Ez a 3 csillagjegy szerencsés hétre számíthat

Ők most nagyon belenyúlnak az univerzum mézesbödönjébe, mert bármibe fognak, azt szerencse kíséri.

Ez a 3 csillagjegy szerencsés hétre számíthat

Óriási mázlista vagy, ha a következő csillagjegyek valamelyikében születtél, mert az univerzum a napokban a tenyerén fog hordozni, még az sincs kizárva, hogy egy régóta vágyott terved is végre megvalósul. 

Rák 

Az lesz a benyomásod az elkövetkezendő napokban, hogy szinte nincs olyan, amit ne tudnál sikerre vinni. Munka fronton olyan ötleteid támadhatnak, amivel egy csapásra kiemelkedhetsz az iroda szürkeségéből. Te leszel a főnök új kedvence, de emiatt ne érezd magad rosszul, saját jogodon lépsz ebbe a szerepbe, csak magadnak köszönheted, hogy ilyen sokra vitted. 

Szűz 

Régóta próbálsz dűlőre jutni a főbérlővel vagy a közös képviselővel, de eddig nem jártál szerencsével. Most fordul a kocka, amit eddig nem tudtál nála elérni, azt most minden további nélkül átviszed rajta, és innentől kezdve úgy érzed, hogy számodra nem létezik lehetetlen. A sikerszériát használd arra, hogy más, hasonló kaliberű dolgokat is elintézz, a kommunikációs képességed most adott hozzá. 

Vízöntő 

A szerencse téged anyagi fronton talál meg. Az utóbbi időben több kiadásod volt, mint bevételed, ugyanis sorra romlottak el körülötted a tárgyak, viszont az a pénz, amit ezekre rá kellett költened, most visszajön. Magad sem érted, hogyan lehet ekkora szerencséd, de az a helyzet, hogy aki kér, az kap, márpedig te nem voltál rest az univerzumnak jelezni, hogy szükséged lenne a segítségére. 

Asztro-előrejelzés, hogy ne érjenek meglepetések:

Még több

Horoszkóp