Ez indítja be a leginkább a csillagjegyeket az ágyban

Van, aki az érzéki csókoktól borzong meg, mások pedig a gyengéd masszázstól vagy a simogatástól olvadnak el. Ha szeretnél rájönni, mit élvez a partnered a leginkább a hálószobában, a horoszkópjában érdemes keresned a választ.

Ez indítja be a leginkább a csillagjegyeket az ágyban

Ahogyan a szerelemben, úgy a hálószobában is mindannyian másra vágyunk: míg van, akit egy érzéki masszázs izgat fel, addig másokat inkább a gyengéd érintések és simogatások indítanak be igazán. Ha éppen most kezdtél el randizni valakivel vagy úgy érzed, hogy egy kicsit ellaposodott a kapcsolatotok a pároddal, akkor érdemes csekkolnod a horoszkópját, ugyanis a csillagjegyek alapján még arra is rájöhetsz, kinek mi a legfőbb erogén zónája, azaz mitől kerül a legkönnyebben szenvedélyes hangulatba…

Kos

Ha egy Kossal bújsz ágyba, akkor egy érzéki fejmasszázzsal vagy az arca simogatásával könnyedén elvarázsolhatod. Túrj bele játékosan a hajába, akár gyengéden meg is húzhatod egy kicsit – ezzel biztosan feltüzeled majd.

Bika

A Bikák a legérzékibb csillagjegyek közé tartoznak és képesek arra, hogy teljes mértékben átadják magukat az érintéseknek. Az pedig különösen beindítja őket, ha valaki a nyakukat csókolgatja, finoman megmasszírozza a vállukat.

Ikrek

Az Ikrek jegy szülötteinek igencsak aktív a fantáziájuk és nagyon szeretnek kísérletezni, szóval bármikor igent mondanak a szerepjátékokra a sexy talkra. De azt is imádják, ha a partnerük végig simogatja a testüket az ujjhegyeivel.

Rák

A Rákok az érzéki csókok szerelmesei, úgyhogy ezeket soha ne hagyd ki az előjátékból. Egyébként pedig a mellkasuk felett találhatod a legfőbb erogén zónájukat – ahol minden érintésért hálásak lesznek.

Oroszlán

Az Oroszlánok az állatöv legszenvedélyesebb és legkarizmatikusabb jegyei közé tartoznak és ez az ágyban is igaz rájuk. Semmi sem izgatja fel jobban annál, mint ha azt látja, hogy csodálják és kívánják, de attól is azonnal libabőrös lesz, ha a partnere végigfuttatja az ujját a gerincén.

Szűz

A Szüzek igazi adakozó típusok, vagyis az ágyban is hajlamosak arra, hogy átadják az irányítást. A legérzékenyebb pontjának a hasa feletti terület számít, ami a csókokat és a simogatást illeti.

Mérleg

Azt kell mondanunk, hogy a Mérlegekhez hátsó szándékkal kell közelítened, ugyanis a hátuk alsó részének masszírozása vagy a fenekük kényeztetése tüzeli fel őket a legjobban.

Skorpió

A nemi szervek természetesen mindenki esetében előkelő helyen állnak az erogén zónák listáján, de a Skorpiók esetében tényleg abszolút az élen szerepelnek. Tehát az orális szexnél nincs számukra izgatóbb dolog a hálószobában.

Nyilas

A kalandvágyó Nyilasok az élet minden területén újdonságokra vágynak, így az ágyban is szívesen kipróbálnak akármilyen új pozíciót, fantáziát vagy szexuális kelléket. A csípőjük és a combjuk különösen érzékeny, szóval olyan pozíciókat élveznek a legjobban, amiben a partnerük megmarkolhatja őket ezeken a pontokon.

Bak

A Bakok nehezen nyílnak meg szexuálisan, de amikor már feloldódnak valaki mellett, szívesen átveszik az irányítást a partnerük felett. A combjuk hátsó részének és a térdüknek simogatásával pedig szinte percek alatt felhergelheted őket.

Vízöntő

A Vízöntők szexuális vágya eltér az átlagostól és simán letérnek a hagyományos útról, ha izgalomra vágynak. A (természetesen közös beleegyezésen alapuló) BDSM is simán megmozgatja a fantáziájukat, például az, ha megkötözik a bokái körül.

Halak

A jegy szülötteit úgy hozhatod hangulatba a leggyorsabban, ha megmasszírozod a talpait, de ahhoz, hogy igazán beinduljon, látnia kell rajtad, hogy te is éppen annyira vágysz rá, mint ő rád.

Forrás: Well+Good

Van még pár infónk a csillagjegyekről, amik érdekelhetnek:

Még több

Horoszkóp