Horoszkóp, Szeptember 28., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Horoszkóp, Szeptember 28., Kedd

Kos 

Nem találod a helyedet, úgy érzed, hogy a munkád és a magánéleted sem vezet sehova. Nyugi, ez csak átmeneti időszak, valószínűleg csak egy kicsit vesztettél a motivációdból, ezt kell visszaszerezned. 

Bika 

A nagy döntéseket jobb lenne, ha holnapra halasztanád, mert ha elsieted őket, utána már nem lesz visszaút. A mai nap arra tökéletes, hogy átbeszéld a pasiddal, a barátnőddel vagy a szüleiddel a dolgokat. 

Ikrek 

Ma nagyon jól tudod a szavakat forgatni, így nemcsak a kollégák, de a főnök szívébe is belophatod magad. Sőt, még akár egy nagyon cikis szitut is megúszol csupán annak köszönhetően, hogy pontosan tudod, mit mondj. 

Rák 

Régóta halogatsz egy projektet, de a mai nap tökéletesen alkalmas arra, hogy végre neki ugorj és befejezd. Utána annyira megkönnyebbültnek fogod érezni magad, hogy még egy kis borozás is belefér majd a barátaiddal. 

Oroszlán 

Szeretsz irányítani, de ma kicsúszik a lábad alól a talaj és nem találod a kapaszkodót. Ez azért nem a világ vége, szóval ne úgy éld meg, mint kudarcot, mindenkivel előfordul, hogy kevésbé tud teljesíteni. 

Szűz 

Az utóbbi időben annyit idegeskedtél, hogy már nem is emlékszel arra, milyen nyugodtnak lenni. Ideje lenne, hogy ezzel kezdj valamit, mert hosszútávon az egészséged láthatja kárát a dolognak. 

Mérleg 

A főnököd nem érti, mi a probléma a feladattal, amit megvétóztál. Ciki, de próbáld meg úgy elmagyarázni neki, mint egy gyereknek, talán akkor sikerül megvilágosodnia és végre te is haladhatsz a dolgoddal. 

Skorpió 

Hirtelen szabadidő csöppen az öledbe, ami annyira váratlanul ér, hogy hirtelen nem is tudod, mihez kezdj vele. Ha régóta érik már egy látogatás a szüleidnél, ez a délután pont alkalmasnak ígérkezik rá. 

Nyilas 

Olyanról vitáznak a környezetedben, amiről nemcsak sokat tudsz, hanem kifejezetten a szívügyed, ezért nem bírod megállni, hogy ne kapcsolódj be. Viszont vigyázz, hiába az ész érvek, másokat ez nem biztos, hogy érdekel. 

Bak 

Az érzelmeid nincsenek ma a topon, mintha a hangulatod hasonulna az időjáráshoz. Ha ennyire érzékeny vagy, esetleg próbálj ma meg home office-ban dolgozni, nehogy valaki véletlenül a lelkedbe gázoljon. 

Vízöntő 

A saját frusztráltságod miatt nem tudsz ma másokkal türelmes lenni, ezért különösen nagy erőt kell venned magadon ahhoz, hogy az új kollégának átadd a tudásod. Szerencsére nem lesz vele különösebb gondod. 

Halak 

Nem várható el tőled, hogy mindig te legyél az, aki az utolsó pillanatos feladatokat megoldja, ezért ne érezd magad rosszul, ha nem tudsz valamit határidőre teljesíteni. Nem a te hibád, a munkaszervezés rossz. 

Még több

Horoszkóp