Ez a macskafajta illik hozzád a legjobban csillagjegyed szerint

Borzasztóan vágysz egy cicára, de egyszerűen nem tudod eldönteni, melyik cuki szőrmókot vidd haza? Bármilyen hihetetlennek is hangzik, de a döntésed meghozásához először érdemes csekkolnod a horoszkópodat, mert abból kiderül, melyik cicus személyisége hasonlít a tiedhez a leginkább.

Ez a macskafajta illik hozzád a legjobban csillagjegyed szerint

Ahogyan a könyveket sem érdemes csupán a borítójuk alapján megítélni, úgy a cicád kiválasztását sem szabad kizárólag a külsejére alapoznod. Az nem is kérdéses, hogy a macskafajták kivétel nélkül mind annyira tündériek, hogy szíved szerint bármelyiket magadhoz vennéd, de azt is figyelembe kell venned, hogy melyik típussal passzol össze a személyiségetek. A horoszkópod pedig azonnal a segítségedre is siet ebben a kérdésben!

Kos

Kimeríthetetlenek az energiatartalékjaid, vagyis egy olyan cica egészít ki a legjobban, aki hozzád hasonlóan vidám és élénk személyiség. Ez a fajta pedig nem más, mint az Egyiptomi mau. Hidd el, egy ilyen aktív macska mellett sosem fogsz unatkozni!

Bika

Ha felbosszantanak, akkor ugyan elég heves és keményfejű tudsz lenni, de egyébként laza vagy, nyugodt és összeszedett. Szóval nálad szuperebb gazdija nem is lehet az Amerikai rövidszőrűnek.

Ikrek

A kommunikáció a te asztalod és megőrülsz, ha nem beszélgethetsz valakivel. A Sziámi macskák híresek arról, hogy szenvedélyes dorombolással fejezik ki az igényeiket. Úgyhogy nem kell aggódnod amiatt, hogy csendben töltitek a napjaitokat otthon.

Rák

Lételemed a másokról való gondoskodás, a Szfinx cicáknak pedig éppen extra adag törődésre van szükségük. Win-win, igaz? Mivel ennek a fajtának nincs szőre, ami melegen tarthatná őket, ezért örülnek a babusgatásnak és az öleléseknek. Ráadásul energikusak, karizmatikusak és bájosak is – pont mint te!

Oroszlán

Imádod, ha mindenki rád figyel vagy rólad beszél… vagy pedig a cicádról! A Brit rövidszőrűek a leggyönyörűbb macskafajták közé tartozik, így, ha magadhoz veszel egyet, ő is folyton a reflektorfényben lesz majd. Ráadásul hozzád hasonlóan szelídek és hűségesek.

Szűz

Tisztaságmániás vagy, ezért olyan háziállatot keresel, ami nem borítja fel túlságosan a rendet nálad. Szerencsére a Perzsa macskák engedelmesek, függetlenek és csendesek, azaz az otthonod úgy telik meg szeretettel és dorombolással, hogy közben makulátlan is marad.

Mérleg

Nem viseled jól az egyedüllétet, ahogyan a Skót lógófűlűek sem, azaz a ti barátságotok előre meg volt írva a csillagokban. Ezek a cicusok kimondottan szociálisak, tehát készülj fel arra, hogy mindig a közeledben akar majd lenni és nem lesz kedvesebb ágyikója az ölednél.

Skorpió

A Burma macskák éppen olyan hűségesek a társaikhoz, mint te – nem véletlenül hívják őket „tépőzáras macskáknak”. Borzasztóan kötődnek a gazdijukhoz, szóval elválaszthatatlan társak lesztek örökre.

Nyilas

Az Abesszin cicák élénkek, örök felfedezők és képtelenek egy helyben maradni. Mintha csak téged jellemeznénk, ugye? Mivel egy rendkívül kíváncsi fajtáról beszélünk, ne lepődj meg, ha folyton az otthonod egyik zugában kutat.

Bak

Ahol mások akadályokat látnak, ott te a lehetőségekre fókuszálsz. A Tacskómacskák osztják ezt a filozófiát veled, hiszen nem hagyják, hogy a hiányosságaik (az átlagosnál rövidebb lábacskáik) megakadályozzák őket bármiben is.

Vízöntő

A Ragdollok egyedülálló cicusok, mert számtalan trükköt megtaníthatnak nekik a gazdáik. Ha szeretnéd, még a játékokat is visszahozhatják neked! És mivel te magad is elég különc vagy, ez a kutyusokra hasonlító macska tökéletesen passzol majd hozzád.

Halak

Időnként arra van szükséged, hogy egyedül lehess, anélkül, hogy bárki vagy bármi is zavarna. A csillagok emiatt a Main Coonokat ajánlják neked, mert ugyan szeretetteljes macsekok, de mégsem túl ragaszkodóak.

Forrás: Pure Wow

Ásd bele magad még jobban a horoszkópokba:

Még több

Horoszkóp