Ez a 4 csillagjegy csak a külsőre figyel az ismerkedésnél

Ezek a csillagjegyek hamar továbbállnak, ha találnak egy vonzóbb partnert. Te vagy az aktuális lovagod vajon közéjük tartoztok?

Ez a 4 csillagjegy csak a külsőre figyel az ismerkedésnél

A külső megfog, a belső megtart – mondogatjuk folyton. Mennyire igaz ez az állítás az ismerkedésre? Mikor jön el az a pont, amikor már a belső tulajdonságok a fontosak, és ha esetleg az évek alatt változik a külső, a párunk személyisége miatt semmi pénzért nem állnánk tovább? Vannak, akik így gondolkoznak, de akadnak olyanok, akiknek csak a külső és a megjelenés a fontos – mutatunk 4 csillagjegyet, akiket hidegen hagynak a belső értékek.

Kos

Ha a Kos szerelmes lesz valakibe, az csakis azért van, mert fizikailag vonzódik hozzá. A csillagjegy egyik fő tulajdonsága, hogy a külsőt a személyiség elé helyezi, így számára csakis az a fontos, hogy néz ki az illető. Bár ez eléggé sekélyesen hangzik, de ha a Kosnak jobban megtetszik valaki az éppen aktuális partnerénél, akkor könnyen továbbáll.

Bika

A Bika csillagjegy szülötteit nagyon nehéz igazán megfogni: szeretnek kalandozni és csak idősebb korukban jön el az az idő, hogy a külső elé helyezik a belső tulajdonságokat. Nagyon felszínesek, ami a randizást illeti: leginkább a partnerük öltözködését és megjelenését nézik elsősorban, ha ez nem tetszik nekik, akkor szó nélkül továbbállnak.

Skorpió

A Skorpió nagyon sokat ad a megjelenésére, éppen ezért pont ezt várja el a randipartnereitől is. Szeret hosszan csevegni, bár inkább magáról, mintsem arról, akivel éppen ismerkedik. Csak a külsőségekre ad, az éppen aktuális párjának a személyisége egyáltalán nem izgatja, így szinte csak rövid távú kapcsolatokban gondolkodik.

Oroszlán

Az Oroszlánok rendkívül ragaszkodóak, jellemző rájuk, hogy rengeteg barátjuk van, de a szerelmi életük valahogy nem az igazi. Lehet, hogy azért, mert még a hozzájuk legközelebb álló személyeket is szemrebbenés nélkül megsértik, ha a hajuk éppen nem úgy áll, ahogy az Oroszlán szerint kellene. Ezen nehezen tud változtatni, sokszor eléggé felszínes, viszont ha túl tud lépni a külsőségeken, akkor elképesztően szerethető és odaadó társ.

Érdekel az ezotéria?

Még több

Horoszkóp