás nélkül azon dolgozol, hogy előre léphess a ranglétrán és úgy érzed, hogy a csillagos ég lehet a határ, amiért hajlandó is vagy mindent megtenni. Nálad keményebben senki sem hajt előre, a pénzkeresés és mások tiszteletének megszerzése lendületet ad neked. A karrierednél kevés dolog fontosabb az életedben: építészként, ingatlanosként, pénzügyi-, vagy karriertanácsadóként, stylistként vagy bőrgyógyászként is a csúcsra törhetsz.

Vízöntő

Téged egyáltalán nem motiválnak az anyagiak, egyszerűen csak szeretnéd jobb hellyé tenni a világot. A klímaszorongás nálad már alapbetegség, úgyhogy nap mint nap olvasol arról, mit tehetnél a Föld jövőjének megmentéséért. Amellett, hogy a magánéletben odafigyelsz a fenntarthatóságra, szociális munkásként, kampánymenedzserként vagy újságíróként is támogathatod a jó ügyet.

Halak

Kreatív vagy, intuitív és a képzelőerőd is átlagon felüli, vagyis nem érzed jól magad az üzleti életben, főleg akkor, ha versenytársakkal kell vetélkedned. Az álmodozó éned a kulturális szférában teljesedhet ki a legjobban: az álomszakmáid listáján a színész, a költő, a festő, az énekes vagy a zeneterapeuta szerepel.

Az égiek nem csak a karrieredet illetően adhatnak tanácsokat:

Még több

Horoszkóp