Ők a legfélénkebb csillagjegyek mind közül

Nem akarunk elszomorítani senkit, de bátornak születni kell! Szóval sajnos egyáltalán nem mindegy, hogy milyen kártyát osztottak neked az égiek a születéskor. A listánkon szereplő csillagjegyek például nemcsak a horrorfilmektől, hanem a vitáktól és a felelősségvállalástól is halálra rémülnek.

Ők a legfélénkebb csillagjegyek mind közül

Számtalan olyan személyiségvonás vagy készség akad, amit fejleszthetünk az évek során magunkban, még akkor is, ha korábban nem volt jellemző ránk. De bizonyos dolgokon sajnos nem (vagy csak nagyon nehezen) tudunk változtatni: ilyen például az is, ha valaki még az árnyékától is megijed. És persze ahogy sok minden mást, úgy ezt is az befolyásolja, hogy miként álltak a bolygók a születésünk pillanatában… Szóvak azok a csillagjegyek, akik szerepelnek a listánkon, nem csak hogy félénkek, de menekülnek a rémisztő szituk és a felelősségvállalás elől.

Halak

A Halak jegy szülöttei rendkívül okosak, empatikusak, nagylelkűek és szeretetteljesek. De ha a dolgok rosszra fordulnak, elsőként csekkolnak ki a szituációból. Válságkezelésből kizárólag egyest kaphatnának, mert kizárólag arra tudnak gondolni, hogy magukat kimentsék a krízishelyzetből. Éppen ezért megbízhatatlannak és gyávának tartják őket.

Nyilas

A Nyilasok köztudottan híresek arról, hogy imádják a kalandokat, nálunk jobban talán senki nem tudja élvezni az életet. És bár hihetetlenül szórakoztató a társaságuk, ennek megvannak az árnyoldalai is. Méghozzá az, hogy nem szeretnek felelősséget vállalnia semmiért sem – azonnal lelépnek, ha szembesíteni akarják őket a hibáikkal vagy a tévedéseikkel. De még arra is simán képesek, hogy meggyanúsítsanak valaki mást maguk helyett, hogy megszabadulhassanak a bűntudattól.

Ikrek

Az Ikrek jegy szülöttei egyszerűen imádják, ha mindenki rájuk figyel egy társaságban. Viszont ezért arra is képesek, hogy olyannak képet fessenek le magukról a külvilág felé, ami valójában nem is igaz rájuk. Lazán elhitetik másokkal, hogy bátran szembenéznek bizonyos problémákkal, de ha tényleg meg kellene küzdeniük az említett szituációval, azonnal kihátrálnának belőle.

Skorpió

A túlagyalás a Skorpiók második neve is lehetne, hiszen még akkor sem hagyják abba az analizálást, ha valójában minden rendben van. Egészen addig pörgetik az fejükben a dolgokat, amíg el nem érik, hogy rontsanak a helyzetükön. A kötelességvállalás iránt viszont már egyáltalán nem ilyen elkötelezettek: míg azt imádják, ha részesei lehetnek valaminek, addig tényleges segítséget már nem érdemes tőlük várni. Amint ugyanis szívességet kérnek tőlük, megijednek a felelősségtől és eltűnnek.

 via

Van még néhány asztro-listánk:

Még több

Horoszkóp