4 csillagjegy, akinek fordulatot tartogat szeptember vége

Már csak pár nap van hátra a 2021-es ősz szeptemberéből, de meg fogsz lepődni, mennyi minden fog még történni veled! Pláne, ha az alábbi jegyek valamelyikében születtél!

4 csillagjegy, akinek fordulatot tartogat szeptember vége

Nagyon unalmas és kiszámítható volt eddig az ősz? Vagy ellenkezőleg, történt egy csomó minden, csak örülni nem tudtál neki? Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, van egy jó hírünk a számodra!

Bika

Nagyon nem akartad, hogy véget érjen a nyár, de sajnos ez ellen nem tehettél semmit. Úgy érzed, bedarál a mókuskerék, egyszerűen semmi, de semmi kedved dolgozni vagy sulizni. Egy ideje elszállt minden motivációd, ezért pedig kimondottan rosszul érzed magad, hiszen korábban mindig céltudatos és kitartó voltál. Semmi para, hamarosan megérkezik az a munkahelyi váratlan fordulat, ami újra teljesen bepörget! Lehet, hogy egy izgis projektet bíznak rád, de az is előfordulhat, hogy külföldi útra küldenek!

Ikrek

Akkorát csalódtál a szerelemben nemrég, hogy semmi kedved nyitni mások felé. Teljesen bezárkóztál, még a barátaiddal sem igazán tartod a kapcsolatot, ami annyira szokatlan tőled, hogy kezdenek rád teljesen kiborulni. Fel a fejjel, hamarosan olyan váratlan és boldog események ráznak fel, amik miatt újra önmagad tudsz majd lenni! Betoppanhat az életedbe ugyanis valaki, aki annyira tökéletesnek tűnik a számodra, hogy el sem hiszed!

Rák

Nem vagy túl vidám az utóbbi hetekben, elképzelhető, hogy többen is csalódást okoztak neked a barátaid közül. Teljesen érthető, hogy mindez megvisel, de muszáj lesz felállnod belőle. Az univerzum is segíteni fog ebben, például úgy, hogy néhány „véletlennek” köszönhetően olyan információ birtokába jutsz, amik teljesen más megvilágítást adnak a dolgoknak. Ilyen fordulatokra nem is számítottál, igaz?

Oroszlán

Egy királynő soha nem vall be ilyesmit, de ez a szeptember nem életed legjobbja, legalábbis eddig… Komoly gondok akadhattak az egészségeddel, pedig korábban mindig híresen erős voltál. Ne aggodalmaskodj fölöslegesen, kérj orvosi segítséget, gondolkodj pozitívan! Nem lesz semmi baj, pláne, hogy hamarosan feltűnik majd a semmiből a „megmentőd”, aki nagyon sokat fog tudni segíteni abban, hogy leküzd ezt a problémát. Ne felejtsd majd el meghálálni!

Érdekel az asztrológia?

Még több

Horoszkóp