Horoszkóp, Október 7., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 7-én is!

Horoszkóp, Október 7., Csütörtök

Kos 

Ha nem akarsz a hét végére teljesen kiégni, akkor próbáld meg picit jobban optimalizálni a feladataidat. Ha van olyan határidő, amit kitolhatsz, élj a lehetőséggel! 

Bika 

Olyan tettrekészség buzog benned, hogy úgy érzed, most képes lennél bármit megvalósítani. Használd ki az alkalmat, és engedd a párodnak, hogy segítsen, mert remek partner lesz a kivitelezésben. 

Ikrek 

A főnököd ma nincs a helyzet magaslatán, ezért téged kér meg, hogy irányítsd a feladatokat. Olyan könnyen veszed az akadályt, hogy szinte magától értetődőnek tűnik, hogy te erre a szerepre születtél. 

Rák 

Ha valamit elrontasz, azért vállald a felelősséget, máskülönben nagyon rossz színben tűnhetsz fel a munkahelyeden. Nyilván nem hiányzik, hogy rosszul ítéljenek meg egyetlen hiba miatt. 

Oroszlán 

Neked kell azért tenned, hogy az álmaid valóra váljanak, ha ölbe tett kézzel várod a csodát, nem fog semmi történni. Szerencsére a nap tökéletes alkalmas arra, hogy végre bizonyítsd, mire vagy képes. 

Szűz 

Nem találod ma a közös hangot a kollégákkal, ezért inkább úgy döntesz, magadra öltöd a páncélodat. Csak egyre vigyázz, nehogy végleg rajtad maradjon, mert nagyon nehéz szabadulni belőle!

Mérleg 

Újra és újra keresztezi ma valaki az utadat, aki egyre inkább szimpatikusabbnak tűnik neked. Ha szingli vagy és nyitnál a pasik felé, akkor mutasd ki felé, hogy bejön neked.  

Skorpió 

Kudarcként élhetsz meg valamit, ami valójában csak szerencsétlen véletlenek egybeesése. Ha nem akarod, hogy a hét utolsó napjait ez meghatározza, akkor sürgősen értékeld át a helyzetet. 

Nyilas 

Az eddigi munkád végre kifizetődik, nem kizárt az sem, hogy a főnököd új pozícióra ajánl be. Ennek ellenére gondold át alaposan a döntésed, hogy később nehogy megbánást érezz az elhamarkodottság miatt. 

Bak 

Nem szereted az újításokat, ezért ma egy kicsit hátrányban érzed magad, amikor mindenki az új fejlesztésekről beszél, amik cégszinten történtek. Nyugi, idővel ezt is megszokod majd, kár aggódni! 

Vízöntő 

Valaki az idegeidre megy, de próbáld meg nem letorkollni, hanem észszerűen közölni vele, hogy picit sok a jelenléte. Valószínű, hogy így is megsértődik majd, de később maga is be fogja látni a dolgot és megbocsát. 

Halak 

A barátnőd életében olyan dolog történik, hogy azonnal mellette akarsz lenni. Ha tudod, a mai napot oldd meg home office-ban, így rugalmasabb a munkaidő, és ténylegesen támaszt tudsz nyújtani neki. 

Még több

Horoszkóp