Így fejezik ki a különböző csillagjegyek, ha tetszel nekik

Bármennyire is szeretnénk, a valóság sajnos egyáltalán nem hasonlít a romantikus filmekre, úgyhogy nem áll meg körülöttünk még a levegő is, ha találkozunk életünk szerelmével. De a horoszkópelemzés azért segíthet megfejteni, hogy mit gondolhat rólad az, akit kiszemeltél magadnak.

Így fejezik ki a különböző csillagjegyek, ha tetszel nekik

Leszólított a srác a buliban, akit már az este kezdetén kiszúrtál magadnak és miután dumáltatok egy kicsit, el is kérte a számod, másnap pedig randira hívott… jól hangzik, igaz? A valóságban viszont sokszor sajnos egyáltalán nem ilyen egyértelmű, hogy valaki érdeklődik-e irántad vagy sem. Egyes csillagjegyek ugyanis mesterei annak, hogy elrejtsék az érzéseiket, ellentétben azokkal, akiknek szinte felragyog a szeme, ha csak rád néznek. Mindannyian máshogy reagálunk arra, ha beüt a zazazu (Carrie Bradshaw után szabadon), de szerencsére a horoszkópelemzés megkönnyíti neked a kiszemelted viselkedésének dekódolását. Eláruljuk, mire figyelj, hogy kideríthesd, tetszel-e a kiszemeltednek a csillagjegye alapján.

Kos

Ne aggódj, az egyik legmerészebb, legnyitottabb és legmagabiztosabb csillagjegy nem fogja titokban tartani, ha bejössz neki. A Kosok esetében egyáltalán nem ritka a szerelem első látásra, ráadásul szívesen megteszik az első lépést is, mert imádják a vadászatot. Szóval hidd el, azonnal tudni fogod, ha tetszel egy Kosnak. (Azt azért hozzátesszük, hogy csak akkor szeretnek közelíteni valakihez, ha a legjobb formájukat nyújthatják, vagyis, amikor éppen rossz passzban vannak, akkor egy picit azért talán mégis várnod kell arra, hogy leszólítsanak.)

Bika

A Kosokkal ellentétben a Bikák nem hívei annak, hogy lerohanják a kiszemeltjüket. Viszont, ha valaki felkelti a figyelmüket, akkor apró jelzéseket azért megpróbálnak küldeni a másik felé. Onnan tudhatod, hogy egy Bika többet akar tőled a barátságnál, ha elkezd veled viccelődni és flörtölni (az ismerkedést tekintve ebben a legprofibbak), illetve minden lehetőséget megragad arra, hogy fizikai kontaktot teremtsen veled. És bár egy kicsit talán lassabban nyílnak meg, akit szeretnek, arra bármeddig képesek várni.

Ikrek

Mivel az Ikrek jegyűek borzasztóan barátságosak és elbűvölőek, sőt, bárkivel könnyedén kijönnek, így elég nehéz megmondani, hogy pontosan milyen céllal közelítenek egy másik emberhez. De mielőtt kétségbeesnél, egy dolog azért még őket is lebuktatja: ha beleesnek valakibe, attól teljesen összezavarodnak. Egyszer tündériek és flörtölnek, máskor pedig totálisan ridegek. Ha egy Ikrek ellentmondásosan viselkedik veled, akkor biztos lehetsz abban, hogy odavan érted. De a testbeszédük is elárulja őket: sokkal többet pislognak, bólogatnak vagy mosolyognak a társaságodban.

Rák

Semmi sem teszi olyan boldoggá a Rákokat, mint amikor gondoskodhatnak valakiről, aki közel áll a szívükhöz. Tehát, ha egy Rák vacsorát főz neked vagy személyre szóló ajándékkal lep meg, akkor ellenállhatatlannak tart téged és bármit megtenne azért, hogy örömet okozzon neked. De kezdeményezést azért ne várj tőlük, mert az abszolút nem az erősségük – ehhez túl félénkek és szégyenlősök. Már attól is képesek elpirulni, ha mélyen a szemükbe nézel. (Ám ha azt látják, hogy vetélytársuk is akadt, akkor azért turbósebességre kapcsolnak ők is.)

Oroszlán

A Rákokkal szemben az Oroszlánok nem fogják vissza magukat, ha ismerkedésről van szó. Náluk nem játszanak a szolid gesztusok, mindent beleadnak abba, hogy lenyűgözzék a választottjukat. Attól sem félnek, hogy nyilvánosan kimutassák az érzéseiket: lazán átkarolják a másikat a tömegben vagy megfogják a kezét. Ennek ellenére mindig megtalálják a módját annak, hogy kettesben maradjanak azzal, aki tetszik nekik. Ha összejössz egy Oroszlánnal, nem kell tartanod attól, hogy hűtlen lesz, de ő is ezt várja majd tőled.

