Horoszkóp, Október 5., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 5-én is!

Horoszkóp, Október 5., Kedd

Kos 

Régi barátnőd bukkan fel a múltból, aki anno a legnagyobb támaszod volt, de az évek során eltávolodtatok egymástól. Ha szeretnéd a kapcsolatot megmenteni, akkor mindenképp találkozz vele! 

Bika 

Úgy érzed, hogy teljesen motivációdat vesztetted, már az új kihívás sem tölt el várakozással. Ha nem szereted a munkádat, talán ideje lenne, hogy a CV-det egy kicsit felfrissítsd és piacra dobd magadat. 

Ikrek 

Az egyik kollégád, akit különösen kedvelsz, egészen más véleményen van, mint te. Ami neked evidens, az nem biztos, hogy másnak is az, de ezt ne kritikaként éld meg, hanem izgalmas beszélgetésként. 

Rák 

Az utóbbi időben kevesebb időt szenteltél a mozgásnak, mint korábban, mert túl sok minden volt rajtad. Ma semmiképp ne hagyd ki az edzést, mert olyan lendületet adhat, amire nagy szükséged van. 

Oroszlán 

Sok lemaradásodat tudod ma behozni, de sajnos megfizeted az árát, nem kizárt, hogy túlóráznod kell, és emiatt egy programod elmarad. Ahelyett, hogy keseregnél, nézd a jó oldalát: így legalább a dolgaid végére érhetsz. 

Szűz 

A párod egyik hibáját annyira felnagyítod, hogy képtelen vagy elvonatkoztatni tőle. A legrosszabb, hogy képes vagy ezért vérre menő csatát vívni, pedig csak annyit kéne tenned, hogy elfogadod őt olyannak, amilyen. 

Mérleg 

Egy kisebb problémát olyan mély krízisnek élsz meg, hogy már azon gondolkozol, rátok férne egy nagy beszélgetés a pasiddal. Ebben igazad van, csak egyre figyelj, légy vele a végletekig őszinte! 

Skorpió 

Attól, hogy te mindened beleteszed egy projektbe, még nem biztos, hogy másnak is látványos lesz a te részed. Ez nem rosszindulat vagy a munkád kritikája, egyszerűen csak nem mindenki lát be a színfalak mögé. 

Nyilas 

Ha nem szeretnél a hét hátralévő részében magyarázkodni, akkor jobb, ha kimaradsz a kollégáid csatározásából. Inkább nevezzenek gyávának, még az is jobb, mint a főnök bocsánatát kérni. 

Bak 

Akármennyire is próbálsz ma a barátod kedvében járni, nem mész vele semmire. A legjobb, amit tehetsz, ha csendben várod, amíg kipufogja magát, és utána próbálsz vele értelmesen beszélni. 

Vízöntő 

Nem vagy ijedős, de a feladat, amivel megbíznak, még téged is megrémít egy pillanatra. Ne kapkodj, gondold át alaposan a dolgokat, és tervezd meg előre, hogyan fogod lebonyolítani, így nem érhet meglepetés. 

Halak 

Most nagyon fontos, hogy pontosan tisztázd, milyen feladataid lesznek a héten, mert maga alá temethet a lavina, ha nem jól osztod be az idődet. Nyilván nem hiányzik, hogy minden nap tovább maradj bent. 

Még több

Horoszkóp