Horoszkóp, Október 4., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 4-én is!

Horoszkóp, Október 4., Hétfő

Kos 

A hétfői nap ellenére a kedved ma szárnyal, ne hagyd, hogy bárki elrontsa! Pontosan tudod, melyik kollégádat érdemes elkerülni, mert csak a panaszkodás és a rosszindulat süt belőle, és ki az, aki igazán pozitív. 

Bika 

Fontos döntést kell hoznod, de a nap nem alkalmas arra, hogy dönts, ugyanis különösen mélyen érint a dolog. Mindenképp aludj rá még, ne hagyd, hogy bárki sürgessen, csak így billanthet jó irányba a mérleg.

Ikrek 

Rengeteg feladat szakad a nyakadba, de csak rajtad múlik, hogy tudod a helyzetet kezelni. Ha azon keseregsz, hogy utálod a hétfőket, akkor nem fogsz előre jutni, ideje a hozzáállásodon változtatni! 

Rák 

Ma beleeshetsz abba a hibába, hogy úgy osztod a feladatokat a kollégáidnak, mintha a főnökük lennél. Nincs gond azzal, ha megkéred őket, hogy segítsenek be, de ne akarj mindenhatónak tűnni. 

Oroszlán 

Nagy szükséged lesz ma egy olyan szövetségesre, aki akkor is pártodat fogja, amikor a többi kolléga inkább a homokba dugná a fejét. Ha korábban szívességet tettél, az most nem marad viszonzatlanul. 

Szűz 

Nem jellemző rád, hogy az utolsó pillanatra hagyj mindent, most mégsem tudod jól beosztani az idődet és összecsapnak a fejed felett a hullámok. Beszélj a főnökkel és kérj tőle egy-két nap haladékot, megértő lesz. 

Mérleg 

Alig bírsz kimászni az ágyból, mert már semmi olyan nincs a munkahelyeden, amiért úgy érzed, érdemes lenne felkelni. Ideje, hogy leporold az önéletrajzodat és új állás után nézz. 

Skorpió 

Jó néhány tervet tartalékoltál arra az esetre, ha ki kell tűnnöd a többiek közül. Most eljön a te pillanatod, úgyhogy végre bevetheted ezeket – a főnököd imádni fogja, hogy ennyire proaktív vagy. 

Nyilas 

Szeretnél belevágni egy számodra fontos dologba, de mindenki le akar beszélni róla. Ne hagyd magad, ez a te döntésed, ha nem próbálod meg, sosem tudhatod, hogyan alakult volna.  

Bak 

Nem az a típus vagy, aki megretten egy feladattól, de az új projekt határozottan kihívások elé állít. Ha nem szeretnéd, hogy bedőljön, akkor most minden kreativitásodra szükséged lesz. 

Vízöntő 

Ami számodra természetes, az nem biztos, hogy másoknak is az, úgyhogy soha ne vegyél magától értetődőek semmit. Sőt, próbáld magad jobban kifejezni, így a ciki félreértéseket is elkerülheted. 

Halak 

A hét igazi nyüzsgéssel indul, annyi a teendő, hogy egy pillanatra úgy érzed, betemetnek a feladatok. Nyugi, amit tudsz, azt ma csináld meg, a többit pedig tartogasd holnapra, hidd el, hogy megvár. 

Még több

Horoszkóp