Horoszkóp, Szeptember 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp, Szeptember 23., Csütörtök

Kos 

Annak ellenére, hogy csütörtök van, te óriási lendülettel vágsz bele a napba, és az olyan nemszeretem feladatokat is egy csapásra megoldod, amiket máskor akár napokig is halogatsz.  

Bika 

A főnököd rengeteg lehetőséget lát benned, ezért szeretne egy továbbképzésre vagy workshopra beíratni. Ahelyett, hogy hisztiznél miatta, gondolj arra, hogy mekkora megtiszteltetés, hogy pont rád gondolt. 

Ikrek 

Szuper nap vár rád, ugyanis borzasztóan kedves és figyelmes lesz ma veled mindenki. A dolognak nem kell különösebb jelentőséget tulajdonítani, elég, ha kiélvezed a bókokat és a varázslatot. 

Rák 

Nem szeretsz konfrontálódni, de most érdemes picit rámenősebbnek lenned, és felvállalni azt, amiben hiszel. Ha most kiállsz magadért, hosszútávon sokkal nagyobb tiszteletet vívhatsz ki magadnak. 

Oroszlán 

Ma legszívesebben bekuckóznál a takaró alá és egész nap csak sorozatot darálnál, a pasiddal az oldaladon. Ha teheted, legalább maradj home office-ban, hiszen minél hamarabb végzel, annál hamarabb hódolhatsz ennek. 

Szűz 

Úgy érzed, hogy az energiaszinted kissé megcsappant. A legjobb lenne, ha ma a munkát minimalizálnád, és egy kis shoppinggal, fodrásszal, edzéssel vagy akár szaunával kényeztetnéd magadat. 

Mérleg 

Bár a jó hangulat általában ragadós, ma az egyik kollégádat kifejezetten idegesítheti a vidámságod. Nyugi, ne hagyd, hogy elrontsa a kedved, csak a féltékenység beszél belőle, amiért ő képtelen a saját problémáját kezelni. 

Skorpió 

Nem kizárt, hogy ma egy kevésbé megbízható barátod, vagy kollégád kér tőled kölcsön. Oké, hogy nem akarod megbántani, de ha igent mondasz neki, sajnos annak a pénznek örökre búcsút mondhatsz. 

Nyilas 

Olyan lehetőséget kapsz ma, ami igazán kecsegtető minden szempontból, viszont nem biztos, hogy annak látszik, ami. Mielőtt igent mondanál, legalább beszéld át a pároddal, ketten többre mentek. 

Bak 

Utálod azt, amikor tehetetlen vagy egy dologban, de sajnos el kell fogadnod, hogy te sem vagy mindenható. Ahelyett, hogy a miérteken keseregnél, inkább találd ki, hogyan oldd meg a helyzetet. 

Vízöntő 

Amennyire csak tudod, ma kerüld el az embereket, mert sokkal ingerlékenyebb vagy, mint szoktál lenni. Magad sem érted az okát, de legalább próbálsz rajta változtatni, már ez is nagy dolog. 

Halak 

Olyan problémát kell ma közösen megoldanotok a melóban, ami lehetetlennek tűnik, és nem segít, hogy a kollégád láthatóan teljesen ráfeszül a dologra. A te feladatod megértetni vele, hogy ez nem vérre menő küzdelem. 

Még több

Horoszkóp