Horoszkóp, Október 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 14-én is!

Horoszkóp, Október 14., Csütörtök

Kos 

Bár elég jó heted volt, nagyon várod már, hogy hétvége legyen. Ha tudod, akkor maradj ma home office-ban, de az is szuper lenne, ha még a nagy év végi hajtás előtt kivennél néhány napot. 

Bika 

Kicsit elveszettnek érzed magad, és nem tudod, hogyan keveredj ki ebből a szituációból. Hívd fel a barátnődet és üljetek be valahová, hátha neki van valami szuper terve, ami hasznodra válhat. 

Ikrek 

Egy barátod a segítségedre szorul, de úgy érzed, hogy hiába próbálsz neki kedvezni, ő kihasználja a helyzetet. Ha nem szeretnéd hagyni, hogy elmérgesedjen a kapcsolat, mindenképp beszélj vele erről! 

Rák 

Olyan újító ötletet dobsz be a meetingen, hogy szinte mindenki elismerését kivívod vele, a főnöködét biztosan. Még az sincs kizárva, hogy megpróbál neked egy kis fizuemelést kiharcolni az év végére.  

Oroszlán 

Egy váratlan kiadás miatt teljesen kiborulsz, de ahogyan megy a pénz, úgy jön is vissza. Egy extra melóval egészen szép kis megtakarításra tehetsz szert, szóval semmiképp ne mondj rá nemet. 

Szűz 

Igazi önbizalom építő feladatot kapsz ma, az új szituáció pedig a legjobbat hozza ki belőled. A kihívás olyan adrenalin löketet ad, hogy még edzőteremre sem lesz szükséged ahhoz, hogy formába lendülj. 

Mérleg 

Személyiségedből adódóan nagyon sokáig rágódsz egy ajánlaton, mert nem tudod, elfogadd-e. A dolog nem fog örökké élni, szóval ne húzd túl sokáig a válaszadást. 

Skorpió 

Azért, mert a főnököd kér valamire, nem kell rögtön rábólintanod, főleg akkor, ha tudod, hogy nem fog az idődbe beleférni. Nem attól leszel jó alkalmazott, hogy túlterheled magad ilyenekkel. 

Nyilas 

Nagyon nagy szükség lesz ma a humorérzékedre, mert mintha semmi nem úgy alakulna, ahogyan tervezted. Ezt viszont csak úgy tudod átvészelni, ha nem veszed túl komolyan az életet. 

Bak 

Ha délutánra programot szerveztél, nehogy lemondd azért, mert túl sok a munka. A feladatok megvárnak, a barátaid viszont már nagyon szeretnének látni, és neked is jót tenne egy önfeledt csajos este. 

Vízöntő 

Az elmúlt napokban annyira pörögtél, hogy mára teljesen kifulladtál. Még az is nehezedre esik, hogy reggel kimássz az ágyból és elindulj dolgozni. Ha tudod, csald el a napot, és inkább aludj egy nagyot. 

Halak 

Vannak dolgok, amiken nem tudsz változtatni, bármennyire is szeretnél. A túlagyalás ilyenkor nem segít, ha viszont megpróbálsz túllépni, az annál inkább. Csak rajtad múlik melyik utat választod. 

Még több

Horoszkóp