Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 15-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos 

Szingli: Napok óta próbálsz egy randit összehozni, de vagy neked jön közbe valami, vagy a srácnak nem jó az időpont. Ne add fel a dolgot, mert ez nem akármilyen találkozás lesz! 

Párban: Ha van olyan téma, amit eddig mondjuk nem mertél felhozni a párod előtt, akkor most nyugodtan hozakodj elő vele, ugyanis nagyon nyitottan fogadja az ötleteidet.  

Bika 

Szingli: Úgy érzed, hogy még nem vagy túl az előző pasidon, de ezt csak magadnak mered bevallani. Ha a barátnőiddel is őszinte lennél, akkor nem unszolnának, hogy kezdj el újra randizni. 

Párban: Általában az a jellemző, hogy a sok napi teendő pont az egymásra szánt időtöket veszi el, de az utóbbi időben annyit voltatok együtt, hogy a hétvégén pont egy kis egyedüllétre vágytok a pasiddal. 

Ikrek 

Szingli: Ideje, hogy siránkozás helyett végre kicsípd magad és a csajokkal bevegyétek az éjszakát! Nem most fog Ámor nyila eltalálni, de ez nem jelenti azt, hogy nem fogsz jól szórakozni. 

Párban: Sajnos úgy jön ki a lépés, hogy a barátodnak a hétvégén is dolgoznia kell, ezért alig jut ideje arra, hogy veled legyen. Ahelyett, hogy felrónád neki, inkább próbáld azt a néhány lopott pillanatot kihasználni. 

Rák 

Szingli: Eléggé betemetett a héten a munka, szóval ideje, hogy végre önfeledten lazíts egy nagyot! Jöhet az edzés, a csajos programok, sőt, egy kis shopping is, néhány új őszi kiegészítőre nem mondhatsz nemet! 

Párban: Nem vagytok egy hullámhosszon, ami a programtervezést illeti, de ha nem akarsz vitába bonyolódni, kénytelen leszel engedni és egy kompromisszumos megoldásban kiegyezni. 

Oroszlán 

Szingli: Álmodozni szuper, de ha folyton csak egyvalakin jár az eszed, akkor ideje lenne, hogy a tettek mezejére lépj és elhívd az illetőt randira. Legyél bátor és kérdezd meg, mit csinál a hétvégén! 

Párban: Az a benyomásod, hogy az utóbbi időben mintha eltávolodtatok volna egymástól. Valószínűleg igazad van, de a helyzeten csak te tudsz fordítani azzal, hogy őszintén beszélsz róla a pároddal. 

Szűz 

Szingli: Szuper programokat terveztél a hétvégére, de az utolsó pillanatban úgy döntesz, inkább otthon maradsz és pihensz egy nagyot. Ne érezz lelkiismeretfurdalást, mindenkivel előfordul! 

Párban: Az elmúlt napokban volt köztetek némi kimondatlan feszültség. Ha nem akarod, hogy a hétvégét is megmérgezze ez, akkor ideje, hogy nyíltan megbeszéld a dolgot a barátoddal. 

Mérleg 

Szingli: Közeledik a Halloween, mi lenne, ha tartanál egy szűk körű, beöltözős bulit? A dolog már csak azért is jó lenne, mert megismerhetnél néhány új arcot, akik talán még meg is lepnének. 

Párban: Ha a párod már picit sok, akkor jelezd neki! Igen, lehet, hogy meg fog sértődni, de hosszútávon teljesen a fejedre nőhet, ha most hagyod, hogy így tegyen. Adj neki kimenőt a hétvégére! 

Skorpió 

Szingli: Egy régi exed, akivel jóban maradtatok furcsa jelzéseket ad neked. Egyrészt jól esik a figyelme, másrészt tudod, hogy ebből úgysem sülne ki semmi jó, ezért jobb, ha rövidre zárod a dolgot. 

Párban: A hétvége tökéletes lehetőség arra, hogy végre felszítsátok a tüzet és némi romantikával fűszerezzétek a napokat, hiszen ilyesmire már jó ideje nem volt példa. Ennél jobb nem is történhetne veletek! 

Nyilas 

Szingli: A srác, aki tetszik, túl sok mindenben emlékeztet az exedre, ezért félsz jobban belebonyolódni a dologba. Ha úgy érzed, ez akadályoz a boldogságban, jobb, ha elengeded. 

Párban: A pasid egyik barátja furcsa tanácsot ad a barátodnak, de a legjobban az zavar, hogy a pasid miért vonja be őt is a magánéleti problémáitokba. Mielőtt durván elfajul a dolog, beszéljetek róla! 

Bak 

Szingli: A hétvége leginkább az elcsendesedésről és lelassulásról fog számodra szólni, ami tökre érthető egy stresszes hét után. Tegyél fel egy pakolást, hallgass relaxáló zenét, egyszerűen kényeztesd magad, mert megérdemled. 

Párban: A párod imádnivalóan viselkedik, de mivel az utóbbi időben nem volt ilyen figyelmes, rosszat sejtesz. Nyugi, nincs ok aggodalomra, egyszerűen csak úgy érzi, hogy rád fér a kényeztetés és a jó társaság. 

Vízöntő 

Szingli: Folyton azon jár az eszed, hogy mikor botlasz bele a nagy Ő-be, ami sajnos a kisugárzásdra is kihat – ez pedig elriasztja a pasikat. Mi lenne, ha egyszerűen csak lazára vennéd a figurát?  

Párban: Félsz attól, hogy a barátodnak kiöntsd a szívedet, mert attól tartasz, hogy téged hallgatva esetleg kihátrálhat a kapcsolatból. Nyugi, nincs okod aggodalomra, ennél azért több kell egy szakításhoz. 

Halak 

Szingli: Teljes kudarcnak éled meg, hogy a srác, aki nagyon tetszik, a lehető legrosszabb pillanatodban csíp el. Ne aggódj, mert bejön neki, hogy te is esendő vagy, örül, hogy segíthet neked. 

Párban: Ha sikert akarsz elérni a pasidnál, akkor ne finomkodj, térj a tárgyra. Amíg nem mondod ki, hogy pontosan mire vágysz, addig úgysem fogja érteni, úgyhogy dobd be magad és vágj a dolgok közepébe! 

Még több

Horoszkóp