Nagy dobásra készül ez a 3 csillagjegy októberben

Ők hárman nagyon sokakat meg fognak lepni októberben. Te vajon közéjük tartozol?

Nagy dobásra készül ez a 3 csillagjegy októberben

Október első hete már ugyan eltelt, de ez nem jelenti azt, hogy a hónap további része ne tartogatna még nagy meglepetéseket. Vannak például olyan csillagjegyek, akik most fogják csak igazán összekapni magukat, hiszen nagy dobásra készülnek! Te is köztük vagy?

Ikrek

Az utóbbi hónapok nem feltétlenül alakultak úgy, ahogy szeretted volna, ezért komoly tervet eszeltél ki. Hajlamos vagy hirtelen és nagy döntéseket hozni, ez azonban még szuper jól is elsülhet. Fogadjunk, hogy azon agyalsz, hogy hátrahagysz mindent és külföldön kezdesz új életet! Eltaláltuk? Ha így van, akkor mindenképp tervezd meg alaposan, mi hogy lesz, hiszen így elkerülheted a kudarcot. Próbálj meg már jó előre állást találni odakint, kérj segítséget egy ismerősödtől, aki arrafelé él. Így nagyon sok idegeskedést spórolhatsz meg magadnak!

Nyilas

Te mindig nagyban gondolkozol, nincs ez másképpen most sem. Imádsz álmodozni, ráadásul minden erőd és kitartásod megvan ahhoz, hogy amit kiagyalsz, azt valóra is váltsd. Ezúttal talán egy új vállalkozáson töröd a fejed, úgy érzed, megvan a nagy ötlet, ebből szuper jól meg fogsz tudni élni. Csak akkor dobd be a dolgot, ha tényleg minden összeállt a fejedben, hiszen a túl korai bejelentéssel magad alatt vágnád a fát. Készíts üzleti tervet, gondolj végig minden apró részletet. Igen, tudjuk, ezt a részét pont nem szereted annyira a melónak, de most extra fontos lenne!

Halak

Nagyon keményen dolgoztál az elmúlt hónapokban, de nem csak azért, mert ennyire lelkiismeretes vagy, hanem azért is, mert komoly terveid vannak. Egy ideje már másra sem tudsz gondolni, csak arra, hogy végre megvedd álmaid otthonát. Úgy néz ki a kemény munka mostanában hozza meg a gyümölcsét, októberben robbanthatod is a bombát a családban! Arra azonban készülj fel, hogy egy ilyen házvásárlás és a felújítás, költözés extrém sok stresszel jár – ezzel mindenképpen számolj, jó előre!

Ezeket olvastad már?

Még több

Horoszkóp