Horoszkóp, Október 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 13-án is!

Horoszkóp, Október 13., Szerda

Kos 

Nagy szükséged lenne arra, hogy picit több időt tölts a szabadban. Munka előtt, után, vagy akár mindkét alkalommal menj el sétálni vagy fuss a friss levegőn, a tested meghálálja. 

Bika 

Az elmúlt hetekben annyira a munka volt fókuszban, hogy a párod, a barátaid és a családod is alig látott. Most, hogy kicsit lazábban vagy, mindenképpen pótold az elvesztegetett időt! 

Ikrek 

Amennyire jól indul a reggeled, olyan gyorsan elromlik a munkában az egyik kollégádnak hála. Ha nem akarsz egész nap ezen kattogni, akkor találj ki valamit, ami megnyugtat és segít a feladataidra koncentrálni. 

Rák 

Ma annyira jól érzed magad a bőrödben, hogy minden megcsillanó felületben rácsodálkozol a külsődre. A hirtelen jött változást a kollégáid is érezni fogják, ne csodálkozz, ha mindenki szeretne egy kicsit belőled. 

Oroszlán 

A kollégáidtól olyan támogatást kapsz, amiről soha nem is álmodtál, még olyanok is mögéd és a terved mögé állnak, akikkel egyébként nem szimpatizálsz. Az elismerés neked szól, élvezd ki! 

Szűz 

Nagyon kemény nap vár ma rád a melóban, rengeteg extra feladattal, de délután azzal a jóleső érzéssel állsz fel az asztalodtól, hogy igen, még saját magadat is túlszárnyaltad. Légy büszke! 

Mérleg 

Nem kizárt, hogy ma több kollégád is beteget jelent és több feladat hárul rád, mint amire számítottál. Ha dühöngsz, az nem segít, a jó munkaszervezés annál inkább. Priorizáld a teendőket! 

Skorpió 

Hajlamos vagy felesleges köröket futni, akkor is, ha túl sok teendőd van. Ha lehet, ma kerüld el ezeket a pluszokat, mert anélkül is lesz mit csinálnod, hogy saját magadnak gyártanád a feladatot. 

Nyilas 

Próbálsz közelebbi kapcsolatot kialakítani a kollégákkal, de nem mindenki vevő erre. Ne erőltesd, ha ők nem akarják, inkább keresd meg azokat, akik nyitottan állnak az érdeklődésedhez. 

Bak 

Ne legyen bűntudatod azért, mert őszinteségi rohamodban olyan is kiszalad a szádon, amit máskor sosem engednél meg magadnak. Neked is jogod van ahhoz, hogy felvállalhasd a véleményedet! 

Vízöntő 

Fontos dologban kell döntened, de teljesen tanácstalan vagy, merre tovább. A barátod, vagy a szüleid segíthetnek megtalálni az utat, jó, ha kikérd a véleményüket, náluk jobban senki nem ismer. 

Halak 

Általában te vagy az, aki kicsit álomvilágban él, ezért mindenkit meglepsz azzal, mennyire összeszedetten állsz most a feladataidhoz. Még a kollégáid is csak pislognak majd a határozottságod láttán. 

Még több

Horoszkóp