Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Fotó: Kos 

Szingli: Itt az ideje, hogy végre nyílt lapokkal játssz és ha tetszik valaki, akkor küldj számára egyértelmű jeleket. Ha állandóan csak flörtölsz, senki nem fog komolyan venni, ezt pedig nyilván nem akarod. 

Párban: A megérzéseid azt súgják, hogy a párodnak szüksége van egy kis távolságra, ezért te magad biztatod arra, hogy a hétvégére elutazzon. Így legalább neked is jut egy kis énidő, amire nagy szükséged van. 

Bika 

Szingli: Megkapod, hogy túlságosan komolyan gondolod az ismerkedést, de nyugi, ezzel a világon semmi gond nincs. Vannak céljaid, terveid, ha valaki nem látja be, ez mennyire jó dolog, akkor nincs is keresnivalója melletted. 

Párban: A hétvégén egy régi ex bukkanhat fel az életetekben, ami eléggé rányomja a bélyegét a hangulatodra. Szerencsére a párod pontosan tudja, hogyan tud kihúzni a mélypontról, engedd meg neki! 

Ikrek 

Szingli: A sokadik randi után is jól érzed magad egy srác társaságában, de nem tudsz dönteni arról, hogy vajon bele tudnál-e szeretni. Ha nem adsz neki egy esélyt, akkor sosem fog kiderülni. 

Párban: Te mindenáron szeretnél kimozdulni a négy fal közül, de a barátod most inkább kuckózós hétvégét tartana. Mi lenne, ha kompromisszumot kötnétek és egy rövidebb kinti program után a hétvége maradékát odabent töltenétek? 

Rák 

Szingli: Nagyon készülsz egy randira a sráccal, aki régóta tetszik neked, de pont ezért félsz is, hogy esetleg csalódást fog okozni. Nyugi, nem kell izgulni, sokkal jobb lesz vele, mint amit el tudsz képzelni. 

Párban: Kisebb vitával indulhat a hétvége, amit leginkább az egész heti meló és frusztráció vált ki. Ha ezt meg tudjátok beszélni, akkor a fennmaradó idő olyan romantikus pillanatokat ígér, amire már rég volt példa. 

Oroszlán 

Szingli: Húzz egy határt, hogy meddig vagy hajlandó elmenni a randizásban. Csak azért, hogy legyen valakid, nem érdemes belemenni minden találkozóba, mert csak a saját idődet pocsékolod el feleslegesen. 

Párban: Az egyik családtagod nyílt kritikát fogalmaz meg a barátoddal szemben. Nagyon fontos, hogy úgy reagálj, hogy attól a pasid büszkeségén se essen csorba, és a rokonodat se sértsd végig. Nem egyszerű, de megoldható. 

Szűz 

Szingli: Hiába vagy jelen a randikon, általában teljesen máshol jár az eszed. Tisztázd magadban, hogy mire számítasz ezekben a szituációkban, így talán jobban tudsz majd koncentrálni, mire eljön a nagy Ő. 

Párban: Ha nem tudod megfogalmazni, hogy mi bánt, akkor ne várd, hogy a pasid majd kitalálja. Grimaszokból, vállrándításokból és sóhajokból csak arra tud következtetni, hogy nagy baj van, segíts neki azzal, hogy elárulod. 

Mérleg 

Szingli: A hétvégén a pihenésé a főszerep, már nagyon vártad, hogy végre bekuckózhass a takaró alá és kicsit fellélegezhess egy kemény hét után. Ha mégis társaságra vágynál, akkor tárcsázd a barátnőidet és hívd át őket egy mozis estére. 

Párban: Az utóbbi időben mintha picit mindketten leengedtetek volna, már ami a kapcsolatot illeti, nem igazán dolgoztatok azért, hogy minden jól működjön. Ideje gatyába rázni a dolgokat, ha nem akarod, hogy véget érjen a dolog. 

Skorpió 

Szingli: A barátaid úgy fogadnak el, ahogy vagy, nem kell előttük kozmetikáznod, hogy mennyire az agyadra mennek már a randik. Talán még ötletük is lesz, hogyan tudsz ebből a helyzetből kimászni. 

Párban: A hétvégén a nagy beszélgetéseké lesz a főszerep, most az összes olyan szőnyeg alá söpört problémáról tudtok beszélni, ami váratott magára. Az őszinteség most mindennél fontosabb, játssz nyílt lapokkal. 

Nyilas 

Szingli: Az egyik ismerősöd régóta szeretne elhívni randizni, de fél attól, hogy esetleg visszautasítod. Ha eddig adtál is okot a kételkedésre, most tudasd vele, hogy benne lennél – ezt tutira nem fogod megbánni. 

Párban: Mikor voltatok együtt utoljára bulizni? Általában te a csajokkal szervezel partizós estét, ő pedig a haverokkal, de ha szeretnétek a szenvedélyt visszahozni a kapcsolatba, ideje, hogy együtt sétáljatok be a táncparkettre. 

Bak 

Szingli: Nincsen különösebb programod a hétvégére, de most nem is bánod, jól esik, hogy az elmaradt dolgaidat nyugiban be tudod fejezni. Ráadásul simán belefér még egy sorozatmaraton is a napokba. 

Párban: A párod és te nem értetek egyet egy fontos dologban, ami könnyen éket verhet közétek, ha egyikőtök sem hajlandó engedni. Néha muszáj kompromisszumot kötni, akkor is, ha nehéz. 

Vízöntő 

Szingli: Derült égből villámcsapásként ér a felismerés, hogy a srácba, akivel néhányszor már randiztál, menthetetlenül belezúgtál. Csak ő jár a fejedben, ám a még jobb hír, hogy ő is így van ezzel. 

Párban: Mindegy, hogy milyen régóta vagytok együtt, minden kapcsolatban szükség van összecsiszolódásra, ez egy folyamatos tanulási folyamat. Szóval adj bele mindent, és meglátod, kár aggódnod bármi miatt. 

Halak 

Szingli: A legjobb barátnőd küldetésének tekinti, hogy összehozzon egy kollégájával, mert szerinte nagyon illetek egymáshoz. Menj bele a dologba, hiszen nála jobban senki nem ismer téged! 

Párban: Szinte irigylésre méltó, hogy még ennyi idő után is képesek vagytok ugyanúgy romantikázni, mint a kapcsolatotok elején. Használjátok ki ezeket a pillanatokat, mert hosszú időre feltöltenek energiával. 

Még több

Horoszkóp