Ez a 4 csillagjegy örök pesszimista

Vannak olyan csillagjegyek, akik még hallomásból sem ismerik a pozitív hozzáállást. Itt a hivatalos térkép, hogy végre elhelyezhesd rajta a kevésbé optimista kollégáidat.

Ez a 4 csillagjegy örök pesszimista

Szerinted a pohár félig üres? Az egyik kedvenc mondatod az ,,én megmondtam”? Ha összejössz valakivel, már az első hónapokban azon izgulsz, hogy mikor lesz vége? Ha ezekre mind igen a válasz, akkor van egy rossz hírünk: az örök pesszimisták táborát erősíted, ami nagyban megnehezítheti az életedet. Ez az életfelfogás azonban nem biztos, hogy a te hibád. A horoszkópodból kiderül, hogy a csillagjegyed hibája a negatív hozzáállás, vagy te nehezíted meg a saját életedet. Mutatjuk a 4 legpesszimistább csillagjegyet – közéjük tartozol?

Ikrek

Az Ikrek a kettős természetükről ismertek. Egyrészt társasági emberek, akik nyitottak az új dolgokra, az ismerkedésre. A másik énjük azonban hajlamos a befelé fordulásra, az önmarcangolásra és a pesszimista hozzáállásra. Tovább súlyosbítja a helyzetet, hogy ha az Ikrek jegy szülöttei rossz döntést hoznak, akkor hosszan képes magukat hibáztatni. A csillagjegy sajátja, hogy hamar beleéli magát mindenbe, így nagyon nagyot tud csalódni, ha ez mégsem jön össze.

Rák

A Rák csillagjegyet a Hold uralja, ami miatt rendkívül érzékenyek. Ennek is van pozitív és negatív vonzata: nagyon tudnak szeretni, ám ha bántják őket, akkor magukba fordulnak. Ha utóbbi történik, akkor képesek hetekre bezárkózni és megszakítani a kapcsolatot még a legjobb barátaikkal és a családjukkal is. Van rá mód, hogy kihozzuk őket ebből az állapotból: óvatosan kell közeledni hozzájuk és nagylelkű gesztusokat tenni irányukba, ekkor megenyhülnek.

Szűz

A Szűz egyik legdominánsabb tulajdonsága a perfekcionizmus, ezért a képviselői könnyen megtalálják a hibát másokban, így sokszor fájdalmat okoznak a hozzájuk közel álló embereknek is. Emiatt sokszor bunkónak tűnnek, de a legtöbben nem látnak a rossz önkifejezés mögé és nem veszik észre, hogy ez a jegy sajátossága. Emiatt a kapcsolataik is gyakran megromlanak, ez pedig elbizonytalanítja őket és megkérdőjelezik a pozitív tulajdonságaikat is.

Bak

A Bak csillagjegyűeket akár a pesszimizmus koronázatlan királyainak is lehet nevezni. Az összes állatöv közül ők a legpesszimistábbak, szinte mindenben találnak kivetnivalót. Mindig, mindenkiben a rosszat látják meg, senkiben nem bíznak, a bizalom kialakítása náluk nagyon sok időt vesz igénybe – ez sajnos a kapcsolataikra is jellemző, éppen ezért nehezen alakítanak ki hosszútávú barátságot, vagy szerelmet. Ha esetleg jól alakulna egy szerelmi viszony, egy idő után azt is megkérdőjelezik, mert nem tudnak hinni abban, hogy valami pozitív is történik velük.

Érdekel az ezotéria?

Még több

Horoszkóp