Ezért rajongsz az ágyban a csillagjegyed szerint

Ha akarnád sem tudnád eltitkolni a szexuális fantáziáidat, mert ahogyan sok más, úgy ezek is kiderülnek rólad egy gyors horoszkópelemzés után. De így legalább a párodnak sem kell gondolatot olvasnia!

Ezért rajongsz az ágyban a csillagjegyed szerint

A csillagjegyed elég sok tekintetben lebuktathat téged: kiderülhetnek belőle a félelmeid és akár az is, hajlamos vagy-e a hűtlenségre. De természetesen nemcsak a rossz tulajdonságaidról árulkodhat a csillagjegyed, hanem például arról is, mitől hangolódsz rá a legjobban a szexre. Sőt, az asztrológiának hála, a partnered arra is könnyedén rájöhet, mit szeretsz a leginkább a hálószobában. Úgyhogy akár te is átpörgetheted a listánkat azzal a céllal, hogy még felejthetetlenebb legyen a következő alkalom a párodnak…

Kos

Szenvedélyes vagy, spontán és (szinte) soha nem mondanál nemet arra, hogy kipróbálhass valami újat – legyen szó akár erotikus játékról vagy szexpózról. De a nyilvános szeretkezéstől sem jössz zavarba, sőt! Te vagy az, aki egy bárban ülve bedobod a párodnak, hogy találkozzatok a mosdóban… Minél kalandosabb a szex, annál kielégítőbbnek tartod a nemi életedet.

Bika

A Kosokkal ellentétben egyáltalán nem keresed az extrém helyzeteket, vagyis a nálad szóba sem jöhet a lebukásfaktor. A szokások számodra nem az unalommal, hanem a biztonsággal egyenlőek, tehát nem tudsz izgatóbbat elképzelni annál, mint hogy a hálószobátok nyugalmában bújhatsz össze a pároddal. Az új, felkapott pózok nem keltik fel annyira a figyelmed, mert a misszionárius nálad sosem mehet ki a divatból.

Ikrek

Hatalmas piros pontot adsz az ágyban a változatosságra, ami természetesen nem csak a pozíciókra vonatkozik. Nincs ellenedre, ha a párod sztriptízzel neked (ez a műsor a Magic Mike-os fiúknak is bejött), de azt is élvezed, amikor szex közben finoman meghúzzák a hajad. Egyébként nem ragaszkodsz mindig ahhoz, hogy a partnered extra gyengéd legyen veled, néha csak arra vágysz, hogy lerohanjon…

Rák

A legérzékenyebb csillagjegyek közé tartozol, az ágyban pedig különösen gyengédségre van szükséged. Imádod, ha a partnered bókokat suttog a füledbe, átölel és simogat (plusz pont, ha a melledet kényeztetik) – éppen ezért az előjáték nálad nem maradhat ki. A szex számodra sosem pusztán szex: szerelem nélkül képtelen vagy elengedni magad és bízni a másikban.

Oroszlán

A legszenvedélyesebb csillagjegyek közé tartozol, de csak akkor indulsz be a hálószobában, ha elegendő figyelmet kapsz a párodtól (márpedig ez a te esetedben nagyon nem kevés). Érezned kell, hogy kívánatosnak és vonzónak tartanak téged.

Szűz

Az életed minden területén a tökéletesség híve vagy, így a szexben is. Figyelmes vagy és totálisan ráhangolódsz a párod igényeire, illetve erogén zónáira. Te magad egyébként nem vagy a misszionárius póz rajongója, sokkal inkább vonz a BDSM világa (de persze kizárólag akkor, ha a másik fél is vágyna rá).

Mérleg

Harmóniára és egyensúlyra törekszel, úgyhogy te sohasem szexelsz, ha szeretkezel. (Ellentétben Christian Grey-jel.) Nagylelkű vagy és figyelmes és ezt a partneredtől is elvárod. Kerülöd a gyors meneteket, ha lehet, minél tovább akarod élvezni a másik társaságát (és testét).

Skorpió

Fantasztikus párost alkothatsz a Kosokkal, mert hozzájuk hasonlóan te is a legkalandvágyóbb csillagjegyek közé tartozol. A nyilvános szex téged is felizgat és menstruáció alatt is szívesen összebújsz a partnereddel. Szeretsz dominálni az ágyban és inkább szenvedélyes vagy, mintsem gyengéd.

Nyilas

Ugyan te hajszolod az izgalmakat, de kizárólag akkor, ha közben biztonságban is érezheted magad. A védekezésre extrán odafigyelsz (Ahogyan természetesen mindannyiunknak kell!), de ha úgy látod, hogy elengedheted magad valaki társaságában, akkor jöhetnek az új pózok, a szexjátékok és a szokatlan helyszínek is.

Bak

Ahogyan a Mérlegek, úgy te sem vagy híve a gyors meneteknek, inkább az a típus vagy, aki akár egy napra is az ágyban ragad a partnerével… Irányításmániás és domináns vagy, szóval, ha kivesszük a káros kapcsolati mintákat a sztoriból, A szürke ötven árnyalatának erotikus jeleneteiből több is szerepel a szex-bakancslistádon.

Vízöntő

Nem tartozol a szótlan típusok közé, sőt, kifejezetten élvezed a dirty talkot. Vagyis nem is titkolózol arról, mire vágysz az ágyban, részletesen kifejted a párodnak, hogy mit szeretnél, ha tenne veled. A kalandokra pedig csak akkor mondasz igent, ha pontosan tudod, mire bólintasz rá.

Halak

Mindig, de mindig mások kedvében akarsz járni, a törődés és az adakozás nálad egy másodpercig sem kötelezettség vagy teher, hanem szenvedély. Emiatt fantasztikus szerető is vagy, mivel mindent megteszel azért, hogy a másik jól érezze magát – például szívesen kényezteted a párodat orálisan, amikor neki szó szerint annyi a dolga, hogy hátradőljön és élvezze az együttlétet.

Forrás: Elite Daily

Még tovább elemezgetnéd a horoszkópodat?

Még több

Horoszkóp