Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, akkor már most szerencsés vagy és ez egyre csak fokozódni fog: a Mérleg havában nagyon jófej lesz veled az univerzum.

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

A mai nappal útjára indult a Mérleg hava, ami azt jelenti, hogy újabb csillagjegyek kapnak lehetőséget arra, hogy ezúttal ők legyenek az univerzum kiválasztottjai. A zodiákus által uralt időszak a kapcsolatokról, barátságokról és szerelemről szól, illetve segít navigálni a konfliktusok között, miközben a negatív dolgok helyett inkább a pozitívumokra koncentrálsz. Lássuk, ki az a három jegy, aki extra erősen érezni fogja a Mérleg havának szerencsés hatását!

Ikrek

Elképesztően izgalmas időszak vár rád! Ebben a hónapban tegyél róla, hogy picit pihensz és lazulsz, ha kell, vegyél ki egy kis szabadságot. Így lesz időd feltöltődni és máris vidámabban tekintesz a világra – ezután magadra sem fogsz ismerni, annyit flörtölgetsz majd. Ne kérj bocsánatot és légy önmagad: az univerzum az üzeni, hogy ne érdekeljen, mit gondolnak mások.

Mérleg

Nyilvánvaló, hogy a saját jegyed havában te magad is szuper szerencsésnek érzed majd magad. A következő hetekben sokkal magabiztosabb leszel, ami talán annak is köszönhető, hogy a szülinapod közeledtével kicsit elmélyedsz magadban és visszagondolsz az elmúlt évedre, minek során még inkább megismerheted és megszeretheted magad. Meríts belőle erőt, csak úgy szárnyalni fogsz.

Halak

Engedd ki egy kicsit a kezedből az irányítást és bízd rá magad a csillagokra! Ha megragadod a spontán lehetőségeket, azzal hidd el, csakis jól járhatsz. Kinyílik előtted a világ, új embereket ismersz majd meg, amikből barátságok, de akár egy szerelem is kialakulhat, illetve új tapasztalatokat is szerzel. Szóval abszolút kimaxolod majd a Mérleg havát.

Mit tartogatnak még számodra a csillagok?

Még több

Horoszkóp