Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 17-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos 

Szingli: Amilyen jól sikerült az első randi, annyira elkeserít a többi. A srác az idegeidre megy a húzásaival… Ha ennyire zavar, akkor mondd meg neki, hogy ennyi volt, ne pazarold az idejét és a sajátodat se. 

Párban: Kölcsönösen idegesítitek egymást, aminek az az oka, hogy az utóbbi időben nem volt lehetőségetek külön-külön kikapcsolódni. A hétvégén ragadd meg a csajokat és irány egy jó buli! 

Bika 

Szingli: Sokan azt gondolják, hogy az egyik kollégáddal több van köztetek barátságnál, a pletyka pedig most hozzád is eljut. Ha van valóságalapja, mi lenne, ha tényleg megpróbálnátok együtt? 

Párban: Nagyon megsínylette a kapcsolatotok, hogy hétközben alig tudtatok egymással két szót váltani a rengeteg meló miatt. Itt az ideje, hogy a hétvégén kizárjatok mindent és csak egymásra koncentráljatok. 

Ikrek 

Szingli: A megérzéseid azt súgják, hogy a srác, akivel randizol, valamit elhallgat előled, de nem vagy hajlandó foglalkozni vele. Pedig jó lenne tudni mi az, mert hosszútávon akár problémát is okozhat. 

Párban: Egy félreértésnek köszönhetően teljesen elveszted a barátodba vetett hitedet, és azt sem tudod, hogyan tovább. Ahelyett, hogy elzárkózol tőle, inkább beszélj vele, mert könnyedén rendezni tudjátok a problémát. 

Rák 

Szingli: Úgy érzed, hogy a pasik rád sem pillantanak, pedig szó sincs erről, egyszerűen csak te nem vagy elég nyitott arra, hogy megismerd azokat, akik mondjuk külsőre annyira nem jönnek be. 

Párban: A barátod mindenben segíteni szeretne neked a hétvégén. Nyugi, nem bűntudatból teszi, egyszerűen csak látja rajtad, hogy mennyit vállaltál, és szeretne pár dolgot levenni a válladról. 

Oroszlán 

Szingli: Egy halk hang a fejedben azt mondja, hogy azért nem találsz párt, mert túl nagyok az elvárásaid. A legjobb lenne, ha tisztáznád, vajon igaza van-e, és ha igen, akkor hogyan tudsz ezen változtatni. 

Párban: Semmire nem jutsz, ha a barátodat erőszakkal akarod valamire rávenni. Nem arról van szó, hogy akkor trükköznöd kellene, egy őszinte beszélgetés lenne az, ami ezt az egészet megoldja. 

Szűz 

Szingli: Túl sokat agyalsz azon, hogy mások mit gondolnak rólad, ezért a randikon sem feltétlenül mered felfedni az igazi önmagadat. Pedig hidd el, semmi baj nincs veled, bátran vállalhatod azt, aki vagy. 

Párban: Ami egy csendes hétvégének ígérkezik végül olyan sok kalanddal jár együtt, hogy még hónapok múlva is emlegetni fogjátok, ami veletek történt. Ezekből lesznek a legjobb közös sztorik! 

Mérleg 

Szingli: Oké, hogy alapból szereted megfontolni a dolgokat, de a túlzott bizonytalanság nem túl vonzó tulajdonság, szóval próbáld meg elkerülni a döntésképtelenséget a randikon. 

Párban: A barátod szóvá teszi, hogy túl sokat lógsz a közösségi oldalakon, ráadásul túl nagy jelentőséget tulajdonítasz nekik. Felesleges ezen egy pillanatig is vitázni ezen, inkább hallgasd meg, mit akar mondani. 

Skorpió 

Szingli: A hétvégére semmilyen extra programot nem terveztél, de unatkozni így sem fogsz, mert az elmaradt házimunka és a lakás őszi dekorálása bőven kitölti majd az idődet.  

Párban: Mindegy, hogy milyen az időjárás, ha meghívást kaptok a barátoktól, fogadjátok el, mert mindkettőtöknek szüksége van az efféle társasági kikapcsolódásra, főleg azért, mert szinte mindig dolgoztok. 

Nyilas 

Szingli: Ha nem érzed még késznek magad arra, hogy néhány randi után szintet lépjetek, akkor ne erőltesd a dolgot, de mindenképp legyél őszinte a sráccal. Talán még meglepetést is okoz a hozzáállásával. 

Párban: Kisebb viták ronthatják el a hétvége hangulatát, de ez annak köszönhető, hogy mindketten nagyon fáradtak vagytok. Próbáljatok meg pihenni, amennyit csak tudtok, így semmi végzetes nem történhet ebben a pár napban. 

Bak 

Szingli: Nagyon tetszik a srác, a megérzésed mégis azt súgja, hogy valami nem oké vele. Ne nyomd el az érzést, hanem járj a végére, mert simán kiderülhet, hogy csak a képzeleted játszik veled. 

Párban: A pihenést most meghagyjátok a többi párnak, mert szinte ég bennetek a vágy, hogy minél tartalmasabban használjátok ki a hétvégét. Egy csomó izgis program ígérkezik erre a pár napra, amit még hosszú ideig emlegetni fogtok. 

Vízöntő 

Szingli: Kissé magányosnak érzed magad, de tedd fel a kérdést: tényleg mindent megteszel azért, hogy ezen változtass? Kezdj új hobbiba, vagy keress egy új társaságot, ez segíthet új embereket megismerni. 

Párban: Igazi álompárnak tartanak titeket, mert sugárzik belőletek a harmónia, persze egy-egy rosszindulatú beszólás azért így is betalál titeket. Kár lenne ezen rágódni, csak az irigység beszél belőlük. 

Halak 

Szingli: Jól tennéd, ha a hétvégére elengednéd a pasikeresést, és inkább magadra koncentrálnál, mert a szervezetednek szüksége lenne egy kis tunningra. Pihenj sokat és próbáld meg vitaminokkal feltölteni magad. 

Párban: A hétvégén a kikapcsolódásé a főszerep! Annak ellenére, hogy leginkább a négy fal között ültök, nagyon kellemesen alakulnak a napok, mintha most pont arra lenne szükség, hogy kicsit minden lenyugodjon körülöttetek. 

Még több

Horoszkóp