Ez a rossz szokásod van a barátságaidban a csillagjegyed szerint

Szeretnéd, ha a barátságaid TÉNYLEG örökké tartanának? Nos, akkor nem árt csekkolnod, mi az, amivel tönkreteheted őket a horoszkópod alapján. Így biztosan megelőzheted a bajt és még szorosabbá válhat a kapcsolatod a BFF-jeiddel!

Ez a rossz szokásod van a barátságaidban a csillagjegyed szerint

Emlékszel, gyerekként mind megfogadtuk már valakinek, hogy örökké a legjobb barátai leszünk. Akkor azonban még nem tudhattuk, hogy egy egész életen át tartó kapcsolatért azért brutálisan keményen meg kell dolgozni, mert természetesen rengeteg a hibafaktor. Szerencsére a horoszkópodat még ebben az esetben is segítségül hívhatod, mivel a csillagjegyed arról is árulkodik, mivel ronthatsz el egy barátságot, azaz min érdemes változtatnod a megtisztelő BFF-poziért.

Kos

Nem hazudtolod meg a csillagjegyed, hiszen faltörő kosként törsz előre, hogy elérd az álmaidat – és a barátaidat is erre inspirálod, ösztönzöd. Ez természetesen elképesztően szép gesztus tőled, a baj csak az, hogy ha valaki felbosszant, akkor bárkinek az önbizalmát le tudod törni. Próbálj meg háromig elszámolni, mielőtt kitörnének belőled az indulatok, ha pedig mégsem tudnád visszafogni magad, hagyj időt a szeretteidnek arra, hogy túllépjenek a düh-cunamidon.

Bika

Be kell vallanunk, egy kicsit irigykedünk rád, mert nincs nálad hűségesebb barát a világon. Szó szerint mindent IS megtennél azokért, akiket szeretsz, ám emiatt hajlamos vagy önmagadat háttérbe szorítani. Így viszont hamar kimerülhetsz és végül nem marad energiád másokra sem. Úgyhogy az égiekkel együtt mi is azt tanácsoljuk neked, iktasd be az én-időt a napirendedbe – megérdemled!

Ikrek

A felelősségvállalás nem tartozik az erősségeid közé, sajnos gyakran elfelejted, mit ígértél meg a barátaidnak, utolsó pillanatban offolod őket, esetleg sokat késel a találkozóitokról. Márpedig, ha nem figyelsz oda ezekre jobban, akkor mondhatni hiába is segítesz nekik kérés nélkül – ezekkel a bántó húzásokkal ugyanis simán semmissé teheted a jó cselekedeteidet.

Rák

Az a típus vagy, aki azonnal ott terem a barátja ajtajában egy nagy doboz csokival, ha az éppen túlesett egy fájdalmas szakításon és a válladon bárki nyugodtan kisírhatja magát. Ellenben, amikor éppen te szomorkodsz, magadba fordulsz és nem hagyod, hogy ők ugyanígy melletted állhassanak. Hagyd, hogy néha téged is megvigasztaljanak! Hidd el, szeretnének a támaszaid lenni.

Oroszlán

Mindig a figyelem középpontjába vágysz, azonban egy barátság egyszerűen nem szólhat kizárólag csak rólad. Hagynod kell a másikat is megszólalni, érvényesülni. Dolgozz azon, hogy a beszélgetéseitek során a szeretteidre is irányulhasson az általad annyira imádott reflektorfényből.

Szűz

A legközelebbi barátaiddal hihetetlenül türelmes vagy, de ha túlfeszítik a húrokat, akkor elég nagy vita robbanhat ki közöttetek. Tény és való, hogy nem kell birkaként mindent eltűrnöd még azoknak sem, akiket imádsz, de csak akkor fogják megismerni a határaidat, ha jelzed nekik azokat. Semmi baj, ha csak kevés emberrel jössz ki igazán, a minőség úgyis fontosabb a mennyiségnél.

Mérleg

A Bikákhoz hasonlóan te is rengeteg időt és energiát szánsz a barátaidra – nos, pontosan ugyanennyit kellene foglalkoznod magaddal is. Nem szabad túlságosan elmerülnöd másik problémáiban, mert végül a sajátjaid a nyakadba szakadnak majd. Mérleg vagy: törekedj az egyensúlyra!

Skorpió

Hatttttalmas szíved van, de azt még te sem viseled jól, ha a BFF-ed veled ellentétben nem nagyon teszi meg azokat a bizonyos extra lépéseket a barátságotokért. Ez ugyan nem a te sarad, ám az igen, hogyha ezt nem kéred számon rajta. Mondd el neki őszintén, mi az, amit (el)vársz tőle annak érdekében, hogy a kapcsolatotok tényleg örökké tarthasson és túléljen bármilyen hullámvölgyet.

Nyilas

Néha ok nélkül generálod a feszültséget a barátságaidban, mert úgy érzed, ez segíthet abban, hogy ne laposodjanak el a kapcsolataid. Pedig az izgalmakat és a kalandokat nem a veszekedésekben kell keresned, hanem mondjuk egy nem mindennapi programban. Próbáljatok ki egy extrém sportot, esetleg utazzatok egy hosszú hétvége erejéig külföldre.

Bak

Nem is lehet kérdéses, hogy a legjobbat akarod a barátaidnak, de közben egyáltalán nem vagy a finomkodás híve sem. Természetesen nem kell hazudnod nekik vagy hamis illúziókba ringatni őket, de a kegyetlen őszinteséget vagy a nyers kritikát néha vegyíthetnéd bátorító, kedves szavakkal is. Hidd el, így is elérhetik a céljaikat!

Vízöntő

Az érzelmeidet illetően sokszor csukott könyv vagy a barátaid számára, annak ellenére, hogy egyébként mindent megtennél értük. Kezdd el lebontani a falaidat, mert a kapcsolatotok csak akkor lehet igazán erős, ha te hagyod, hogy olvassanak benned… Különben előfordulhat, hogy azt hiszik majd rólad, nem bízol meg bennük és végül ők sem avatnak be az életükbe.

Halak

Csodálatos barát vagy, akivel bárki szívesen tölti az idejét. Csakhogy könnyedén elvesződsz a saját kis álomvilágodban, és amikor ez megtörténik, szinte teljesen elfelejtkezel a külvilágról – például a BFF-jeidről is. De mások nem feltétlenül nézik el neked, hogy ilyenkor abszolút nem lehet téged elérni, nem lehet rád számítani.

Forrás: Hello Giggles

Van még pár dolog, ami kiderül a horoszkópodból:

Még több

Horoszkóp