4 csillagjegy jelentős változásra számíthat

A változást már a mai naptól érzékelheted, ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy.

4 csillagjegy jelentős változásra számíthat

Ma van a szeptemberi nap-éj egyenlőség, azaz a mai nappal hivatalosan is beköszöntött az ősz. Ez pedig nemcsak a természetben, hanem a te életedben is meglehetősen nagy, de annál gyönyörűbb változásokat jelent. Ezt elsősorban az úgynevezett kardinális csillagjegyek érzik majd meg – ők azok, akik a négy évszak fordulójánál az épp uralkodó jegyek. Te is közéjük tartozol? Lássuk, hogyan alakul számodra a következő időszak!

Kos

Leginkább a kapcsolataidban érzed majd a fordulatot. Megerősödik és bizonyos emberekkel sokkal jelentősebbé válik a viszonyod. Talán még neki is állsz analizálni, hogy pontosan merre haladtok, jól működik-e és kell-e valamin változtatni. Mindez pedig csak még közelebb hoz majd téged a számodra legkedvesebb emberekhez, hiszen a kis elemzéseid alapján rá fogsz jönni, kik az igazán fontosak.

Rák

Valami ismerősre vágysz a kalandos nyár után, ezért pihenj és koncentrálj az otthoni, családi életedre. Azáltal, hogy most egy kicsit több időt töltesz a szeretteiddel, te is jobban megnyílsz majd és ismét fel mered vállalni a sebezhetőbb éned. Ez pedig szuper dolog! Engedd le a magad köré húzott falakat és hagyd, hogy utat törjön magának a szeretet.

Mérleg

Neked nem csak a nap-éj egyenlőséget, illetve az ősz kezdetét jelenti ez az időszak, hanem a saját jegyed hava is a napokban indul. Ez olyan erős energiákat szabadít fel, amiknek következtében sokkal magabiztosabb leszel, és végre készen állsz arra, hogy teljes mértékben önmagadat add.

Bak

Az ambícióid határozzák meg a következő időszakot: konkretizálod a céljaidat, felméred a rád váró kihívásokat és mindent meg fogsz tenni azért, hogy óriási előnnyel fuss be a célba. Ha igazán odateszed magad, annak végre meg is lesz a látható eredménye a karrieredben. Szóval munkára fel!

Jöhet még több asztrológia?

Még több

Horoszkóp