Izgalmas hétvégére számíthat ez a 3 csillagjegy

Ha a következő jegyek valamelyikében születtél, borítékolhatod, hogy egyáltalán nem fogsz a hétvégén unatkozni.

Izgalmas hétvégére számíthat ez a 3 csillagjegy

Izgalomból nem lesz hiány a hétvégén, ezt a következő három csillagjegy tutira megerősíti majd, ők ugyanis pontosan a dolgok közepébe csöppennek. Ami rájuk vár, az nem lesz könnyű menet! 

Bika 

Leginkább azért fogod izgalmasnak találni a hétvégét, mert a spontaneitásod miatt minden az utolsó pillanatban fog realizálódni. Azonban nem kell aggódnod, egy pici adrenalin még jól is jön ahhoz, hogy hétfőn arról számolhass be a kollégáknak, mennyire jó hétvégét tudsz magad mögött. 

Oroszlán 

Az izgalom a tetőfokára hág, ugyanis a pasid olyan meglepetésre készül, amire nem vagy felkészülve, de persze ezzel együtt is alig várod, hogy lerántsa róla a leplet. Egy biztos, a csillagok szerint nem fogsz csalódni benne, úgyhogy próbáld meg türelemmel kivárni, mire készül és ne akard belőle mindenáron kihúzni az infót. 

Vízöntő 

Egy meghiúsult program miatt kénytelen leszel átszervezni a napjaidat, de nem is hiszed, ez milyen sorsdöntő pillanatokat tartogat a számodra. Találkozhatsz álmaid pasijával, aki sokkal izgalmasabbnak ígérkezik, mint gondoltad volna, ezért az egész hétvégét csak vele akarod majd tölteni. 

Csekkold, mit árul el rólad a horoszkópod:

Még több

Horoszkóp