Horoszkóp, Szeptember 20., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 20-án is!

Horoszkóp, Szeptember 20., Hétfő

Kos 

Tele vagy ötletekkel, de jó lenne, hanem híresztelnéd fűnek-fának, mert valaki visszaélhet vele. Az meg igazán nem hiányzik, hogy a sajátjaként adja elő az ötletedet a főnöknek, igaz? 

Bika 

Az elmúlt időben egy kicsit háttérbe szorultak a mindennapi teendők, mert munka fronton nagyon sok dolgod volt. Most, hogy egy picit lazább hét jön, ideje lenne pótolni őket, hogy ne halmozódjanak tovább. 

Ikrek 

Egy munkahelyi konfliktus rontja a kedvedet, mert nem igazán érted, miért te lettél a kolléga céltáblája. Próbálj meg vele erről beszélni, ha kell a főnököd is vond be, hogy végre nyugtod legyen tőle. 

Rák 

Kicsattansz az energiától, ami azért szuper hír, mert elég húzós hétnek nézel elébe. Szerencsére ez nem riaszt meg, sőt, még inkább motivál abban, hogy kezedbe vedd az irányítást és odatedd magad. 

Oroszlán 

Általában elég hamar felcsattansz, ha valami nem tetszik, de ha nem akarsz komolyabb vitába keveredni, akkor ma muszáj a türelmes énedet elővenni és rugalmasan kezelni a nem várt helyzeteket. 

Szűz 

Semmi hangulatod nincs ma a jópofizáshoz, ami érthető, hiszen ez a hét legutálatosabb napja. Egy nagy bögre kávé valamelyest megoldhatja a problémát, de még jobb lenne, ha mellőznéd ma mindenki társaságát. 

Mérleg 

Oké, hogy terhelhető vagy, de ha nem húzol meg egy határt, rövid úton kihasználhatják a helyzetet. Az, hogy jó munkaerő vagy, még nem jelenti azt, hogy muszáj minden olyan pluszt elvállalnod, amit más nem akar. 

Skorpió 

A főnököd már egy ideje figyeli a munkádat, és nagyon elégedett a teljesítményeddel, ennek ellenére mégsem téged választ, ha előléptetésről van szó. Ne vedd a szívedre, ugyanis sokkal jobb ajánlattal áll elő. 

Nyilas 

A határidős feladataiddal kell elszámolnod ma, de szerencsére már csak egy utolsó ellenőrzés hiányzik, hogy végre kiadd őket a kezedből. Utána megérdemled a pihenést, este bontsatok ki egy üveg bort a pasiddal, rád fér! 

Bak 

Általában sokkal hamarabb végzel a feladataiddal, mint a munkaidőd, ma sem lesz ez másképp. Mi lenne, ha keresnél valami elfoglaltságot, amit odabent is tudsz űzni? Például tanulhatnál nyelveket, vagy olvashatnál. 

Vízöntő 

Kicsit vesztettél az elmúlt időszakban a motivációdból, úgyhogy a hétfői meeting kifejezetten nyomaszt. Ha nem vagy elégedett azzal, amit csinálsz, talán ideje lenne más munkakör után nézni. 

Halak 

A kollégáid azt szokták meg, hogy kicsit hebrencs módra közelíted meg a feladatokat, ezért mindenkit meglep, amikor a kezedbe veszed az irányítást. Nyugi, jól teszed, mert a projekt pontosan rád szabott. 

Még több

Horoszkóp