Ez a pasi illik hozzád a kínai horoszkópod szerint

Mindenki olyan párra vágyik, amilyet az álmaiban elképzelt, és ez még csak nem is lehetetlen, ha a megfelelő pasit választod, aki kiegészít téged.

Ez a pasi illik hozzád a kínai horoszkópod szerint

A kínai tanok szerint mindenkinek megvan az ideális párja, akivel olyan harmóniában tud élni, amilyet a jin és a jang, azaz az egymást kiegészítő kozmikus erők képviselnek. Ha te is vágysz erre a különleges kapcsolatra, nem kell mást tenned, mint csekkolnod, hogy a kínai horoszkópod szerint kik illenek igazán hozzád. 

Patkány 

Pontosan tudod, hogy mit akarsz az élettől, ezért olyan pasi illik hozzád, aki hasonlóan ambíciózus és vannak tervei és céljai a jövőre nézve. A Nyúllal, a Bivallyal és a Sárkánnyal nem foghatsz mellé, ők ugyanis hozzád hasonlóan céltudatosak, de mégis támogatóak, így az élet minden területen remekül kiegészítenek téged. 

Bivaly 

Inkább vagy egyedül, minthogy egy olyan kapcsolatban köss ki, ami sehová nem vezet, ezért elég nehéz párt találnod. A Patkány, Kígyó vagy Kakas pontosan tudja, hogyan érzel, ezért velük ideális párt alkothatsz, már csak azért is, mert sok estben az életre irányuló törekvéseitek, és a látásmódotok is nagyon hasonló. 

Tigris 

Néha kicsit önfejűbb vagy a kelleténél és hajlamos vagy uralkodni a másik felett, ezért olyan párra van szükséged, akiben tényleges társra és nem alattvalóra találsz. A Sárkányban, a Disznóban és a Lóban sok hasonló tulajdonságra bukkanhatsz, ezáltal a kapcsolatotok is meglepően harmonikusan alakulhat. 

Nyúl 

Félénk vagy az új kapcsolatokban, sőt, sokszor a már régiekben is, nehezen tudsz megnyílni a másik előtt. A Kutyának, a Disznónak vagy a Kecskének azonban ez nem jelent akadályt, annyira elemző és nyugodt természetek, hogy elfogadják, amilyen vagy és csak a neked megfelelő ütemben hámoznak ki a zárkózottságodból. 

Sárkány  

Borzasztóan érzelmes vagy, ezért egy kapcsolatban mindent a lehető legnagyobb hőfokon élsz meg, legyen szó örömről vagy bánatról. Ezzel nem egyszerű együtt élni, de nem is lehetetlen, a Patkány, a Tigris és a Kígyó remekül tudják a hangulatváltozásaidat kezelni. Ha mellettük horgonyzol le, akkor sokat fejlődhetsz ezen a téren. 

Kígyó 

Biztonságra és nyugalomra vágysz, és szerencsére pontosan ezt sugárzod magadból, ezért az olyanokat vonzod, mint a Sárkány vagy a Kakas, akik szintén a boldog családi harmónia megteremtésére törekednek az életben. Mivel velük pillanatok alatt egy hullámhosszra kerülhetsz, nagyon könnyen elkötelezed magad, és számodra ez a kapcsolat, ha nem is örökre, de hosszútávra szól. 

 

Neked az élet egy nagy vicc, folyamatosan próbálod a legjobbat látni mindenben. Épp ezért a Kecskében vagy a Tigrisben remek társra találhatsz, mert ők sem veszik túl komolyan magukat, velük minden egyes pillanat csupa móka és szórakozás, mintha egy stand up comedy lenne az élet. 

Kecske 

Szereted a társaságot, imádod, ha emberek vesznek körül, ezért olyan mellett sosem tudnál boldog lenni, aki inkább introvertált személyiség. Nem is kell megalkudnod, ugyanis a Nyúl, a Ló és a Disznó is hozzád hasonlóan igazi társasági ember, mellettük kizárt, hogy egy pillanatra is elund magadat, mert óriási baráti társaságuk van. 

Majom 

Bírod a kalandokat, a nagy közös nevetéseket, mert úgy vagy vele, hogy ezek az élmények teszik az életet igazán bulivá. A Bivalyban és a Nyúlban nem kell csalódnod, ha hasonlóan kalandvágyó párra vágysz, ők ugyanis tényleg minden őrültségben benne vannak, sőt, imádják az élet minden pillanatát komótosan megélni. 

Kakas 

Fontosnak tartod az életben a célokat és nem is félsz megdolgozni értük, akárcsak a Bivaly és a Kígyó, akik szintén állhatatosak és kitartóak, ha tervekről van szó. Bennük támogató partnerre találhatsz, mert pontosan tudják, hogy egy-egy célodért akár tűzön-vízen átmennél. Ők is pont ilyenek, ezért tudnak elfogadni olyannak, amilyen vagy. 

Kutya 

Őszinteség, odafigyelés és kommunikáció – ezek nélkül el sem tudod képzelni az életet. Ha valaki nem azonosul ezekkel az alapértékekkel, azzal nem tudsz mit kezdeni. Még az a szerencse, hogy a Nyúl és a Ló hasonló elképzelések mentén éli az életét, bennük megtalálhatod azt a társat, akit csak úgy neveznek, a nagy Ő. 

Disznó 

Az életedben a legfontosabb a család, a saját családod és a jövendőbeli is, ezért olyan pár illik hozzád, aki szintén szeretne egy focicsapat gyereket, és mindent, ami ezzel jár. A Kecske, a Tigris és a Nyúl ilyen szempontból ideális választás lehet, mert ők is hordozzák magukban azokat a hagyományos értékeket, amik neked is elsődlegesek. 

Tudj meg minden IS a szerelmi életedről a horoszkópod alapján:

Még több

Horoszkóp