3 csillagjegy, akinek meglepetést hoz szeptember utolsó hétvégéje

Igen, a szeptember is egy szempillantás alatt véget ért, de ez a következő csillagjegyeknek egyáltalán nem rossz hír.

3 csillagjegy, akinek meglepetést hoz szeptember utolsó hétvégéje

Úgy érzed, hogy rohan az idő? Nem vagy vele egyedül, szeptember utolsó hétvégéje olyan gyorsan eljött, mintha valaki szánt szándékkal felpörgette volna az idő kerekét. Persze ez nem mindenkinek lesz ennyire tragikus tapasztalás – a következő csillagjegyeknek biztosan nem. 

Ikrek 

Az elmúlt napok időjárása azzal fenyegetett, hogy a hétvégére szervezett nagy családi és baráti esemény veszélybe kerül, de szerencsére meg tudjátok tartani. Sőt, olyan meglepetéssel készülnek neked, amire még álmodban sem gondoltál volna, felejthetetlen pillanatokra számíthatsz a napokban, amiket egész életedben emlegetni fogsz.

Oroszlán 

Teljesen lemondtál már arról, hogy beiratkozz egy tanfolyamra, mert eddig csak problémákba ütköztél, de a hétvégén kiderül, hogy mégis elindul és te is részt tudsz rajta venni. Ez azért szuper hír, mert végre annak a hobbinak hódolhatsz, amit régóta ki akartál próbálni, de idő vagy pénz híján eddig sosem sikerült.

Bak 

A párod szeretne a kedvedben járni, ezért a hétvégére több meglepetéssel is készül. Nemcsak, hogy jobbnál jobb programokat tervez, de az sincs kizárva, hogy felveti az összeköltözés vagy a házasság gondolatát. Ne ijedj meg az elköteleződéstől, ennél jobb dolog nem is történhetne veled, szóval élvezd ki minden pillanatát.

Ha bírod az ezotériát, ezeket is olvasd el:

Még több

Horoszkóp