Horoszkóp, Október 12., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 12-én is!

Horoszkóp, Október 12., Kedd

Kos 

Nagyon jól veszed a nap akadályait annak ellenére, hogy reggel alig bírsz kimászni az ágyból. Ugyanakkor ne terheld túl magad: ha kész vagy azzal, amit elterveztél, jöhet a kikapcsolódás! 

Bika 

Nehezen tudod megbocsátani a főnöködnek, hogy nem téged választott egy projektre, úgy érzed, hogy nem bízik benned. Nyugi, szó sincs ilyenről, és eljön a te időd is – azt pedig imádni fogod. 

Ikrek 

Kicsit feszültebb vagy, mint általában, és ezúttal sajnos a barátodon csattan a nagyja. Mielőbb próbáld őt kiengesztelni, hiszen az, ha neked rossz napod van, őt is nagyon bántja.  

Rák 

Nehezen tudsz ma koncentrálni, állandóan elkalandoznak a gondolataid a barátod irányába. Ha van köztetek egy kis feszültség, azt mindenképp rendezd vele, különben holnap ugyanerre számíthatsz. 

Oroszlán 

Olyan projekt szakad a nyakadba, amire teljesen ráparázol, ettől pedig befeszülsz és nem jutsz vele egyről a kettőre. Egy kiadós edzés, akár nap közben is, lelazíthat annyira, hogy átlendülj a holtponton. 

Szűz 

A múlt heti munkád gyümölcse most beérik, amitől felszabadultnak és könnyűnek érzed magad. Élvezd ki, hogy ennyire jól alakulnak a dolgok, mert pici szünet után ismét a feladatok sűrűjében találod magad. 

Mérleg 

Van, hogy az ember egyedül nem jut egyről a kettőre, ilyenkor muszáj segítséget kérni. Egy pillanatig se érezd, hogy ettől gyenge lennél, mert a közös brainstormingból nagyon jó dolgok sülhetnek ki. 

Skorpió 

Kapkodósra sikerül a nap, de ez nem jelenti azt, hogy nem kell résen lenned. Mielőtt bárkihez szólnál ma, számolj el tízig, nehogy olyat mondj, amivel megbántod őt, akár véglegesen is. 

Nyilas 

Nagyon élvezed, hogy beköszöntött az ősz, szinte sugárzol attól, hogy a kedvenc évszakodnak hódolhatsz. Ez a kisugárzás a környezetedben élő pasikra is kihat, mintha mindenki neked akarna bókolni. 

Bak 

A világvége hangulatod leginkább annak köszönhető, hogy az utóbbi időben túlhajtottad magadat. Ideje lenne végre arra is időt szakítanod, hogy pihenj, hidd el, a munka megvár… 

Vízöntő 

Valaki ma elég mélyen megbánt, és azon agyalsz, van-e igazság abban, amit mondott. A legjobb, ha a barátnődet kérdezed erről, ő nem fog kertelni és tutira megmondja neked, mi az igazság. 

Halak 

Alapvetően nem szeretsz értelmetlen konfliktusokba belemenni, de ha azt akarod, hogy megbecsüljenek, akkor ma muszáj lesz picit erőteljesebben fellépned, hogy példát statuálj. 

Még több

Horoszkóp