Horoszkóp, Október 11., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 11-én is!

Horoszkóp, Október 11., Hétfő

Kos 

Végre kifizetődik a munkád, ma és a hét további részében is olyan elismeréseket zsebelhetsz be, amikről már régóta álmodtál. Most valóra válik mind, úgyhogy bátran sütkérezz a rivaldafényben! 

Bika 

Az egyik barátnőd szorult helyzetbe kerül, ezért lehet, hogy nagyobb összeget kér tőled kölcsön. Nehéz nemet mondani neki, ezt jól tudod, de ha odaadod neki az összeget, a saját életed nehezíted meg. 

Ikrek 

Egy személy a múltadból ismét felbukkan az életedben és olyan üzleti ajánlatot tesz, amire bolond lennél nemet mondani. Előtte azért gondold át: tényleg olyan jó lenne vele dolgozni, mint hiszed? 

Rák 

Egy új kolléga érkezik a munkahelyedre, akit a te gondjaidra bíznak, de az alapvető probléma az, hogy picit sem találod szimpatikusnak. Minél hamarabb útba igazítod őt az iroda útvesztőiben, annál hamarabb szabadulhatsz tőle. 

Oroszlán 

Néhány nem várt esemény után úgy érzed, hogy az egész univerzum összeesküdött ellened. Nyugi, lehet, hogy most picit összecsaptak a fejed felett a hullámok, de lesz ez még jobb is, szóval kitartás. 

Szűz 

Semmi kedved egy értelmetlen vitába belemenni az egyik kollégáddal, ezért a legegyszerűbb módot választod a konfliktuskerülésre: a közelébe se mész. Pedig jobb lenne, ha tisztáznád a dolgot és végre túl lennél rajta. 

Mérleg 

A főnököd olyan beszélgetésre invitál, ami a legfelsőbb köröknek szól, így készpénznek veszed, hogy valami olyan nagyszabású terven ötletel, amihez a te segítségedet fogja kérni. Ugye, milyen jó érzés? 

Skorpió 

Az utóbbi időben kicsit unalmasnak találtad a melódat, sőt, az is megfordult a fejedben, hogy talán nem ártana váltani. Szerencsére most olyan változás áll be, amitől végre ismét elemedben érezheted magadat. 

Nyilas 

Picit bepánikolsz, ugyanis elég sok meló szakad a nyakadba, egyfajta előjeleként annak, hogy közeledik az év vége. Ha most megtolod a dolgokat, sima ügy lesz tartani a határidőket. 

Bak 

Alapvetően jobban szeretsz egyedül dolgozni, de ma kénytelen vagy a csapatjátékos oldalat is megvillantani. Mjivel csak a kollégáid segítségével fogsz tudni haladni, úgyhogy nincs más választásod, mint kibírni a dolgot.  

Vízöntő 

A hangulatod nincs éppen a topon, mert rengeteg dolog nyomaszt. Ezt szerencsére a pasid is tiszteletben tartja, és nem próbál meg minden áron belekezdeni egy nagy beszélgetésbe. 

Halak 

Kicsit szürkének találod a hétköznapokat, de ezt simán kiküszöbölheted, ha beújítasz néhány új felsőt, vagy egész egyszerűen csak merészebben sminkelsz, mint szoktál. Az új külső új helyzeteket is hoz. 

Még több

Horoszkóp