Horoszkóp, Szeptember 27., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 27-én is!

Horoszkóp, Szeptember 27., Hétfő

Kos 

Az egyik kollégád mindenáron a közeledbe akar férkőzni, amit először nem tudsz mire vélni, de kiderül, hogy annyira becsüli a szakmai sikereidet, hogy tőled szeretné megtanulni az alapokat. 

Bika 

Olyan lehetőséget csíphetsz meg a héten, amiről korábban csak álmodoztál. Légy résen, mert az ilyen ajánlatokat hamar elkapkodják, és valami ütőssel kell előállnod ahhoz, hogy a főnök téged találjon a legalkalmasabbnak a feladatra. 

Ikrek 

Borzasztóan nagy az igazságérzeted, ezért amikor azt látod, hogy a főnök nem úgy viselkedik veled szemben, ahogyan megérdemelnéd, nem tudod szó nélkül hagyni. Nem lesz gond a dologból, ha okosan válogatod meg a szavaidat. 

Rák 

Nagyon nehezen indul a hétfő, egyik kávét dobod be a másik után, annyira nehezen tudsz ráhangolódni a napra. Szerencsére nem lesz ma semmi eget rengető feladatod, így nem kell túlzottan megerőltetned magadat. 

Oroszlán 

Szeretsz kitűnni a tömegből, ezért nehezedre esik a csapatmunkába beolvadni, de ma muszáj lesz elfogadnod a helyzetet, mert csak mások segítségével juthatsz a feladatoddal egyről a kettőre.  

Szűz 

Teljesen kihoz a sodrodból egy kolléga vagy ügyfél levele, ami egész napra elrontja a kedvedet. Talán akkor tudnád a legjobban kiadni a frusztrációdat, ha beszélnél róla a főnököddel, biztos, hogy ő is élt már át hasonlót. 

Mérleg 

Bár sok szempontból nagyon szereted a munkádat, nem vagy 100%-ban elégedett a feltételekkel. Még mielőtt asztalt borítanál, érdemes lenne beszélned erről a vezetőddel, mert lehet, hogy simán orvosolható a probléma. 

Skorpió 

Valaki kritikát fogalmaz meg veled szemben, ami elsőre nagyon az elevenedbe talál, de aztán rájössz, hogy igazából nagyon sokat tanulhatsz általa, és ez a szakmai fejlődésedet is szépen elősegítheti. 

Nyilas 

Próbálnád a párodat jobb belátásra bírni, de úgy tűnik, hogy erre ma semmi esély nincsen. Nyugi, ne add fel, csak próbálkozz egy alkalmasabb pillanatban, mert most ő sincs a helyzet magaslatán. 

Bak 

Sok munka szakad a nyakadba, és rád nem jellemző módon először azt sem tudod, hová kapj. De, amikor priorizálni kezded a teendőket, meglátod, hol tudsz igazán hatékonyan időt spórolni és ez megnyugtat. 

Vízöntő 

Egész nap csak arra vágysz, hogy felállhass a helyedről és végre kicsit átmozgasd magad. Ideje, hogy leugorj az edzőterembe, egy jógaórára, netán egy sziget körre, ez teljesen feltölt egész hétre. 

Halak 

Nagy emberbarát vagy, de ma különösen harapós leszel, aminek valószínűleg az az oka, hogy a hétvégén nem sikerült kipihenned magadat. Ha lehet, ma szánj kicsit több időt a feltöltődésre, szükséged van rá. 

Még több

Horoszkóp