Horoszkóp, Október 6., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 6-án is!

Horoszkóp, Október 6., Szerda

Kos 

Egy furcsa álomnak köszönhetően egészen zaklatottan ébredsz, legalább a nap fele eltelik, mire ismét vissza tudsz rázódni a valóságba. Így kénytelen leszel belehúzni, mert a munka viszont nem vár meg. 

Bika 

Nem hagy nyugodni egy munkahelyi pletyka, folyton azon gyötröd magad, hogy mennyi lehet a valóságalapja. Ha tényleg ennyire feszélyez, jobb, ha rákérdezel a főnöknél, máskülönben sosem fogsz megnyugodni. 

Ikrek 

Ami máskor teljesen magától értetődő dolognak tűnik, azt most sokkal jobban értékeled, amivel magadat is teljesen megleped. Ne hagyd, hogy mások visszahúzzanak a rosszkedvükkel! 

Rák 

Az egyik kollégádért teljesen odavagy, és a jelekből azt szűröd le, hogy ő is, mégsem lép semmit az ügyben. Lehet, hogy ezúttal neked kell a kezedbe venni az irányítást, hátha csak arról van szó, hogy fél a visszautasítástól. 

Oroszlán 

Jól tennéd, ha a délutáni ebédidőt az irodán kívül töltenéd, mert szükséged lesz a feltöltődésre, és nem segít, ha a főnökkel egy asztalnál kell ebédelned. Engedj meg magadnak ma ennyi luxust. 

Szűz 

Az utóbbi időben úgy érzeted, csak a rosszat látod mindenben, és ez már téged is nagyon zavart. Most fordul a kocka, olyan nyitottsággal fordulsz mindenki felé, hogy teljesen megnyílik előtted a világ. 

Mérleg 

Olyan visszajelzést kaphatsz a főnöktől, ami megerősít abban, hogy igen, jó munkaerő vagy. Mindenképp ünnepeld meg a jeles eseményt, egy csajos, borozós este a hét közepén simán belefér. 

Skorpió 

Amihez nyúlsz, az ma arannyá változik, sikert sikerre halmozol, ami teljesen feltölt energiával. Egyre ügyelj csak, ne bízd el nagyon magad, mert azzal könnyen megsérthetsz valakit, aki fontos neked. 

Nyilas 

Nagyon jól szervezetten megy ma minden, még a kollégák is a kezed alá dolgoznak, így végre le tudsz zárni egy nagy projektet. Ne felejtsd el megköszönni nekik a sok segítséget! 

Bak 

Elfelejtesz egy fontos találkozót, de olyan ügyesen magyarázod ki magad belőle, hogy az a süketelés iskolapéldája lehetne. Szerencsére kapsz egy második esélyt, ezt már alaposan vésd fel a naptáradba! 

Vízöntő 

Kissé távolinak érzed a kollégáidat, mintha a koronavírus járvánnyal együtt minden megváltozott volna. Vesd fel nekik, hogy menjetek el együtt vacsizni, vagy iszogatni, hátha ezzel visszazökken minden a régi kerékvágásba. 

Halak 

Fáradt, de leginkább kedvtelen vagy, mert valami nem úgy alakult, ahogy szeretted volna. Elég az önsajnálatból! Ha nem akarsz túlórázni emiatt, akkor szedd össze magad és fejezd be a munkát időben! 

Még több

Horoszkóp