Ez a csillagjegy lesz a legjobb barátod a horoszkópod szerint

Van, hogy az ellentétek vonzzák egymást, de olyan is előfordul, hogy éppen azok válnak lelki társakká, akik mindenben pontosan ugyanúgy gondolkoznak. Ebbe pedig a csillagjegyeknek is bőven van beleszólása…

Ez a csillagjegy lesz a legjobb barátod a horoszkópod szerint

Nem állítjuk, hogy az asztrológia tévedhetetlen, de az biztos, hogy jó alapot nyújthat a személyiséged és a kapcsolataid elemzéséhez. A csillagjegyek legfőbb jellemvonásai alapján például könnyedén kiderülhet az, hogy kivel egészítitek ki a legjobban egymást barátokként. Vannak, akik azért passzolnak hozzád, mert bizonyos dolgokban pontosan olyanok, mint te, mások pedig éppen azért állhatnak közel hozzád, mert különböznek tőled, ezért változásra és fejlődésre sarkallnak. Most leleplezzük neked, kik lehetnek a BFF-jeid!

Kos

Képtelen vagy egy helyben ülni és kimeríthetetlenek az energia-tartalékjaid, szóval olyan barátokra van szükséged, akik hozzád hasonlóan kalandvágyó természetűek. Az Oroszlánok és a Nyilasok például éppen ilyenek, úgyhogy nyugodtan egyeztethetitek a bakancslistáitokat, mert biztosan sok hasonló pont szerepel rajtuk. Az Oroszlánok egyébként már csak azért is a BFF-jeid lehetnek, mert ők is a társaság középpontjában érzik magukat a legotthonosabban.

Bika

Biztosan sokszor hallottad már, hogy túlságosan makacs vagy, ebből pedig többek között az következik, hogy nem szívesen nyitsz a világ felé. Amikor viszont mégis összebarátkozol valakivel, hajlamos vagy arra, hogy elkezdj túlságosan ragaszkodni hozzá – mintha csak birtokolnád őt. A Bakokkal és a Szüzekkel jól kijöhetsz, de a Halak jegy szülötteivel is ígéretes lehet a kapcsolatod, mert ők képesek lebontani a falaidat. A legkönnyebben a Rákokkal kerülhetsz egy hullámhosszra, mert ők legalább annyira szeretik otthon tölteni az időt, mint te.

Ikrek

Mivel az állatöv legalkalmazkodóbb csillagjegye vagy, így általában nem kell túlságosan küzdened azért, hogy barátokat szerezz. Megtartani azonban már csak nehezen tudod őket, mert az új kalandok és ismerősök hajszolása közben sajnos gyakran elfelejtkezel a régiekről. A társaságodat mindenki élvezi, de te leginkább a Kosokkal töltöd a legszívesebben az idődet: egyformán imádtok szórakozni. A Mérlegekkel pedig szinte egy rugóra jár az agyatok, simán végigbeszélgettek egy egész éjszakát.

Rák

A rákokhoz hasonlóan te is kemény páncél mögött rejtőzködsz és nem szívesen mutatod meg az igazi énedet, aki valójában elképesztően érzékeny. Sok támogatásra és bátorításra van szükséged és csak akkor vagy hajlandó megnyílni, ha biztonságban érzed magad valaki mellett. A Halak csillagjegyűek például éppen olyan széplelkűek, mint te, vagyis hamar a legjobb barátaid lehetnek. De szóba jöhetnek a Skorpiók is, akik örömmel tanulnak tőled.

Oroszlán

Imádod, ha rád irányul a reflektorfény és a szórakoztatás a lételemed. De a barátaid dolgát nem feltétlenül könnyíted meg azzal, hogy mindig a középpontban akarsz lenni – néha hagynod kell őket is érvényesülni. A Nyilasok és a Kosok pont olyan extrovertált személyiségek, mint te és még szerepelni is szeretnek, bennük megtalálhatod a lelki társad. De ha egy csendes, nyugodt estére vágysz, egy Vízöntő lehet a tökéletes társaságod.

Szűz

Hiszel abban, hogy egy igazán jó barátsághoz idő kell és sokat kell dolgozni érte, de egy kicsit talán túlságosan óvatos és ítélkező vagy, ha új emberrel ismerkedsz meg. A Bikák és a Bakok viszont nagyon hamar elnyerik a bizalmadat és kiegészítenek.

Mérleg

Semmi szükséged drámázásra, te mindig az egyensúlyra törekszel és rosszul viseled, ha neheztelnek rád. Úgyhogy, ha konfliktus merül fel a baráti társaságodban, téged hívnak közvetítőnek, mert te minden vitát képes vagy elsimítani. Az Ikrek és a Vízöntő jegyek szülötteivel órákig tudnál beszélgetni egy üveg bor mellett, ami az egyik kedvenc időtöltésed. A Kosokkal pedig azért passzoltok szuperül egymáshoz, mert segíthetnek neked döntést hozni – leckét vehetsz tőlük határozottságból. Te pedig segíthetsz a néha szűk látókörű Kosoknak abban, hogy mások helyzetébe is beleképzeljék magukat.

Skorpiók

Heves vagy és szenvedélyes, szóval egy barátságban is a mindent vagy semmit elv híve vagy. A Bikákkal szuper lehet a kapcsolatod, mert rendkívül hűségesek, mint te, ráadásul bármit megtennének azokért, akiket szeretnek. Kezdetben mindketten titokzatosak vagytok, de egymásnak meg tudtok nyílni. A Halak és a Rák jegyek pedig hozzád hasonlóan mély érzésűek és erősek az intuícióik.

Nyilas

Ha valaki a legjobb barátod akar lenni, akkor kérdés nélkül és az utolsó pillanatban is igent kell mondania bármilyen kalandra, ami éppen az eszedbe jut. A legfüggetlenebb csillagjegyek egyike vagy, azaz jól érzed magad egyedül is, tehát akkor engedsz be valakit az életedbe, ha tényleg úgy érzed, ez egy különleges kapcsolat lehet. Az Oroszlánok és Kosok optimizmusa motiválhat téged, ráadásul ők is igenemberek, ha új élmenyekről van szó.

Vízöntő

Az egyenlőségben és a nyitottságban hiszel, tehát mindenkire barátként tekintesz és nem állítasz rangsort az emberek, azaz a csillagjegyek között. De általában csak sodródsz a baráti társaságok között, aztán a végén inkább egyedül töltöd a szabadidődet. A Nyilasok és a Kosok viszont képesek kimozdítani téged a komfortzónádból arra inspirálnak, hogy új dolgokat próbálj ki.

Halak

Túlcsordulnak benned az érzelmek, szóval szeretetteljes barátokra van szükséged, akik maximálisan odafigyelnek rád és törődnek veled. Ha nehéz napjaid vannak, mindenkinél jobban értékelsz egy ölelést vagy egy vállat, amin sírhatsz. A Rákok együttérzőek és szívesen átbeszélik veled, min mész keresztül, bennük megtalálhatod azt, amit keresel. A Bakok pedig éppen olyan megbízhatóak, amennyire azt te elvárod valakitől és mivel rendkívül szervezettek, segítenek uralni a káoszt, ami körülötted uralkodik néha.

Forrás: YourTango

Még mélyebbre ásnál az asztrológiában?

Még több

Horoszkóp