Horoszkóp, Szeptember 30., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 30-án is!

Horoszkóp, Szeptember 30., Csütörtök

Kos 

Nagyon döcögősen indul a reggel, már az ágyból kikelned is komoly fájdalommal jár. Ha teheted, ma maradj home office-ban és amennyire csak lehet, töltődj fel, hogy még egy napot kibírj a melóban. 

Bika 

Muszáj ma odafigyelned arra, hogy mennyi munkát vállalsz be, ugyanis könnyen túlterhelheted saját magadat, ez pedig nyilván nem hiányzik. Ha odafigyelsz a mértéktartásra, nem lesz gond. 

Ikrek 

A hangulatod úgy változik, ahogyan az időjárás: az egyik pillanatban még madarat lehetne veled fogatni, a másikban leharapnád a többiek fejét. Próbáld meg az indulataidat kordában tartani, nehogy megbánts valakit. 

Rák 

Hiába kérsz bocsánatot újra és újra, semmi értelme, hiszen a párod is tudja, hogy nem a te hibád, ami történt, csak nehéz beismernie a saját kudarcát. Hagyd, hogy megeméssze magában, csak utána ülj le vele beszélni. 

Oroszlán 

Lehet, hogy csak a hétvége miatt, de a munkakedved mélyzuhanásba kezd, alig tudsz koncentrálni a melóban. Ha tudsz, lépj le hamarabb és a délutánt töltsd aktív kikapcsolódással, szükséged lesz rá. 

Szűz 

Olyan merészség száll meg, hogy nemcsak az ötleteidet mered előadni a főnöknek, de egyúttal nyíltan rákérdezel arra is, hogy mikor tervez a fizetéseden emelni. Meg fog lepni a válasza! 

Mérleg 

Igazán átlagos napra számíthatsz, de most kicsit sem bánod, hogy körülmények ennyire nyugodtak. Lazán elevezel az állóvízen, és csak várod, hogy végre haza mehess, és a kedvenc sorozatod társaságában pihenj egy nagyot. 

Skorpió 

Az a fajta pörgés van rajtad, ami már-már a végletekig stresszel, de nyugi, semmit nem szalasztasz el, ha picit lassabb tempóra kapcsolsz. Sőt, így talán a kollégák is lépést tudnak tartani veled, ami nem hátrány. 

Nyilas 

Olyan nyomás van rajtad, amit csak egyetlen módon tudsz kiadni magadból: egy kiadós edzéssel. Teremts ma időt arra, hogy végre el tudj menni futni, vagy leugorj a konditerembe, nagyon jól fog esni. 

Bak 

Ne menj bele felesleges körökbe, mert csakis rosszul jöhetsz ki belőlük. Még ha nem is értesz egyet a kollégáiddal, hagyd rájuk a dolgot és fókuszálj a saját melódra, így könnyebb lesz átvészelni a napot. 

Vízöntő 

Tudod, hogy tartja a mondás: az ígéret szép szó. Bevállaltál valamit, amihez már a világon semmi kedved, de nem tudod, hogyan mondd meg a másiknak, hogy időközben teljesen kiábrándultál a dologból. 

Halak 

Ma különösen figyelj arra, hogy mit és milyen hangsúllyal mondasz, ugyanis a kétes értelmű dolgokat mások könnyen félreérthetik és emiatt megbántódhatnak. Ezt pedig te sem akarod, igaz? 

Még több

Horoszkóp