Szűz

A Szűz jegy szülöttei inkább távolról szemlélik a rajongásuk tárgyát, meglehetősen visszafogott emberek. Ha megkedvelnek valakit, akkor kezdetben leköti őket az, hogy megfigyeljék annak szokásait és személyiségét. Ehhez pedig időre van szükségük. Ám ennek megvan az előnye is: mivel alaposan kiismernek, tudni fogják, mire van szükséged, anélkül, hogy kérnéd. Úgyhogy amennyiben egy Szűz magától apró szívességeket tesz neked, tudhatod, hogy beloptad magad a szívébe.

Mérleg

A Mérlegekkel nem nehéz ismerkedni, mert semennyire sem titkolják a vonzalmukat, sőt, másokkal is arról beszélgetnek majd, hogy milyen csodálatosnak tartanak téged. Bátran megteszik az első lépést és kimondottan régimódiak a romantikát illetően. Ők azokat az igazi hagyományos randikat kedvelik, azaz inkább egy elegáns étterembe hívnak el vacsizni, mint egy gyors délutáni kávéra. Szóval amennyiben egy Mérleg kezd el udvarolni neked, akkor tutira egy szerelmes regény főszereplőjének érzed majd magad.

Skorpió

A Skorpiók viszont nem szeretik kijátszani a lapjaikat és nem adják ki azonnal magukat és az érzéseiket. De ha az a megmagyarázhatatlan érzés fog el téged, mintha valaki figyelne, akkor nem tévedsz, mert a Skorpió először így fejezi ki az érdeklődését irántad. Na persze ne ilyen horrorfilmbe illő leskelődésre gondolj, sokkal inkább izgalmas (és izgató) szemezésre. Szeretik úgy alakítani a dolgokat, hogy a másiknak (azaz neked) kelljen kezdeményeznie, mert így jöhetnek rá arra, hogy a vonzalmuk kölcsönös-e. Összefoglalva: hihetetlenül szenvedélyesek és imádnak játszadozni, de egy kapcsolatban a végsőkig hűségesek.

Nyilas

A Nyilasokat nem egyszerű kiismerni: ugyan nyitottak és szeretnek új embereket megismerni, de ha valaki mindenkivel kedves és barátságos, nehéz megmondani, kit is tart igazán különlegesnek. És az sem mellékes, hogy brutálisan ragaszkodnak a szabadságukhoz, vagyis az elkötelezettség nem szerepel a prioritási listájuk élén. A kalandvágyuk miatt nem kompatibilisek olyan csillagjegyekkel, akik a legszívesebben otthon, a komfortzónájukban ücsörögnek. Akkor honnan tudhatod mégis, hogy téged akarnak? Ha egy Nyilas elhív túrázni, vagy kirándulni, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem csupán haverkodni akar veled.

Bak

A Bakok talán a legfegyelmezettebb csillagjegyek mind közül, akiknek mindig a munka az első, csak utána jöhet a szórakozás. Leginkább akkor vetik bele magukat a társkeresésbe, amikor úgy érzik, a karrierjük már sínen van. Így, ha stabil párkapcsolatra vágysz, akkor a Bak a te embered, mert ha ő randira hív, az azt jelenti, hogy készen áll az elköteleződésre és a fontossági sorrendjében mindig az első helyen végeznél. Egy Bak lassan, de biztosan közeledik a választottjához, éppen úgy, mintha csak egy randizási kisokosból olvasná a lépéseket – és persze a tenyerén hordozza a partnerét.

Vízöntő

A Vízöntőknek még egy párkapcsolatban is szükségük van a saját terükre, vagyis, ha extán sok törődést szeretnél, akkor nem érdemes randiznod velük. A függetlenségüket nehezen adják fel, de azért ugyanúgy képesek szerelembe esni, mint mások. Ha pedig valaki bejön nekik, akkor bedobják őt a mélyvízbe, azaz megismertetik a baráti körükkel, mert sokat adnak a véleményükre. Ezenkívül egy picit idegesebbek is lesznek, amikor belezúgnak valakibe – ha más nem, ebből rájöhetsz, hogy alakulnak köztetek a dolgok…

Halak

Íme még egy hatalmas ellentét az állatövi jegyek között: a függetlenségmániás Vízöntővel ellentétben a Halak szereti azt érezni, ha szinte eggyé válik a partnerével. Álmodozó természetűek, akik szerelmesek a szerelembe és akkor teljesednek ki igazán, ha párkapcsolatban élnek. Szóval, ha felkelted a figyelmét, akkor állandóan ott lesz a közeledben, mert nem akar távol lenni tőled.

Forrás: Bustle

Érdekel az asztrológia?

Még több

Horoszkóp