Horoszkóp, Szeptember 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp, Szeptember 21., Kedd

Kos 

Máskor szinte kivet magából az ágy, de ma reggel alig bírsz felkelni és egész nap ebben a delíriumos állapotban leszel. Egy kiadós edzés segíthet abban, hogy felpörögj, de egy nap szabi is csodákra lenne képes. 

Bika 

Ha egy ideje már hanyagoltad a barátaidat a munka miatt, akkor kárpótold most őket egy csajos estével. Sőt, akár még egy jó kis közös shopping is belefér a napba, úgyis kellene egy-két meleg őszi darab. 

Ikrek 

A napod nem úgy alakul, ahogyan tervezted, ezért a délutáni terveid veszélybe kerülnek. Ha lecsípsz egy kicsit az ebédből és valami kevésbé fontosat holnapra hagysz, akkor nem kell az estét átszervezni. 

Rák 

Az egyik kollégád remek tanáccsal áll elő, de nem biztos, hogy jól jársz, ha megfogadod, mert a főnököd nem lesz vevő az ötletre. Inkább állj elő valami kevésbé ütős, de használható megoldással. 

Oroszlán 

Plusz meló ígéretét lebegteti meg ma a főnököd, ami azért szuper hír, mert egy ideje már komolyabban gyűjtesz, ez pedig szépen megdobná az eddig megspórolt összeget.  

Szűz 

Ma úgy fogod érezni, mintha a tenyerén hordozna az univerzum, akármibe kezdesz bele, azt tutira sikerre viszed. Használd ki a szerencse szériát és minden eddig halogatott dolgot próbálj ma elintézni. 

Mérleg 

Már reggel látni fogod, hogy ez a nap sajnos nem a gyors munkavégzésről fog szólni, olyan feladatot kapsz, ami egészen aprólékos munkát igényel, és ami még a túlóra ígéretét is magával hozza. 

Skorpió 

A hangulatodra nincs különösebben jó hatással az időjárás, de az is lehet, hogy a párkapcsolati problémáid is kihatnak rá. Ha tudod, próbáld meg őket a melóban elnyomni, hogy legalább a munkával tudj rendesen haladni. 

Nyilas 

Olyan energikusan telik a nap, hogy te magad is meglepődsz, mennyi mindent sikerül elintézni nyolc óra alatt. A legjobb, hogy így szabad a délutánod, simán belefér egy jó kis edzés, vagy akár egy mozi is a pasiddal. 

Bak 

Nem vagy az a lázadó típus, ezért simán belenyugszol abba a helyzetbe, ami a munkahelyeden kialakul. Ez a te szupererőd, bármilyen szituációhoz remekül tudsz alkalmazkodni, és ezt a főnököd is értékeli. 

Vízöntő 

Egy barátod komoly segítségre szorul, te pedig azonnal a segítségére sietsz, az sem érdekel, hogy rengeteg feladat várna rád. Úgy vagy vele, hogy azok ott lesznek később is, de a barátod most számít rád. 

Halak 

A környezetedben csupa olyan dolog történik, ami miatt a szokásosnál is jobb kedvű leszel. Ez a munkában is hajt, hiszen annyira feldobja a kedvedet, hogy nem ismersz lehetetlent a feladatok elvégzésében. 

Még több

Horoszkóp