Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 1-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos 

Szingli: Lehet, hogy te többet érzel az egyik haverod iránt, mint barátság, de nem mondj le róla, maradj mellette. Ha végre kimászik a gödör mélyéről, jó, ha te leszel az első, akit meglát. 

Párban: A párod olyasmit tesz, ami alapján rá sem ismersz, pedig azt gondoltad, már mindent tudsz róla. Mielőtt ítélkeznél, nézd meg a dolgokat az ő szemszögéből is, valószínűleg nem véletlen reagált így. 

Bika 

Szingli: A srác, akivel randizol, be akar mutatni a barátainak, de a dolog csúfos véget érhet, mert nem tudod, melyik az igazi énje: a figyelmes romantikus vagy a nagyképű, aki bizonyítani akar a haverjainak. 

Párban: Az utóbbi napok mindkettőtök idegeit kicsit megviselték, és máskor az őszinte kommunikáció lenne a legnagyobb fegyver, hogy ezt megoldjátok. Most azonban inkább nyugalomra van szükségetek. 

Ikrek 

Szingli: Olyan srác hajt rád, aki elég nagy nőcsábász, az előző kapcsolata is azért ért véget, mert a barátnője megcsaláson kapta. Ennek ellenére szeretnél neki esélyt adni, mert hiszed, hogy veled más lesz. 

Párban: A párod mindig és mindenhol ott van, ami most sokkal inkább zavar, mint korábban bármikor. Ahelyett, hogy felhánytorgatnád neki a dolgot, inkább próbálj meg a hétvégén picit több időt külön tölteni tőle. 

Rák 

Szingli: Egy szerelmi háromszög egyik résztvevője lehetsz akaratodon kívül. Ha tényleg annyira bejön a pasi, akkor harcolj érte, de ha csak egy picit kétséged is van az egész felől, akkor inkább hagyd annyiban. 

Párban: Válaszúthoz érkezel. Te pontosan tudod, hogyan képzeled el a jövődet, de a párod nem ennyire koncentrált, valójában fogalma sincs arról, mit szeretne az életétől. Vagy segítesz neki kideríteni, vagy ez sajnos nem fog működni. 

Oroszlán 

Szingli: A randipartneredben nincs semmi, ami megfogna, és mégis… már alig várod, hogy ismét láthasd. Talán az a baj, hogy a srác nem a szokásos zsánered, és nem tudod a helyzetet egyelőre kezelni. 

Párban: Nagyon fontos lenne, hogy a hétvégén minél több időt töltsetek együtt, ugyanis a kapcsolatotoknak szüksége lenne a minőségi időtöltésre. Kiránduljatok, menjetek moziba vagy színházba, azaz legyetek együtt minél többet! 

Szűz 

Szingli: Nincs kedved senkivel találkozni, még a családodat sem szeretnéd most látni. Ennek ellenére, ha hívnak, menj el, mert ha téged nem is dob fel a dolog, őket boldoggá tudod egy röpke látogatással tenni. 

Párban: Az elmúlt hetekben annyi programot szerveztetek, hogy csak rohantatok jobbról balra, de most azt mondod, elég volt. Csak a pároddal akarsz lenni, kettesben, ahogyan a kapcsolatotok elején. 

Mérleg 

Szingli: Nem szereted a kiszámíthatatlan helyzeteket, ezért a randikon is sokszor kényelmetlenül érzed magadat. Pedig nem árt, ha picit kimozdulsz a komfortzónádból, így az ismerkedés is könnyebb lesz. 

Párban: Kisebb drámával indul a hétvége, de nyugi, minden kapcsolatban vannak rosszabb pillantok, ezeket ugyanúgy meg kell élni, hiszen így derül ki, hogy akkor is számíthattok-e egymásra, ha nem minden kerek. 

Skorpió 

Szingli: Úgy tűnik, nem te vagy az egyetlen, aki a randipartnered szívéért vetekszik, de annyira szeretnél győzni, hogy a pasit is teljesen lenyűgözöd a benned található kitartással. 

Párban: Közös pénzügyi döntés előtt álltok, ami a kapcsolatotokra is hatással van. Vagy sokat fejlődtök általa, vagy kiderül, hogy semmi keresnivalótok egymás mellet. Minden a megoldáson múlik. 

Nyilas 

Szingli: Nagyon könnyen ítélkezel mások kapcsolata felett, mégsem olyan a saját szerelmi életed, mint szeretnéd. Talán gondold át, hogy mi az, ami miatt nem mersz magaddal őszinte lenni. 

Párban: Nehezen megy most neked a kommunikáció, pedig bőven lenne megbeszélnivalód a pároddal. Bármennyire nehéz is, legyél vele nyitott és tárj elé mindent, különben hosszútávon a kapcsolat látja kárát. 

Bak 

Szingli: A hétvégén jobban tennéd, ha ki sem mozdulnál, ugyanakkor áthívnád a barátnőidet. Szükséged lenne arra, hogy segítsenek kicsit kikapcsolódni, mert sok minden volt rajtad mostanában. 

Párban: Nincs kedved ahhoz a programhoz, amivel a barátod előáll, de ha nem szeretnél vitát, akkor próbálj meg kompromisszumot kötni vele. Hidd el, szükség lesz arra, hogy most te hozz áldozatot, még ha nehéz is. 

Vízöntő 

Szingli: Munkakapcsolatba kerülsz valakivel, akinek már a hangja is megbabonáz, és hamar kiderül, hogy nemcsak a munka köt össze benneteket. Innentől már nem is kérdéses a személyes randi. 

Párban: Nosztalgiázásba kezdesz, azon gondolkodsz, hogy milyen jó volt minden a kapcsolatotok elején. Mivel a dolog eléggé lehangol, jobb lenne, ha félretennéd ezeket a gondolatokat és a közös jövőre összpontosítanál. 

Halak 

Szingli: Izgalmas, flörtben gazdag hétvégére számíthatsz, de sajnos ennél több most egyik randiból sem fog kialakulni. Arra mindenképp jó lesz ez a hétvége, hogy egy kicsit kiélvezd a bókokat. 

Párban: Teljes kimerültséggel indul a hétvége, ezért a pároddal mindketten a természet megnyugtató közelségére vágytok. Keressetek olyan kirándulóhelyet, ahol kevesen vannak, és tudtok picit romantikázni. 

Még több

Horoszkóp