Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 8-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos 

Szingli: Annyira jó hangulatban vagy, hogy most még egy olyan srácnak is adsz esélyt, akinek máskor nem tennéd. És milyen jól jársz! Kiderül, hogy sokkal több közös van bennetek, mint gondoltad volna. 

Párban: Úgy érzed, hogy ideje picit odatenned magad és lenyűgözni a pasidat, ezért minden külsőséget bevetsz: frizura, smink, egy dögös ruha. A dolog pontosan úgy sül el, ahogy tervezed. 

Bika 

Szingli: Hiába tetszik valaki, úgy érzed, hogy sokkal felszínesebb annál, amit te elvárnál a barátodtól. Ha tényleg így van, ne húzd az idejét, kedvesen, de határozottan add ki az útját! 

Párban: Úgy érzed, hogy most jobban kapcsolódtok, mint valaha, de ahhoz, hogy ez így maradjon, nagyon sok energiát kell fordítanod a párodra. Nemcsak a hétvégéken, hanem hétköznapokon is. 

Ikrek 

Szingli: Oké, hogy van egy elképzelésed a tökéletes pasiról, de tisztában vagy emellett az értékeiddel is, ezért pontosan tudod, hogy egy olyan srác, aki valamiféle eszményképet követ, nem lesz jó társad. 

Párban: Egy véletlen folytán feltűnik az exed a színen, ami teljesen megborítja a lelki állapotodat és egyre csak a múlt jár a fejedben. Egyetlen módon tudod őt kiűzni, ha telezsúfolod a hétvégét programokkal, természetesen a pasiddal. 

Rák 

Szingli: Mások szerint ideje lenne megállapodnod, de te a szíved mélyén tudod, hogy nincs igazuk. Nem akarsz kompromisszumot kötni, hiszen az elvárásaid sem olyan óriásiak. Nyugi, eljön a te időd is. 

Párban: Te szeretnél előrébb lépni a kapcsolatotokban, de pasid nem áll még rá készen. Nem nyaggasd ezzel, amint megérleli magában a dolgot, már ő is készen áll majd és minden zöld utat kap. 

Oroszlán 

Szingli: Az első randid egy sráccal olyan jól sikerült, hogy a fellegekben jártál, de a másodikra kiderül, hogy alaposan megjátszotta önmagát. Rajtad múlik, adsz-e még esélyt neki a dolgok tisztázására. 

Párban: Feltűnt, hogy ugyanazokat a köröket futjátok a pasiddal? Ennek az az oka, hogy csak beszéltek egymásnak, de egyikőtök sem figyel oda a másik mondanivalójára. Egy kívülálló álláspontja segíthet ezen átlendülni. 

Szűz 

Szingli: Ami pénteken még életed legszörnyűbb randijának tűnik, az vasárnapra már az egyik legjobb sztoriddá növi ki magát, nem is érted, hogy miért ütött ennyire szíven a dolog. 

Párban: Nagy terveid vannak, de félsz őket a párodnak előadni, mert tartasz a reakciójától. Ha szeret – márpedig biztosan -, akkor támogatni fog abban, hogy elérd az álmaidat, szóval beszélj vele! 

Mérleg 

Szingli: Oké, hogy kíváncsi vagy a randipartneredre, de ne faggasd őt szigorúan, főleg ne az első randin. Hidd el, nem titkol előled semmit, egyszerűen csak nem nyílik olyan könnyen meg, mint te. 

Párban: A barátodnak nagyon nehéz hete volt a melóban, ezért sokkal zárkózottabb, csendesebb, mint máskor. Itt az ideje, hogy kényeztesd őt, mert szüksége van rá, de sosem kérne tőled ilyet magától. 

Skorpió 

Szingli: Magadban kellene megfogalmaznod, mi az, amit egy pasiban pontosan mit keresel, ugyanis olyan nincs, aki minden elvárásnak megfelel. Szűkítsd a kört a legfontosabbakra! 

Párban: Felmerül a házasság gondolata, aminek ugyan nagyon örülsz, de hiányolod belőle a romantikus spontanietást. Nyugi, az sem marad el, egyszerűen csak még nem jött el az ideje. 

Nyilas 

Szingli: Még azelőtt megítéled a pasikat, hogy találkoznál velük, emiatt viszont egy csomó szuper jelöltet rögtön kikosarazol. Ne higgy a pletykáknak, a társkeresős adatlapokat pedig messziről kerüld el. 

Párban: A párod szuper ötlettel áll elő a hétvégére, de az utolsó percben meghiúsul a terve. Ne hagyd, hogy emiatt maga alatt legyen, dobj be másik ötletet, hátha ezzel kárpótolhatod. 

Bak 

Szingli: A korábbi szakításaidon nosztalgiázol, de ez még inkább megerősít abban, hogy igen, szükség volt azokra a rossz tapasztalatokra ahhoz, hogy megtaláld magad mellé a megfelelő embert. 

Párban: Jól jönne egy kis magány, amit a pasid is oszt, ezért mindketten különálló programot szerveztek, de a végén mégis egymás karjaiban köttök ki, mert a kémiának nem tudtok ellenállni. 

Vízöntő 

Szingli: Ideális esetben igent mondanál bármilyen randira, mert szeretsz új tapasztalatokat szerezni, de ez most nem opció. Csak arra vágysz, hogy picit feltöltődhess egy extra hosszú hét után. 

Párban: Azt gondolod, hogy a pasid és közötted nincsenek titkok, de rájössz, hogy tévedtél. Ne firtasd a dolgot, mindenki életében van olyan, amit még a szerelmének sem szeretne elmondani. 

Halak 

Szingli: Egy srác, aki egyébként nem tetszik, egész héten elhalmoz bókokkal, ezért képtelen vagy visszautasítani. Meglepődsz majd, hogy milyen figyelmes és kedves élőben is, adj neki esélyt! 

Párban: A héten voltak kisebb nézeteltérések, de kár lenne a hétvégét is ezek felhánytorgatásával kezdeni. A legjobb lenne, ha hajlandó lennél engedni és bocsánatot kérni, hogy a hétvége pihentetően teljen. 

Még több

Horoszkóp