A következő csillagjegyek lesznek az ősz legnagyobb nyertesei

Az utóbbi pár hónap talán nem volt habkönnyű, de ezek a csillagjegyek most fellélegezhetnek: nagyszerű időszak vár rájuk! Drukkolunk, hogy köztük legyél!

A következő csillagjegyek lesznek az ősz legnagyobb nyertesei

Nem minden csillagjegy számára volt felhőtlen 2021 nyara, de nincs para, mert az univerzum mindig kiegyenlíti a számlát. Akik az elmúlt hónapokban komolyabb nehézségekkel küzdöttek, most fellélegezhetnek, ugyanis szuper dolgokat jósolnak nekik a csillagok. Vajon ez az ősz a tiéd lesz?

Vízöntő

Az utóbbi időben nagyon meggyűlt a bajod a szerelemmel. Olyanba szerettél bele, akivel nem lehetettek igazán együtt, ami nagyon fájdalmas. Most azonban úgy tűnik, az ősz energiái segítenek mindent elrendezni benned és körülötted. Hogy ez összeköltözést vagy szakítást jelent, azt nem lehet előre tudni, de egy biztos, minden azért történik majd, hogy neked a legjobb legyen. A tél beköszöntével már te is látni fogod, hogy ennél jobban nem is alakulhattak volna a dolgaid!

Oroszlán

Nagy fába vágtad a fejszédet az elmúlt hónapokban, persze nem is te lennél, ha nem így lenne. Ezúttal azonban komolyan meggyűlt a bajod a dologgal és nem nagyon látod, hogyan lehetne ebből kikecmeregni. Költözöl? Ingatlant vásároltál? Vagy csak szeretnél? Ne aggódj, hamarosan minden a helyére kerül, az őszi hónapokban jókora pozitív löketet kapsz az univerzumtól a projektedhez. Tudjuk, nehéz, de legyél még egy kicsit türelemmel, mindjárt beindul az égi gépezet!

Szűz

Már tavaly szeretted volna kimondani a boldogító IGENT, de a járvány közbeszólt, idén nyárra pedig már nem volt egyetlen időpont sem. Így maradt az ősz és milyen szuper, hogy így alakult! Te ugyanis az őszi jegyek közé tartozol, ezért számodra ezek a hónapok a legmegfelelőbbek ahhoz, hogy nagy döntéseket hozz. Hidd el, az univerzum tudja, mit csinál! Nemsokára összejön az álomesküvő, amiről kislányként fantáziáltál!

Mérleg

Régóta dolgozol azon, hogy valahogy egyensúlyba hozd a munkádat és a magánéletedet. Mindkettő nagyon fontos a számodra, szeretnél szép karriert építeni, de a pasidat sem szeretnéd elhanyangolni, amit megértünk. Az őszi hónapok tökéletesen alkalmasak lesznek arra, hogy  végleges és szuper megoldást találj erre a problémára! Elképzelhető, hogy szabadúszóként folytatod tovább, vállalkozó leszel, vagy az örökös home office-ra kapsz lehetőséget. A lényeg, hogy minden meg fog oldódni!

Skorpió

Hiába dolgozol keményen, egyszerűen nem akar jönni a pénz, ez pedig nagyon lelomboz. Na, nem azért, mert olyan anyagias vagy, egyszerűen szeretnél anyagi biztonságban élni, ami teljesen érthető! Van egy jó hírünk: segítő energiák indultak el feléd idén ősszel, és november végére már egészen máshol fogsz tartani, mint most. Simán lehet, hogy összejön az előléptetés vagy egy olyan állást ajánlanak fel, amivel sokkal, de sokkal magasabb fizetés jár a mostaninál.

Jöhet még néhány cikk a témában?

Még több

Horoszkóp