Horoszkóp, Szeptember 29., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 29-én is!

Horoszkóp, Szeptember 29., Szerda

Kos  

Egy régi barátod tűnik fel a színen, aki munkát ajánl neked. Valószínűleg a párod nem különösebben fogja értékelni az ajánlatot, de ne vesd el elsőre, mert tényleg remek lehetőséggel kecsegtet. 

Bika  

Kőkeményen beleállsz egy vitába, amiből te kerülsz ugyan ki győztesen, de a magabiztosságod a nap végére eléggé megzuhan. Mindenképp csinálj valami olyat, ami feltölt egy ilyen nap után. 

Ikrek  

Egyedüllétre vágysz, de nem tudod, hogyan mondd el a párodnak, hogy egy kis nyugit szeretnél. Hidd el, egy őszinte beszélgetés után nem is lesz számára kérdés, hogy teret adjon neked. 

Rák  

Lehet, hogy ma kétszer is neki kell futnod ugyanannak a feladatnak, mert a főnököd elsőre nem tartja elég jónak. Ne vedd magadra a kritikát, mert nem neked szól, hanem a projektnek, ami sokkal nehezebb, mint máskor. 

Oroszlán  

Ha nem akarsz a főnök rosszkedvének elszenvedője lenni, akkor a legjobb, ha ma bólogatsz mindenre, amit mond, akkor is, ha merőben más véleményed van. Jobb a békesség – legyen ez a mottód! 

Szűz  

Féltékeny vagy az egyik kollégádra, mert úgy érzed, hogy folyton elhalássza előled a dicsőséget. Ha magadban mérgelődsz, azzal nem tudsz a helyzeten változtatni, csak a tettek bizonyíthatják a rátermettségedet. 

Mérleg  

Elég laza napod lesz ma, mintha nem is lenne feladat, de így legalább tudsz arra időt szakítani, hogy a saját ügyeidet intézd. Ennél jobban ki sem használhatnád a megüresedett időt, már régóta érik, hogy bepótolj pár dolgot. 

Skorpió  

Nem tudod magad jól kifejezni, ami miatt megbánthatod a barátodat. Szóval, mielőtt bármit mondanál, alaposan gondold át, hogy milyen kifejezéseket használsz, így elkerülheted a félreértést. 

Nyilas  

Sürget egy határidő, de ha kapkodsz sokkal nagyobb az esélye, hogy valamit elszúrsz. Inkább kérj a főnöktől haladékot, az még mindig kevésbé ciki, mint egy nagyon hibázni, főleg, ha előléptetésre pályázol. 

Bak  

Tanácsra lenne szükséged, de hiába próbálnak neked segíteni, mintha senkit nem akarnál meghallani. Nyugi, ez csak azért tűnik most félelmetesnek, mert a jövődet érintő kérdésről van szó és egyébként is bizonytalan vagy. 

Vízöntő  

A főnököd tudja, hogy te bármilyen pluszt bevállalsz extra pénz reményében, de ne hagyd, hogy visszaéljen a helyzettel, különben teljesen kiéghetsz a munkádban. Most kell a határokat meghúznod. 

Halak  

Hiába agyalsz azon, hogy mi lett volna, ha másképp döntesz, ez a jelenlegi helyzetedben nem segít. Inkább arra próbálj megoldást találni, hogyan tudsz a jelenlegi helyzetből jól kijönni, mert ez sokkal célravezetőbb. 

Még több

Horoszkóp