Horoszkóp, Szeptember 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

Horoszkóp, Szeptember 22., Szerda

Kos 

Rosszul viseled, hogy ok nélkül kérnek rajtad számon olyasmit, ami még csak nem is a te feladatod volt. Mindez csak egy félreértés, amit, ha idejében tisztázol, akkor nem rajtad csattan az ostor. 

Bika 

Az egyik kollégád láthatóan segítségre szorul, és te örömmel vállalod a feladatot, hogy kisegítsd. Ez nemcsak a te napodat dobja fel, de neki is nagyon jól fog esni a törődés, remekül összecsiszolódhattok. 

Ikrek 

A barátodnak ma rossz napja van, amit nehezen tudsz kezelni. A legjobb, ha megpróbálod valamilyen módon felvidítani, különben a dolog a te napodra is rányomhatja a bélyegét, ez pedig nyilván nem hiányzik. 

Rák 

Inkább kérdezz ma meg mindent kétszer, mert simán lehet, hogy valamit benézel. Ha tájékozódsz, kisebb az esélye, hogy olyan bakit kövess el, ami esetleg a főnök fülébe jut, vagy ami miatt túlóráznod kellene. 

Oroszlán 

Úgy érzed, hogy a nap a szokásosnál is lassabban telik, mintha csak vánszorogna az idő. Ennek részben az az oka, hogy a főnököd szinte percenként gondolja meg magát, és neked újból és újból elölről kell mindent kezdened. 

Szűz 

Valami azt súgja, hogy a párod nem őszinte veled. Mielőtt játszmákba fognál, a legjobb lenne, ha őszintén rákérdeznél, hogy mit titkol előled, ellenkező esetben komoly vitába torkollhat a dolog.  

Mérleg 

Eddig nagyon türelmesen vártad, hogy egy terved megvalósuljon, de most, hogy újabb akadály gördül eléd, úgy érzed, sosem fog sikerülni. Nyugi, ne add fel, már tényleg a célvonalban jársz. 

Skorpió 

Ma nehezen tudod kifejezni a gondolataidat, ami nem probléma egészen addig, míg nem várod el, hogy mások így is pontosan értsék, amit szeretnél. Jobb, ha a nagyobb megbeszéléseket máskorra időzíted. 

Nyilas 

Az esti borozás kicsit tovább húzódott, mint tervezted, ne csodálkozz tehát, ha a szokásosnál fáradtabbnak érzed magad. Próbálj meg minél több vizet inni, hogy legalább a szervezeted hidratált legyen. 

Bak 

A barátoddal félszavakból megértitek egymást, rég volt köztetek ennyire erős a harmónia. A dolog teljesen feldob, úgy érzed, hogy ketten akár az egész világot meghódíthatnátok. Csak így tovább! 

Vízöntő 

Úgy érzed, hogy bőven van még kapacitásod arra, hogy plusz melót vállalj, de csak óvatosan! Ha megneszelik, hogy nem tudsz nemet mondani, akkor könnyedén túlvállalhatod magad. 

Halak 

Ma olyan váratlan dolog történik, ami elgondolkodtat azon, hogy vajon milyen irányba tart az életed. Nyugi, a válaszokat hamar megtalálod, a kérdés csak az, hogyan tudsz változtatni rajta. 

Még több

Horoszkóp